Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Goodmorgon fredag!
9 mars 2018 08:21
  Shopping   

Äntligen är det fredag! Nu är det inte lång tid kvar till det blir helg ;) Men innan dess så är det dags för lite härlig fredagsshopping! Våren fortsätter att trilla in till oss och vi fortsätter med att bunkra upp garderoben inför vårvädret.

Jeansjackan fick ni se igår och jag rekommenderar verkligen den hör till er! Det var nog en av de skönaste jackorna jag haft på mig! Så mjuk och stretchig! Den kommer från Vila och kostar 599kr!

Kjolen som ni ser här är jättesöt! Den här modellen på kjolar har vi inne i flera olika mönster och färger- Det är verkligen en trend som kommit för att stanna!

Den rosa toppen kommer också idag! Perfekt att ha till alla olika nederdelar.

Ni ser Jessica i den nya färgsprakande färgen på storsäljaren "Vidreamers". Till den har hon jeansen från Vero Moda! De sitter som ett smäck och är verkligen rejäla i materialet. Superfina att ha både nervikta och uppvikta. Dessa får ni inte missa!

Idag får vi ett par chinos i tre färger i snygg modell. De sitter lagom löst på och blir riktigt sommarfräscha till en stickad tröja eller blus till exempel.

Vi får jättesöta klänningar som passar perfekt till midsommar till exempel. Jag kunde inte låta bli att norpa dagens klänning från Vila.. ;)

Ni får även se nästa veckas slippers som kommer i tre härliga färger. Jessica har norpat dessa i alla tre färger!

Ha en fortsatt fin fredag!
Kram Amanda
Kommande nyheter!
8 mars 2018 14:06
  Shopping   

Det var kul att ni gillade vår förra sneakpeek så här kommer en till!

På mig ser ni den skönaste jeansjackan jag haft på mig! Så mjuk och följsam, det kändes som att jag hade en stretchig och mjuk tröja på mig! Den kommer från Vila och kostar 599kr.

Jeansen kommer från Vero Moda och sitter som ett smäck över rumpan! Det är lagom mycket slitningar och längden är hellång på dem. Man kan vika upp dem snyggt för att de ska bli ankellängd!

Vi kommer snart få en såå fin mockajacka i lite coolare modell som ni ser på Jessica här! Även den är mjuk och följsam i modellen. Jessica blev riktigt sugen på den efter att vi fotade den! Jeansen som hon har till kommer från Vero Moda och sitter superskönt på.

Den coola tishan kommer även i en snygg hallonfärg med annat print. Passar så fint ihop med ett par slitna jeansshorts eller jeans i lösare modell!

De rosa byxorna jag har är fantastiska Objcecilie som många av oss har i de andra färgerna! Så fint med en rosa byxa. Det blir verkligen fräscht med rosa också. Den söta toppen kommer även i rosa!

Hoppas ni blir riktigt sugna på nått och håller utkik de kommande dagarna nu ;)

Kraaam

Godmorgon fina Mandelkunder!
8 mars 2018 09:41
  Shopping   

Gooodmorgon på er! Här ser ni två mjuka och sköna outfits som ni kan klicka hem idag!

På Jessica ser ni Vilas culottebyxa i plisserad modell, de kommer i svart också! Supermjuka och sköna. Jessicas linne är superfint till kavaj eller cardigan. Linnet kostar 159kr!

Amandas spetslinne är mjukt och skönt i materialet. Spetsen går även ner över ryggen och ger en fin effekt!

Byxan är sååååå skön och snygg! Dessa vill man inte ta av sig när man testar dem.. Det kommer även ett matchande linne snart som ni kan vara beredda på ;) Ni kan klicka hem byxan för 199kr (!!). De är snygga både till vardags och fest tycker vi.

Vi får en fin klänning från Inwear i lyxig modell! Den känns väldigt lyxig och gör att man känner sig elegant.
Tre guldkorn från Pieces
7 mars 2018 13:35
  Shopping   

De snygga örhängena från Pieces har vi inne i rött och svart! De är fantastiska, både jag och Jessica har dessa! Jag har hunnit använda mina röda så många gånger redan.. De ger en svart outfit ett genomtänkt och trendigt intryck!

Ni ser lite av dagens tisha som kom i flera färger! Den här är perfekt att ha ihop med ett par höga jeans eller kjol! Så himla vårfräsch!

Skjortan har jag i rödrandigt som ni ser här! Den har verkligen blivit ett favoritplagg att ha när man ska ut och äta eller till ett par blå jeans till vardags.

Kraam Amanda
Färgsprakande nyheter!
7 mars 2018 08:39
  Shopping   

Goodmorgon! Idag skiner solen upp vårt grå Göteborg och vårkänslorna är tillbaka! Vi kände att det behövdes en hel del färg och mönster på dagens nyheter! Här får ni en närmre titt på vad som kommer idag!

