Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens fina klänningar!
10 juli 2018 09:59
  Shopping   

Här ser ni två utav dagens fina klänningar :) Den blårandiga klänningen Jessica har på sig är en riktig sommardröm. Perfekt att ha till stranden eller bara att slänga över bikinin. Om man vill klä upp sig för kvällen är den svarta supersnygg med ett par sneakers eller ett par klackar.
Tisdag!
10 juli 2018 09:07
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer Vilucy tunikan i detta fina print! Det kommer även en fin sommarklänning från VeroModa som kommer att få åka med mig på semestern ;) Ett par sköna jeans från Pieces och en snygg klänning från Selected Femme. Kl 11.00 kan ni handla dessa godbitar.
Härlig start på veckan!
9 juli 2018 10:00
  Shopping   

Solen skiner och dessa fina plagg kommer idag. Kan man starta veckan på ett bättre sätt?
Tröjan som Amanda har på sig är så fin, Charlotte har gått och sneglat på den hela morgonen så vi tror att det blir ett köp för henne 😉 Jessicas fina topp känns väldigt somrig och fin och är en skön viskoskvalitet att ha i sommarvärmen. Klänningen Pcdakota kommer nu i en ny färg och ett par snygga jeans från Picees.

Var redo här kl 11.00
Fina måndag!
9 juli 2018 08:47
  Shopping   

Godmorgon!

Hoppas ni har haft en härlig helg! Idag kommer den här superfina tröjan med coolt print. Funderar på en sån till mig... En härlig topp och favorit sommarklänningen Pcdakota i ny färg :) Kika in här igen snart :)

HEJA SVERIGE!!!
7 juli 2018 15:26
  Övrigt   

Nu har vi laddat upp här hemma med snacks och dryck inför kvartsfinalen! Vi är några familjer här hemma som ska ses och heja på Sverige.Det skall bli så spännande. Igår var vi hembjudna till våra vänner på en aw där det lagades hemmagjorda pizzor. Sååå gott Tyvärr han jag inte ta en bild när de var klara, men det var väldigt mumsiga.

Ha en fin lördag mina vänner!
👏🏻🇸🇪
Dagens 14.30 plagg
6 juli 2018 14:01
  Shopping   

Idag blir det påfyllning av Delta shortsen, populära byxan Onlpoptrash och även den fina Onlpoptrash med volangkant. Snygg att matcha med linnet Vicava. 14.30 är det som gäller :)
Fredagsfeeling ♡
6 juli 2018 10:07
  Shopping   

Godmorgon! Hoppas ni haft en lugn morgon med härlig fredagskänsla. Här på kontoret är vi laddade inför en riktig fotbollshelg!

Amanda visar upp Onlys klänning "Onlmay"som sitter riktigt fint. Perfekt att ha till stranden eller vardags! Den kommer även i rött!

Jessicas söta klänning kommer även i helsvart. Sååå fin verkligen, vi alla är sugna på den här!

Onlelcos som har blivit riktigt populär kommer i ny färg! En stilren svart/grå i zikzak!

Det kommer även en söt blus från Pieces som ni inte vill missa.

Ha en fortstat fin fredag!
Amanda tipsar!
5 juli 2018 14:18
  Shopping   

Nu går jag snart på semester och här kommer tre outfits som jag kommer strosa omkring i i sommar. Svala kjolar i lite längre modeller använder jag redan flitigt och kommer verkligen fortsätta med det! Det är så skönt när de inte blåser upp oavsett väder ;)

Den första outfiten går i blå och fräscha toner. Den känns både lite marin och city på samma gång!

Ni hittar t-shirten här. Den har jag i flera färger och tycker att den är så skön verkligen!

Kjolen hittar ni här! Den finns även i svart.

På bild nummer två ser ni hur jag sprang runt på kontoret igår! Söt offshouldertopp som även har en matchande kjol. Jag har matchat med "Vmhenna" som även finns i mörkblått.

Ni hittar toppen här!

Kjolen här!

Vilucy-serien är en favorit hos oss alla på Mandel. Den här med volangärm tycker jag verkligen är supersöt. Jag brukar matcha den med kjol, shorts och jeans! Den är även väldigt snygg ihop med ett par dressade byxor. Shortsen är sååå sköna och söta. Dessa tycker jag alla borde ha i sin sommargarderob. Jag har även skjortan som matchar!

Ni hittar blusen här!

Ni hittar shortsen här!
Kraaaaaam
ÄR NI REDO?!
5 juli 2018 10:35
  Shopping   

Om några få minuter ser ni dagens plagg på hemsidan! Här ser ni dagens klänningar :D
Skön morgon!
5 juli 2018 08:51
  Övrigt   

Godmorgon!

Nu är det dags att ge sig iväg till kontoret. Har jobbat lite nu på morgonen med administration och samtidigt tagit en långfrukost. Frukosten är det bästa målet på hela dagen. Idag blev det havregrynsgröt med äppelmos och trädgårdshallon, och kaffe. Så lugnt och skönt att sitta ute och jobba medan resten av familjen sover. Det enda man hör är lite fågelkvitter. Det kommer så fina plagg idag som ni inte får missa.

  Föregående   Nästa