Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
På språng
17 augusti 2016 08:54
  Outfits   

Ja i dag startade barnen skolan så nu är man tillbaka i vardagen igen, känns faktiskt helt ok får jag säga.
Hur har ni det själva är ni på jobb/skola nu, tycker ni att det är skönt att komma in i vardagsrutinerna igen eller vill ni fortsätta med semestern ett tag till?

I dag kommer massa fint bla omtyckta VmDicte som nu kommer i klassisk kort bomberjacka som är fodrad så man kan ha den i höst, ligger man mellan två storlekar så kan man gå upp i storlek.
Nu kommer även fin mönstrad blus från Soya, höstens nya modell på storsäljaren "OnlOlivia Coated" som är extremt snarlik den vi haft tidigare så den här vet jag att ni kommer gilla - sååå snygg!

Jag har på mig sköna "OnlPopTrash"-byxan, "OnlYelena"-toppen och supersköna "ViKaia" som finns på webshoppen nu - rekommenderas verkligen.
Påfyllning av storsäljaren i daaag!!!
16 augusti 2016 13:48
  Shopping   

Nu blir det ÄNTLIGEN påfyllning på suveräna "OnlKendell"-jeansne i mörkblått OCH grymma jeansen "NmEve" som snabbt blivit en storsäljare här=) Håll koll kl 14:30 som vanligt.
Påfyllning OCH ny färg av storsäljaren.
16 augusti 2016 10:48
  Eva tipsar   

Var snabba här nu när omtyckta "OnlLeco" kommer i svart och påfyllning på den rosa som sprang iväg här snabbt förra veckan=)
Gosa in er i höst...
16 augusti 2016 10:16
  Outfits   

Ja i dag kommer detta suuupergosiga collegeset från Vila med byxa och tröja som kostar 299 kr/del (säljs separat). Perfekt att gosa in sig i nu i höstkkylan, kommer även i rosa.
Gooodmorning...
16 augusti 2016 09:19
  Outfits   

Ja sommarvärmen försvann, igår låg jag och barnen vid havet och solade och badade och i dag är det regn och jag hade på mig dubbla bomberjackor när jag cyklade till jobbet - snacka om olika årstider från dag till dag=)

I dag kommer en sååå himla fin mönstrad poncho som både jag och Amanda är helt kära i - missa den inte!! Nu kommer även en suupergosigt collegeset med byxa och collegetröja i grått och ljusrosa som kommer bli en klar favorit nu i höst.

Jag har på mig sköna "OnlPopTrash"-byxan, "VmFelina" och storsäljaren "OnlLnea".
Dagens påfyllningar!
15 augusti 2016 13:53
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på de snygga storsäljarna "Objcam 3/4 Highneck Top" och "Onllinea Jacket New"! Var med nu 14.30 :)
Dagens plagg!
15 augusti 2016 10:05
  Shopping   

God morgon på er! Idag är det jag (Amanda) som gör blogginlägget.

Idag kommer den här otroligt sköna och snygga kappan med luva upp från Object. Den kommer även i svart! Till det har jag den snygga bomberjackan i collegekvalitet, såå skön! Den fina skjortan som är en av mina favoriter idag kommer från Soya och är hur fin som helt till ett par jeans eller en kjol om man vill vara lite finare klädd! Till det här har jag de sköna jeansen "ObjSkinny sally" :)
Gooodmorning...
15 augusti 2016 08:16
  Outfits   

Ja det har ju blivit lite mindre semester än vanligt den här sommaren (då vi hade personal som slutade mitt i semestertider) så i dag passar jag på att vara hemma halva dagen med barnen här för at få lite extra tid i hop.
Jag förberedde allt med dagen plagg i fredags så Kalle fotar upp massa fint på Amanda som vanligt till kl 11:00 så håll koll för i dag kommer flera godbitar.
Supersnygg höstkappa från Object, Nytt höstprint på omtyckta "VoTinny"-klänningen, skön mjuk bomberjacka i collegekvalitet (snarlik storsäljare som vi haft inne i tidigare), superfin höstmönstrad blus från Soya och ny Object-cardigan där de kombinerat deras två storsäljare Deanna och My och gjort en suuupersnygg modell som är perfekt i höst.

Jag njuter av morgonsolen här på balkongen och har på mig sköna shortsen "VmSuper Easy" som det fortfarande finns några print kvar av, kanonpris 129 kr så fyll på sommar-garderoben nu för dessa är verkligen ett kap. Linnet är fina "ViFalls" och jeansskjortan min favorit ViBista" som också finns på webshoppen nu- rekommenderas verkligen=)
Höst och sommar...
14 augusti 2016 16:39
  Outfits   

Ja den här helgen har verkligen levererat två helt olika årstider, igår var det jeans på och i dag shorts och bikini. Passar på att softa och ta tillvara på solen och värmen så batterierna laddas på inför hösten här.
I går hade jag mina favvo-jeans "VmMaxi" och i dag har jag på mig sköna Object-shortsen "ObjAlena" som jag har i två färger då jag älskar modellen-
Hoppas ni också fått njuta av lite sommarvärme i dag ,alltid skönt när man har lite tur med vädret de dagar man är ledig.
Soft lördag
13 augusti 2016 16:38
  Träning   

Startade dagen med strålande sol här på balkongen så jag njöt av vädret och läste ut min bok. Tog ett längre yoga-pass sedan och kort efter fotona togs här så öppnade himlen sig så regnet bara vräker ner just nu...
Skönt att fått sträcka ut hela kroppen så nu mår man prima och kan kura ihop mig i soffan med en kopp kaffe och bra bok:)
Lugn soft lördag alltså, hoppas ni också har en fin dag och iaf fått se lite sol också:)
  Föregående   Nästa