Jumpsuiten sitter verkligen som ett smäck på, man känner sig både fin och bekväm! Jag (Amanda) kommer nog norpa både en röd och vit här hehe! Jessica har den i mörkblått och trivs superbra i den. Nu när det är lite kallare kan man ha ett par tunnare strumpbyxor under eller ett par högre stövlar.

Blusen som Jessica bär här kommer även i en blå färg! Dessa är superfina verkligen. Den blir både söt och cool med volangen ihop med den svarta sömmen! Man blir verkligen glad av att titta på den här blusen.

Och som ni såg igår kommer det en heel del mer fint som ni inte får missa idag ;)

Kraam
Smygtitt på morgondagens nyheter!
6 mars 2018 15:27
  Shopping   

Imorgon kommer det så mycket fint att vi knappt kan vänta med att visa dem till er!

Ni ser blusen i härligt blå och gul färg med snygg volangärm! Vi får även en jumpsuit från Vila som Jessica har norpat och Amanda är sugen på!

Det kommer toppar i olika modeller, det randiga fortsätter komma in som ni ser här!

Vi får även en ny byxa från Jacqueline de Yong. den är riktigt mjuk och dressad i modellen. De påminner om poptrash tycker vi! Många av er har frågat om en liknande byxa utan snörning- här har vi dem! De har superpriset 249kr och kommer i tre färger. Var beredda imorgon ;)

Kram
Gooodmorgon Tisdag!
6 mars 2018 09:00
  Butiken   

Wow vad hände med vädret? Vårkänslorna försvann på studs när snön föll över västkusten fullständigt igårkväll :) Esch! Vi laddar upp med vår inne på kontoret och eftersom prognosen säger att April kommer bli varmare och härligare än någonsin så får vi passa på att fylla upp vårfavoriterna innan de shoppas slut :)

Idag har vi såå härliga plagg som släpps och om ni inte redan förstått så är gult och ljusblått definitivt två av vårens IT-färger!

Josefine visar upp dagens kap! 199kr för denna härliga klänning/tunika som kan kombineras till såväl jeansen som till bara ben när värmen kommer, vi älskar den! Kommer i ljustblått eller gul-mönstrat och kommer från JDY.

Vidare kommer en efterlängtad rutig kavaj från VILA "Vibalino Blazer" - supersnygg till t-shirt och denim på vardagarna eller bär den över axlarna när du ska ut på middag på kvällen som en extra touch till svarta klänningen..

Vi får in ett par supersköna jeans from Pieces med en rakmodelll och slitnignar framtill! såå snygga till klackar och en t-shirt så är du klar för vårens enklaste och helrätta outfit!

Missa inte fler av dagens shoppingfavoriter kl 11, vi ses i shoppen! ♥
Stickat i vårens färger
5 mars 2018 13:52
  Shopping   

Här kommer lite varmare tips i vårens trendfärger! Nu innan våren är helt kommen så är det perfekt att ta på sig en stickad tröja i någon härlig färg ihop med ett par jeans till exempel.

Den blå tröjan kommer från Soya och är sååå såå mjuk och skön i materialet. Man vill inte ta av sig den när den väl åkt på ;)

Den lite mintfärgade är en perfekt stickad tröja som är lika fin till sommarkvällarna som till vinterkylan!

Den gammelrosa stickade drömmen kommer från Only! Den finns även att klicka hem i svart och mörkblått. Supermysig verkligen!

Ny härlig vecka!
5 mars 2018 09:05
  Shopping   

Goooodmorgon! Idag kommer det fräscha kläder i olika modeller!

På Amanda ser ni dagens söta topp med den lite djupare ryggen. Riktigt söt ihop med ett par jeans eller kjol! Amandas byxor kom i fredags och sitter såå skönt på.

Vi får även en ny färg på Vidreamers som ni ser på Jessica! Ni får även en smygkik på Jessicas kostymbyxor som kommer från ett nytt märke vi snart kommer få upp på shoppen!

Vi får även en ny färg på blusen Onlnova Lux-serien. Den har superpriset 199kr!

Sist men inte minst har vi ÄNTLIGEN fått påfyllning på "Pcskin Wear Jeggings"! Många av er har frågat efter dessa så här får ni vara snabba. Det är den perfekta tajta byxan som sitter skönt på!

Ha en fortsatt fin måndag!
ONLTRAIN SHORT RAINCOAT
2 mars 2018 14:45
  Shopping   

Favoritregnjackan finns inne i flera olika färger! Sportig och cool modell som är snygg även när inte regnet faller ;)

Ni hittar den här!
Ha en fantastisk helg fina mandelkunder!
  Föregående   Nästa