Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Plötsligt händer det...
27 september 2016 10:39
  Eva tipsar   

Kommer ni ihåg storsäljaren från i somras...
Den här sålde ju slut i rekordfart och ni var sååå många som ville ha ha fler men den gick inte att få tag på och jag har jagat efter den och i går fick jag besked på att jag får en omgång till här av storsäljaren.
Håll koll på webshoppen nu närmsta dagarna när påfyllningen kommer upp, kl 11:00 och kl 14:30 är de två tidpunkterna som ni får bevaka så ni inte missar den=)
Inspiration från tjejerna.
27 september 2016 10:09
  Outfits   

Ja även i dag kommer det fina plagg både till fest och vardags här.
* Jessica har på sig coola spetstoppen som är i samma serie som fina klänningen som kom i går.
* Amanda har på sig fina klänningen "JdyBardot" som sitter snyggt på då det är fina detaljer såsom sytt veck vid ärmen som ger det där lilla extra.
Gooodmorning...
27 september 2016 08:45
  Outfits   

Ja i dag var det kallt när jag cyklade till jobbet så det blev första dagen med handskar och det är väl ett hösttecken, har suveräna ViConcrete-coat och den värmer skönt eftersom den är lång i modellen - rekommenderas verkligen.

I dag kommer den här snygga ribbstickade toppen/tröjan med trendig öppen axel i dessa två färgerna. Nu kommer även cool spetstop i samma stil som klänningen som kom i går, fin ärmlös top som jag tipsat om här tidigare och fin enfärgad tunika/klänning.

Jag har på mig storsäljaren "ViCentri"-jackan i rosa som nu äntligen kommit in igen, suveräna "OnlKendell" och fina toppen "ViRemember".
Påfyllning i dag.
26 september 2016 13:52
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av suveräna kostymen Vmroro där man köper byxa och kavaj separat. Fler omtyckta smycken kommer nu också såsom tex "Lee-armbandet i både den klassiska bredden och den nya smalare som både jag och Amanda har som jag vet att många av er väntat på=)
Inspiration från tjejerna.
26 september 2016 10:22
  Outfits   

Ja i dag kommer det både in plagg till fest och skönt till vardags så jag hoppas ni kommer hitta något ni gillar=)
* Amanda har på sig coola festklänningen i skir spets som är perfekt till höstens och vinterns fester.
* Jessica har på sig sköna Object-tröjan i mjuk härlig 100% bomull med snygg storpolo som man kan stuka till som man vill. Byxan är storsäljaren OnlPopTrash pinstripe.
Gooodmorning...
26 september 2016 09:27
  Outfits   

Ja då har vi ny härlig vecka här, hoppas ni haft en skön helg och är ladda de för härlig höstshopping. Nu har ju lönen trillat in för många så nu gäller det att vara snabba på ytterplagen för det är nu många som shoppar loss just på detta=)

I dag kommer superfin festklänning med skir spetsärm som är perfekt nu till höstens kommande fester, skön finstickad tröja med polokrage som man kan variera och dra ner snyggt över axlarna också, storsäljaren Confident" kommer nu i rött vilket ni är många som efterfrågat under lång tid så se till att norpa den nu. I dag kommer även fin cardigan i VmnIlle-serien som ni gillade så mycket förra veckan.

Jag har på mig suveräna jeansen "NmEve" som jag nu tagit även i grått - en favvomodell som jag verkligen rekommenderar. Tisha är sköna Visumi som det finns några få kvar av.
Soffläge...
25 september 2016 18:24
  Outfits   

Ja efter dagens utförsäljning så är det skönt soffhäng som gäller nu. Favvojeansen "VmMaxi" och nya collegetröjan från Vila är en perfekt söndags-outfit.
Hoppas ni haft en fin helg och glöm nu inte att norpa höstjackan/kappan i tid så ni inte står utan när höstkylan är här. Fodrade bomberjackor är perfekt övergångsplagg nu och vi har många fina färger inne i suveräna modeller såsom ViConcrete,VmDicte, OnlBell mfl.
Full fart vid start
24 september 2016 16:59
  Shopping   

Ja det var lång kö från start när vi drog igång vår utförsäljning i lokalerna på webshoppen idag.
Strålande sol nästan hela dagen så det var skönt för mig och Kalle som står ute hela dagen.
I morgon kör vi mellan kl 11-14,välkomna alla som kan:)
I morgon smäller det!!!
23 september 2016 17:33
  Eva tipsar   

I morgon kl 11:00 startar utförsäljningen i våra lokaler. Hoppas ni är många som har möjlighet att komma till oss, öppet kl 11-15 på lördag och kl 11-14 på söndag. Mer info med karta etc hittar ni på webshoppen nu.
Suveräna påfyllningar i dag!!!
23 september 2016 13:58
  Shopping   

I dag får ni vara snabba här nu när alla påfyllningarna kommer för det är massa fint som kommer upp i dag.
Superfina leomönstrade tunikan "OnlKira" sålde ju slut på några timmar när den kom in här i veckan så den var ni verkligen många som gillade.
Det blir även påfyllning av omtyckta modellen "OnlAbby", "OnlRoyal Biker", "Vidreamers"-toppen och "ViCommit Coated Zip New" så håll koll kl 14:30 som vanligt=)
  Föregående   Nästa