Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Freeedagsshopping!
15 september 2017 08:31
  Shopping   

Gooodmorgon! Vi hoppas att ni har lika mycket fredagsfeeling som oss- om inte kanske ni får det av dagens nyheter!

Jessica och Amanda har bägge två på sig dagens cardigan från Object. Den sitter väldigt skönt på!

Jessica har på sig det lyxiga linnet från Vila. Matcha med en kjol och en snygg kavaj så är du redo för fest. Om man vill ha en mer casual look som passar till vardags är det supersnyggt att dra över en cardigan som vi gjort här!

Blusen som Amanda har på sig här kommer även i vinrött. Den här är såå söt i modellen. Man känner sig riktigt fin i den! Även här kan man ta kjol till för en lite festligare look eller matcha med ett par kostymbyxor till exempel :)

Vi får en väldigt fin kimono i söt modell som vi tror kommer bli en riktigt favorit här!
Den mysiga kappan från Vila
14 september 2017 13:14
  Shopping   

Är ni ute efter en riktigt mysig och varm kappa i höst? Då kommer den här passa perfekt!

Den sitter riktigt bra på, man får plats med en tjockare tröja under utan problem. Sedan är det ju en såå mysig luva som skyddar bra!

Ni hittar kappan här!
Wooohooo för dagens nyheter!
14 september 2017 08:59
  Shopping   

Godmorgon till er! Idag är vi lite extra glada för dagens nyheter!

Den väldigt fina klänningen Jessica har på sig kanske ni känner igen! Den är från samma serie som gårdagens tröja, det blev en riktig storfavorit. Klänningen är ju inte mindre söt utan sitter helt fantastiskt fint på! Längden gör att man känner sig både välklädd och snygg.

Den rosa tröjan kommer också idag, supersnygg till både jeans och kjol. Amanda kunde inte låta bli att norpa en själv! Den kommer även i svart. Det är en perfekt tröja att ha till jobbet :)


Vi får även en sååååå snygg jacka från Vila! Jackan är i längre modell med snygga detaljer. Så varm och skön på! Det är en riktigt snygg fejkpäls på luvan som man kan ta bort om man vill. Den påminner lite om jackan som Tanja sneakpeakade för ett par veckor sedan!

Vi får även en supersöt festligare klänning med snygga detaljer! Den får ni inte missa till höstens festligheter :)

Charlotte tipsar!
13 september 2017 13:50
  Shopping   

Hej på er!

Nu börjar hösten att närma sig och många härliga stickade tröjor är på väg in. För mig är det perfekt då jag alltid fryser ;) Jag har förälskat mig i Fluff!!!

Jag har tänkt mycket på dessa fina tröjor från ett av våra nya märken Caddis Fly. De är lite dyrare i pris men det är ull i och värmer skönt. Det slutade med att jag valde cardigan till slut efter mycket velande. Just nu är den ett bra alternativ till jacka om det inte regnar. Kanske att det blir en tröja med, men vi får se vad plånboken säger om det ;)

Cardigan hittar du här
Tröjan hittar du här

Kram Charlotte
Inspiration från oss!
13 september 2017 09:36
  Shopping   

Goodmorgon! Idag kommer det en massa fint från Object.

Jessicas blus är såå söt och man kan verkligen ha den till allt. För att få en festligare look kan man ha kjol till som ni ser ovan. Om man vill ha en lite mer casual outfit kan man ta ett par jeans! Amanda har redan norpat sig en här.

Amandas supermysiga klänning med polo får ni inte missa. Man kan ha den till ett par strumpbyxor eller jeans. Den är riktigt mjuk och skön i materialet så den kommer värma gott i höst- och vinterkylan nu!

Det kommer en tröja i i ribbat material med söt volangkant vid ärmslutet. Den här kommer verkligen vara något för er!

Det kommer även en annan tröja med litet sprund på sidan, snygg till både kjol och jeans. För att få en mer dressad look kan man matcha med ett par dressade byxor :)
Inspiration á la Tanja
12 september 2017 15:36
  Shopping   

Här har Tanja plockat ut några av sina favoriter!

Blusen är fantastisk lyxig i kvalitén och passar lika fint till vardags som till kvällens bravader ;)

Byxan kommer från Vero Moda och är just nu på rean med det otroliga priset 124 kr! Det finns några få storlekar kvar så passa på att fynda :)
Taaadaaaa- Dagens nyheter!
12 september 2017 09:56
  Shopping   

Här ser ni Jessica i fina klänningen "Vifauna L/S High Neck Dress". Klänningen passar till alla tillfällen! Snygg att ha med en cardigan eller stickad tröja över. Sjalen kommer också idag i tre härliga höstfärger!

Vi får även en klänning som är perfekt att ha till festen. Det är en trendig choker-modell som sitter fint på.

Vi får en påfyllning på populära "Onlpoptrash Bomber Jacket" i alla tre färger!
Jessica Tipsar!
11 september 2017 15:37
  Shopping   

Hej på er!

Idag har vi besök av söta och goa valpen Grace som springer runt och busar på kontoret och livar upp i det gråa ruggiga höstvädret och självklart fick hon vara med på bild!

Jag vill tipsa om en härlig outfit som går i höstens färger och som är snygg att ha både till jobbet eller till helgens middagsbjudning!

Supersköna Vicommit coated i vinrött som sitter som en smäck och dessutom är sådär löjligt sköna med go stretch i så att man knappt känner att man har byxor på sig ;-)

Pckatia-skjortan
i tjockare fint material som känns mjukt och ordentligt! Här tog jag två storlekar större för att jag ville ha den lite lösare!

Till det kan man ha den superfina sjalen Pcnimbus som matchar snyggt i färgerna.

Kerstin cardigan
i 25% ull som värmer skönt och är snygg att slänga över.

Ha en fortsatt fin dag!
Kram J
Dagens tema- randigt och blommigt!
11 september 2017 08:24
  Shopping   

Goodmorgon på er! Vi kör igång den här regniga måndagen med två superfina härligheter!

Jessicas blus kommer i två färger med samma print. Söt volangdetalj nertill som blir riktigt snyggt. Om man känner sig lite frusen kan man dra över en stickad tröja. Volangen kommer då sticka ut fint som en detalj i outfiten!

Amandas klänning kommer från Minimum. Klassisk snygg modell med ribbat material. Ränderna och färgerna ihop blir väldigt elegant och speciellt med den öppna ryggen!

Det kommer en såååå mjuk grå/randig tröja med polo! Snygg att ha hemma när man sitter framför soffan eller till jobbet. Den gör sig även väldigt fin med kjol :)



Amanda tipsar!
8 september 2017 15:04
  Shopping   

Då var det fredag vilket betyder att det är min tur att tipsa! Min outfit idag blir verkligen dagens tips. Dessa jeans har blivit mina nya favoriter.. Jag är såå kär i passformen. De sitter verkligen som ett smäck! Det bästa är att de har superpriset 299kr ;)

Blusen har jag haft till allt mellan kalas, fest, middagar och kontoret. Den är så söt med spetsen tycker jag. Jag har även haft på mig blusen "Bellua" till de här jeansen för att klä upp dem lite extra!

Den här blusen har jag även haft till kjol och kostymbyxor får att få en lite mer dressad look :)

Jag hoppas att ni fick lite inspiration till er höstgarderob nu innan ni tar helg!

Kraaam
  Föregående   Nästa