Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Friyaay!

18 maj 2018 10:08
  Shopping   

Freeedag och solen skiner!

Idag får vi in sååå himla mycket fint, som vanligt såklart ;-) Men just idag kan vi inte ens välja ut våra favoriter då alla plagg är lika snygga och fräscha. En riktig toppenfredag med andra ord!

Bland annat kommer den superfina regnjackan som ni ser på både Jessica och Amanda. Perfekt medellång modell i fin mörkblå och röd färg som blir fräscht nu i sommar!
Jessica har även på sig ny färg på Vera shortsen tillsammans med superfin och festlig topp från Only och som kommer i fyra färger. Psst. Den kostar bara 199kr!

Amanda har på sig härliga klänningen från jacqueline de yong som är så somrig och söt i fint mönster. Även den här ligger på superpriset 199kr och är ett riktigt kap!

Det kommer även två andra klänningar, bland annat den charlotte har på sig i tidigare inlägg som har så fina enkla och stilrena detaljer, samt en klänning från Soya Concept som är en mjuk dröm i tre olika färger.

Missa inte Fredagens strålande nyheter!

Vi önskar er en superfin helg och Lycka till alla ni som springer Göteborgsvarvet imorgon.. och även ni som hejar på.. det kan vara en match i sig att stå och trängas utanför kravallstängslet ;-)
Kram Mandeltjejerna


Anna

Så fina och härliga ni är tjejer.... Man blir alltid så glad när man tittar in här.. trevlig helg till er alla!

den 18 maj 2018 @ 10:32

Christina

Tack för alla fina presentationer under veckan och glada leenden hos er alla fina Mandeltjejer:)
Hoppas ni får en fin och avkopplande helg!

den 18 maj 2018 @ 10:37

Jessica

Vad glada vi blir! Tack snälla Anna och Christina för fina ord!!
Trevlig helg till er! 💕

den 18 maj 2018 @ 11:29