Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Blååååååsigt värre!
29 september 2016 09:09
  Outfits   

Ja i dag var det verkligen inte lätt att fota då det blåste så kappan ville verkligen inte vara med och ögonen tårades sig och hårtestarna ville inte hålla sig på plats heller - phu planen var iaf att ni skulle få se snygga kappan här.
I dag kommer nämligen efterfrågade Onlykappan här med pälsfodret på insidan (som jag konstigt nog hade fått info på att den inte skulle komma men nu är den iaf här vilket vi är glada för).
Fantastiskt skön att ha på sig med det gosiga fodret och i cool längre bomberjacka-modell med dragsko i midjan så den här är verkligen perfekt i höstkylan nu.

Jag har på mig sköna OnlPopTrash-byxan som nu äntligen är på väg in till oss (Only har haft lååånga förseningar med modellen pga av problem med transporten men nu är iaf första omgången på väg in och andra kommer om ca 10 dagar). Blusen är favoriten "Cemre" från Soya.
På väg in...
28 september 2016 15:58
  Kommande plagg   

Nu väntar vi in dessa härliga träningskläder till vår webshop. Det kommer även in en byxa som är snygg att matcha till. Träningen kommer att kännas mycket roligare och lättare i dessa plagg ;) Håll utkik här de närmsta dagarna.
Skynda skynda!!!
28 september 2016 14:53
  Eva tipsar   

Precis NU finns två st storlekar inne av storsäljaren "OnlKira", kolla snabbt om ni har tur med storleken här.
Påfyllning i dag.
28 september 2016 13:49
  Shopping   

I dag blir det påfyllning på fina tröjan VmNille som rusade iväg snabbt här förra veckan.
Suveräna vinterjackan med fuskpälskragen "VmPolar" kommer in igen i dag och den här rekommenderas verkligen - kanoonpris 499 kr och den här värmer skönt i vinter (min dotter har den själv så vi får väl turas om med den i vinter).
Videoinspiration
28 september 2016 12:14
  Eva tipsar   

Några av alla plagg jag visar här är: OnlVokka, ViCentri, VmRoro; OnlLeco, OnlElco, OnlRipsi, ObjColor, OnlNew Hayley, OnlDiamond, ViLune.
Ja det blev ju en lite annorlunda film här än vi tänkt men jag hoppas ni ändå kände att ni fick lite nya tips på outfits.
Inspiration från tjejerna.
28 september 2016 09:51
  Outfits   

Storsäljaren PCRikki kommer nu i dessa två fina färgerna och den här modellen rekommenderar vi verkligen - sååå skön på, perfekt modell i höst både inne och ute.
Snygga skinnhandskarna med cool stickad vante över kommer nu också och även ny modell på omtyckta byxan med hög linning och zip baktill.
Förberedelser inför film
28 september 2016 09:02
  Outfits   

Ja i dag ska vi försöka få till en filmning till er med massa tips om sköna höstoutfits både snyggt till jobbet och skönt hemma/skolan till vardags.

I dag kommer den superfin leomönstrade bomberjackan så var supersnabba nu kl 11:00 för jag fick endast tag på en omgång av storsäljaren så det gäller att vara snabb på sekunden.
I dag kommer två nya färger på omtyckta ponchon "PcRikki (både jag, Amanda och Charlotte har modellen själva), snygga handskar och ny highwaist-modell från Pieces med den höga midjan och zip baktill.

Jag har på mig suveräna "OnlMigg" som kommer nu kl 11:00 och grymma jeansen "VmEve".
Leverans till Litauen
27 september 2016 15:18
  Övrigt   

Nu har första leveransen kläder som blev över från helgens utförsäljning hämtats upp för att packas om och sedan skickas ner till Litauen. Vi har under 10 års tid skänkt kläder till en by där som vår fd granne som är aktiv i Lions har ett nära samarbete med. Känns skönt att veta att kläderna kommer direkt till de behövande och vi har fått både brev och mail från lärarinnan i byn som är ansvarig för att fördela ut allt som skänks.
Suveräna påfyllningar i dag!!!
27 september 2016 13:43
  Shopping   

Ja nu blir det påfyllning på storsäljaren "ObjNomi"-kappan från Object så se till att vara supersnabba här nu för den har sålt supersnabbt varje gång den kommit in här.
Det blir även påfyllning av suveräna "PcSkin-byxan och andra omtyckta plagg nu kl 14:30 så se till att mjuka upp shoppingfingret här nu.
Skön höstoutfit
27 september 2016 12:35
  Outfits   

Här visar Amanda sköna tröjan "VmZoey" med fina sprund på sidorna tillsammans med omtyckta jeansen "VmFlex it" som har kanonpriset 299 kr.
  Föregående   Nästa