Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Friyaay!
18 maj 2018 10:08
  Shopping   

Freeedag och solen skiner!

Idag får vi in sååå himla mycket fint, som vanligt såklart ;-) Men just idag kan vi inte ens välja ut våra favoriter då alla plagg är lika snygga och fräscha. En riktig toppenfredag med andra ord!

Bland annat kommer den superfina regnjackan som ni ser på både Jessica och Amanda. Perfekt medellång modell i fin mörkblå och röd färg som blir fräscht nu i sommar!
Jessica har även på sig ny färg på Vera shortsen tillsammans med superfin och festlig topp från Only och som kommer i fyra färger. Psst. Den kostar bara 199kr!

Amanda har på sig härliga klänningen från jacqueline de yong som är så somrig och söt i fint mönster. Även den här ligger på superpriset 199kr och är ett riktigt kap!

Det kommer även två andra klänningar, bland annat den charlotte har på sig i tidigare inlägg som har så fina enkla och stilrena detaljer, samt en klänning från Soya Concept som är en mjuk dröm i tre olika färger.

Missa inte Fredagens strålande nyheter!

Vi önskar er en superfin helg och Lycka till alla ni som springer Göteborgsvarvet imorgon.. och även ni som hejar på.. det kan vara en match i sig att stå och trängas utanför kravallstängslet ;-)
Kram Mandeltjejerna

Fredags feeling!
18 maj 2018 08:39
  Shopping   

Godmorgon!

Vilken vecka vi har haft, mycket sol och fina plagg som kommit in. Idag kommer bl.a klänningen jag har på mig från Ichi. Så härlig och snygg, den kommer även i en fin cerise nyans. En fin mönstrad klänning från Soya i härlig kvalitet och en cool regnjacka. Kika in här igen och se mer av dagens plagg.

Ha en fin fredag!
Dagens härliga påfyllningar!
17 maj 2018 13:56
  Shopping   

Hej,

Nu får ni sitta bänkade kl 14,30. Den populära klänningen Vmdiana kommer in igen samt sköna baslinnet Objleena. Snygga Vinaja i sand färgen var den sista boxen jag fick tag i, så gillar ni den tveka inte. Kjolen Pcgill i svart finns att handla igen. 14,30 är det som vanligt som gäller.
Fräscha sommaroutfits!
17 maj 2018 09:56
  Shopping   

Godmorgon, idag är det torsdag och vi alla på kontoret har en härlig Fredagskänsla.. men än är inte veckan slut vilket är tur det för vi ser verkligen fram emot att visa veckoslutets fina nyheter!!

Idag kommer Amandas härliga klänning i rött. Den är så mjuk och skön i kvalitén samt i längre modell som funkar fint att ha till fest. Tänk er till ett par fina sandaler/klackar eller till sneakers som Amanda har här. Så snyggt och avslappnat!

Jessicas dressade byxor är helt fantastiska i både modell och färger.. dessa kommer även i en häftig grön färg som Charlotte visade upp i sitt morgoninlägg!
Randiga toppen från Vero Moda är superfin att ha till och just det här printet vet vi att ni gillar då det brukar springa iväg.

Vi ses kl 11.00 i shoppen!
Kram
Godmorgon!
17 maj 2018 08:55
  Shopping   

Hej!

Ännu en dag med härlig sol och värme. Vi börjar bli bortskämda här :) Idag har jag på mig den fina klänningen i Onlnova lux serien som vi älskar. Fina plagg i härliga färger kommer idag. Bl a de byxorna jag håller i från Pieces, och sköna mjuka shorts.

Ha en fin dag!

Charlotte
Så mycket fint!
16 maj 2018 09:56
  Shopping   

Sommarvärmen har inte lämnat oss ännu och det har inte heller de snygga nyheterna som fortsätter trilla in..

Amanda har på sig Soft Rebels klänning i superfin modell, hon är själv sugen på att norpa den! Lite rejälare i tyget med ett fint fall i volangerna nertill.

Larisa från Soya kan man ha som både cardigan och klänning, den finns även i ljus sand!

Toppen finns i fler härliga färger. Så himla skön och extra fin i ryggen! Shortsen kommer idga och sitter verkligen jätteskönt på!




Godmorgon!
16 maj 2018 08:35
  Shopping   

Fina onsdag bjuder på härliga sommarklänningar och fina toppar. Den här fina blommiga klänningen är så fin. Nu skall jag iväg på inköpsmöte och ser vad för nåt spännande som skall komma in. Vi ses vid 11 igen.
WIIHOO- Påfylling på storsäljare!!!
15 maj 2018 14:05
  Shopping   

Missa inte att sitta redo på shoppen 14.30, det kommer riktigt bra påfyllningar idag!

Onlelcos tog snabbt slut och är tillbaka i xs-xl, här får ni verkligen vara på hugget!

Den populära basttoppen i randigt är tillbaka i både vitt och blått!

Det kommer även påfyllning på en perfekt kjol att ha till allt favoritkimonon ;)
Tisdagsnyheter!
15 maj 2018 09:33
  Shopping   

Goodmorgon! Vi har fått så mycket sol, värme och fina nyheter nu!

Jessica har på sig våra nya jeans från Pieces! De är supersköna då de har högre midja. De får det lilla extra med slitningen nertill. Både Amanda och Jessica har på sig den söta blusen från Soya.

Den har ett skirt och fint tyg på utsidan och ett lite tjockare tyg på insidan som ger en fin effekt. Knytdetaljerna gör att den blir riktigt söt!

Amandas kjol kommer från Soya och kommer även i blått. Klassisk modell som gör att man får en fin siluett. Passar till både fest och vardags!

Det kommer jättefina klänningar i olika modeller som vi tror att ni kommer tycka riktigt mycket om. Vi här på Mandel har nog tagit minst varsitt plagg idag ;)
Godmorgon Tisdag!
15 maj 2018 08:33
  Shopping   

Godmorgon!

Solen och värmen håller i sig här. Här ser ni 2 utav dagens fina klänningar, Den rosa kommer även i svart. Den är så söt med volangen på ärmen. Det kommer även en superfin jumpsuit och fina toppar från Soya. Var med oss här kl 11.00
  Föregående   Nästa