Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Packning pågår!
14 juli 2018 12:25
  Övrigt   

Hej på er!

Här packas det för fullt för snart åker vi iväg på semester! Mycket som skall fixas, städa tvätta bädda rent osv. Tycker det är så skönt att komma hem till nystädat när man varit borta. Här ser ni lite av min packning som åker med...
Sköna svala klänningar, jumpsuits som är så bra att bara dra över bikinin eller när man går ut och äter. Mina favorit shorts är Onlturner, och skjortan Vilucy i fint sommar print blir kanon efter en dag på stranden... :)

Kläderna hittar ni här:

Vilucy
Pcdakota
Pcthea
OnlturnerVmsimply playsuit Onlmariana
Onlnova sl jumpsuit

Vi ses!

Kram Charlotte
Fredags feeling!
13 juli 2018 10:13
  Shopping   

Nu är det fredag och vi har strålande sol här. Ni ser Jessica i det fina setet som kommer från Pieces. Finns även i svart. Söta scarfen har vi valt att sätta i håret här men även snyggt att ha runt halsen. Söta toppen från Object kommer också. Kika in här vid 11 för att handla dessa fina plagg.
Soliga fredag!
13 juli 2018 09:38
  Shopping   

Hej!

Nu laddar jag inför min semester här som börjar i eftermiddag ☀️ Vi har haft ett litet frukostmöte nu på morgonen. Idag kommer toppen som vi hade inne som klänning från Object och ett jättefint set från Pieces.

Ha en fin fredag!
Dagens påfyllningar!
12 juli 2018 13:57
  Shopping   

Hej på er!

Här kommer dagens påfyllningar! Fina toppen Jdykimmie var en kanon topp som vi har haft inne tidigare. Perfekt att matcha till shorts och kjol. Sommarklänningen Onlbera, som är en av mina favoriter som tar slut snabbt, så fort den kommer in. Kika in här vid 14.30 så att ni kan klicka hem dessa!
Torsdagspepp!
12 juli 2018 10:23
  Shopping   

God förmiddag i solen!

Idag kommer som sagt dessa helt fantastiska byxor, både Charlotte och Jessica har norpat dom! Färgenkombon är så fin och modellen helt ljuvlig på!
Även blusen som Jessica har till kommer idag och kommer även i svart och plommonfärg. Sval och skönt material.

Det kommer även en fin blommig klänning som även den är perfekt nu i sommarvärmen och så stilrena färger ihop.
Sist men inte minst kommer Vimelis Jumpsuit som vi haft inne tidigare fast i lite annan modell.. dagens modell har snygg drapering framtill som blir en riktig snygg detalj.
Den här brukar springa iväg så här finns inte tid att sitta och fundera om ni vill ha den.. då gäller det att vara snabb vid 11.00 ;-)

Trevlig Torsdag!
Torsdag!
12 juli 2018 08:59
  Shopping   

Godmorgon!

Idag blev det en cykeltur till jobbet :) Dessa fantastiskt fina byxor kommer i dag, de är så sköna på. Det är en culotte modell, men för mig som är en kortis blir det långa 😃 Det kommer även en söt klänning och snygga jumpsuiten Vimelis med en liten detalj.

Jag har på mig Vilucy sl top till byxorna.
Dagens påfyllning!
11 juli 2018 14:05
  Shopping   

Nu har äntligen den fina klänningen Onlbrilliant kommit till oss igen. Passa på nu, ni som vill ha den här. Vidreamers t-shirt i svart och vitt kommer också, perfekt att fylla på i basgarderoben :)
Kl 14,30 är det som gäller :)
Lill lördag!
11 juli 2018 10:17
  Shopping   

Här får ni se dagens fina klänning. Här har Jessica matchat den tillsammans med jeans och linne som är så snyggt. En väldigt populär klänning här på kontoret då både Charlotte och Ines redan norpat varsin. Jeansen är Onlkendell new som kommer i en lite mörkare tvätt. Det kommer även ett fint linne med smala band och tröja Vichassa i en ny härlig grön nyans. Var med här kl 11.00
Godmorgon Onsdag!
11 juli 2018 08:41
  Shopping   

Hej på er!

Startar denna onsdag med en kopp kaffe. Idag kommer den här fina klänningen som jag inte kunde motstå. Finns även i en gul nyans. En trend som vi kommer att se mycket är att matcha stickade tröjor över dessa skira plagg, eller så kan man ha jeans/byxor under.Tycker det är suveränt så att man kan ha dessa långt in på hösten.

Vi ses snart!
Dagens påfyllningar!
10 juli 2018 14:01
  Shopping   

Nu får ni vara snabba för vi fick just in en omgång av den populära klänningen Pc dakota i mörkblått. Snygga cardigan Viastel kommer också :) samt Vichino shorts i mörkblå. Kl 14,30 är det som vanligt!
  Föregående   Nästa