Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Gooodmorgon Tisdag!

6 mars 2018 09:00
  Butiken   

Wow vad hände med vädret? Vårkänslorna försvann på studs när snön föll över västkusten fullständigt igårkväll :) Esch! Vi laddar upp med vår inne på kontoret och eftersom prognosen säger att April kommer bli varmare och härligare än någonsin så får vi passa på att fylla upp vårfavoriterna innan de shoppas slut :)

Idag har vi såå härliga plagg som släpps och om ni inte redan förstått så är gult och ljusblått definitivt två av vårens IT-färger!

Josefine visar upp dagens kap! 199kr för denna härliga klänning/tunika som kan kombineras till såväl jeansen som till bara ben när värmen kommer, vi älskar den! Kommer i ljustblått eller gul-mönstrat och kommer från JDY.

Vidare kommer en efterlängtad rutig kavaj från VILA "Vibalino Blazer" - supersnygg till t-shirt och denim på vardagarna eller bär den över axlarna när du ska ut på middag på kvällen som en extra touch till svarta klänningen..

Vi får in ett par supersköna jeans from Pieces med en rakmodelll och slitnignar framtill! såå snygga till klackar och en t-shirt så är du klar för vårens enklaste och helrätta outfit!

Missa inte fler av dagens shoppingfavoriter kl 11, vi ses i shoppen! ♥

Maria

Storlekar på tunikan om man har 42/44 vad på den?

den 6 mars 2018 @ 09:49

Amanda

Maria- Den kommer i 34-42! Då blir nog 42 bäst här :)

den 6 mars 2018 @ 09:59

Martina

Så fin Josefin är! Snygg frisyr också!

den 6 mars 2018 @ 10:00

MD/Tanja

Martina - hon hälsar och tackar :)

den 6 mars 2018 @ 10:36