Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Finally Friday!
8 september 2017 09:28
  Shopping   

Godmorgon alla fredagsglada!

Dagen till ära så får vi upp den snygga klassiska klänningen som ni ser på Amanda här. Rak snygg modell som aldrig blir fel. Släng över en cardigan eller pullover så har du fått en kjol på köpet! ;-)

Den underbara långa cardigan som Jessica har på sig här ovan kommer från Caddis Fly och är ett måste i vintergarderoben. Den är så fin och härlig i mjuk kvalité och tjockare material som värmer skönt när det är så här kallt och rått som det börjar bli nu!

Missa inte heller våra två påfyllningar som kommer upp idag vid elva. Onlmariana Myrina toppen i tre färger samt supersnygga festblåsan Vmpacey! - Var snabba klockan elva!

Vi önskar er fina kunder en superhärlig fredag och trevlig helg!
Dressat till jobbet!
7 september 2017 13:39
  Shopping   

Nu när höstkylan börjat komma vill man ju ta på sig lite varmare kläder samtidigt som man kännes sig snyggt klädd!

Här kommer det lite inspiration på outfits som passar perfekt till jobbet eller andra tillfällen man vill känna sig snyggt dressad till!

Det bästa med de här outfitsen är att de gör sig perfekta till jobbet och sedan kan man gå direkt till en aw utan att byta om ;)

Den första outfiten är kostymsetet från Object. Det sitter riktigt snyggt och det blir lika fint att matcha de ihop som det är att ha de med något annat! Lägg till en scarf för att få det lilla extra piffet :)

Kavajen
Byxan
Scarfen


Den andra outfiten är två klassiker här på Mandel. Två av våra storsäljare blir en riktigt fin kombo! Till vintern kan man ha ett par strumpbyxor och högre stövlar för att få en snygg look.

Skjortan
Kjolen
Sjalen


Den tredje outfiten är setet från Vero Moda, man kan bryta av det svarta med den vita färgen på toppen om man vill det! Riktigt elegant och snyggt, det sitter även väldigt skönt på! Kvinnorna som jobbar på kontoret vi fick låna till fotograferingen blev riktigt sugna på det här setet ;)

Blusen
Byxan



Vi får inte nog av leoprints..
7 september 2017 08:28
  Shopping   

Godmorgon!

Idag kommer den här fina toppen från Caddis Fly. Den passar riktigt fint med ett par kostymbyxor som Amanda visar här. För att få en festligare look kan man kika in på våra PU-kjolar :)

Det kommer en riiktigt söt klänning från Soya som sitter som ett smäck på! Vi alla blev förtjusta i den. Det är klänningen som passar till alla tillfällen verkligen! Den får ni inte missa :)

Sist men inte minst lyfter vi fram ett par av våra favorittoppar nu till höst!
Charlotte tipsar!
6 september 2017 14:42
  Shopping   

Hej på er!

Idag vill jag tipsa om den här söta tröjan med de fina volangdetaljerna. Ovan visar jag hur man kan matcha den till olika stilar och underdelar.
Den finns även i en fin rosa färg!

Outfit 1 (från vänster)
Matcha till våra Onlpoptrash Pinstripe byxa. En snygg dressad outfit som är perfekt att ha på jobbet eller en dag på stan!

Outfit 2
Matcha till den coola pu-kjolen när du vill gå på fest/kalas eller en aw på stan.

Outfit 3
Ni har väl inte missat trenden med plisserat. Kjolen är superfin att ha till tröjan, man känner sig fint klädd men ändå lite avslappnad. Ta på ett par fina klackar så är du perfekt klädd för en utekväll med väninnorna.

Hoppas ni gillar den lika mycket som jag!

Kram Charlotte
Höstiga onsdag
6 september 2017 09:33
  Shopping   

Godmorgon på er! Idag är det en riktigt regnig dag i Göteborg. Här på Mandel har vi fått lite höstfeeling och tänt ljus på kontoret ;)

Dagens stickade tunika vill vi alla ha på oss i det här mysiga vädret. Det kommer från Minimum och värmer riktigt skönt!

Det kommer även en stickad tröja från Minimum som sitter så bra på! Det var ett av de plaggen som Jessica smygvisade häromdagen. Den blir superfräsch med en skjorta under!

Blusen som Amanda håller upp kommer från Soya! Här får ni vara beredda för den tror vi verkligen att ni kommer tycka om. Den sitter så himla fint på också.

Det kommer även en del andra nyheter som ni måste kika in på vid 11.00 :)
Inköpsmöte på Object
5 september 2017 14:43
  Övrigt   

Idag kikar vi in hos vackra Therese på Object!
Här ovan ser ni 4 favoriter ur nästa vår-kollektion.

Frän vänster: En mönstrad topp med smock-detaljer i svart och gult, prickig omlottklänning i marinblått, svart/vit randig jumpsuit och sist men inte minst en mönstrad omlottkjol i blått och rosa med volanger.

Vilken är eran favorit? ♥
Trenden med helmönstrat!
5 september 2017 08:20
  Shopping   

Gooodmorgon! Idag trillar det här snygga setet in. Ni får inte missa den stora trenden med helmönstrat set nu till hösten. Det livar absolut upp vardagsoutfiten och passar perfekt även till fest!

Det här setet kommer från Minimum och sitter mjukt och skönt på! Både Amanda och Tanja funderar på att norpa varsitt. Färgen och mönstret ihop blir en riktigt snygg kombo! Skjortan gör sig även väldigt bra till jeans :)

Vi får även upp ett par fina smycken från Edblad!

Jessica Tipsar!
4 september 2017 13:25
  Shopping   

VARNING! (sneakpeak på kommande stickat från Caddis Fly)
Idag kom det in en såå mysig cardigan och pullover i superhärligt material och i så fina färger, jag och Amanda sprang och provade en av varje direkt och funderar redan nu på att norpa dom! ;-)
Dessa kommer upp på shoppen i dagarna, så håll utkik!

Vill även tipsa om att gå in och kika på alla våra fina höstkappor som vi fått in.. man börjar känna av att sommaren är över och att kylan har börjat komma då vi har börjat skicka iväg x antal höstkappor till er kunder där ute! Hoppas ni alla blir nöjda med era jackor!

Här hittar ni några av våra nyheter: Jackor/Kappor
Här hittar ni lite härliga tröjor: Stickat
Måndag här kommer vi!
4 september 2017 08:49
  Shopping   

Heeeej på eeer!

Här kommer det en riktigt fin och fräsch outfit från Caddis Fly! Toppen är i fin silke framtill som ger en lyxig känsla. Byxorna har riktig snygga detaljer på sidorna som ger byxan det lilla extra.

Det kommer även lite smycken från Orelia som vi tror att ni kommer tycka om :)
Amanda tipsar!
1 september 2017 13:44
  Shopping   

Heeeeeej på er! Idag vill jag passa på att tipsa er om dagens outfit som jag har till jobbet :)

Mina favoritoutfits är när det är skönt samtidigt som det är snyggt och detta är en sådan perfekt guldkombo ;)

Klicka er vidare till kavajen, byxorna och blusen!

Jessica fick vara med på ett litet hörn då jag tycker hennes tröja är sååå himla fin i både modellen och färgen ;)

Trevlig helg på er!

  Föregående   Nästa