Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Närbilder på dagens fina plagg
19 augusti 2016 10:30
  Outfits   

Jag hopas ni är redo nu kl 11:00 för det är verkligen såå fina plagg som kommer nu.
Snygg höstoutfit.
19 augusti 2016 10:13
  Outfits   

Ja hjälp vad mycket fint som kommer upp i dag, jag har själv sprungit iväg nu och testat den här suveräna haremsbyxan från Ajlajk och är heelt kär - kommer såklart norpa dom själv då de sitter snyggt på. Kvaliteten påminner mycket om OnlPopTrash fast dessa är med mer haremshäng och sitter snyggt på. Jag har även testat snygga Object-jeansen (ni såg dom på ställningen i förra inlägget och de har jag redan norpat nu).

Här ser ni snygga Ajlajk-byxan "It124" på Amanda tillsammans med trendiga bomberjackan "VmElla" som ni får vara snabba på då det inte gick att få tag på så många och den är verkligen sååå snygg.
Mjuka upp shoppingfingret nu!!!
19 augusti 2016 08:39
  Outfits   

Wiihooee - i dag kommer Alajks heelt grymma haremsbyxa som påminner supermycket om OnlpopTrash fast med långa ben OCH lite snygg haremslook - den här får ni bara inte missa!!!
Nu kommer även en suuuuperfin bomberjacka med säsongens trendiga broderade detaljer som verkligen ger det där lilla extra.
Missa inte heller grymma jeansen från Object i ankellängd med cool lång zip baktill på benen.

Jag har på mig favoriten "ViCntri"-bomberjackan, "OnlGold"-linne och omtyckta "OnlPopTrash"-byxan.
Påfyllning i dag!
18 augusti 2016 13:47
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av suveräna Vihamas-byxan och suveräna OnlLeco som sålt snabbt som tusan varje gång den kommit in här.
Lite mer närbilder på dagens plagg
18 augusti 2016 10:37
  Outfits   

Ja här ser ni superfina Secret-byxan som nu är med mudd nertill och klassisk linning utan resår upptill så man får en snygg kostymbyxa-look.
Fina tröjan är i Tinny-serien i superskön kvalitet med isydd skjortdetalj som ger en fin look.
Inspiration från Amanda...
18 augusti 2016 10:06
  Outfits   

Här ser ni den supersnygga Vila-jackan som kommer i dag, kragen ligger snyggt när man har den öppen och halvt stäng men kan kan även dra upp zippen helt så den värmer skönt i höstkylan.
Fina toppen här är med isydd skjorta så man får den snygga looken utan att behöva ha dubbla lager på sig. Byxan är nya suveräna "Secret som här är med nätt mudd nertill.
Mjuka upp shoppingfingret nu!!!
18 augusti 2016 08:58
  Outfits   

Ja nu är det 18:e augusti och jag själv har redan norpat min andra höstjacka för säsongen för den HÄR som kommer i dag är bara sååååå himla snygg. Fantastiskt fin modell med skön pälskrage som sitter supersnyggt på. Den här rekommenderar jag verkligen (den är från Vila och spås bli en dunderstorsäljare nu).

I dag kommer även en trendig top med "insydd skjorta" i som är perfekt plagg nu både snyggt till jobbet och skolan. Storsäljaren "Secret" kommer i hösten snygga modell med nätt mudd nertill, ny färg på omtyckta höstkappan "OnlNew Sophie" (kappan har jag också norpat själv här).

Jag har på mig favvojeansen "NmEve" och sköna tishan "ViDreamer". Favvosmycken från Edblad på idag: "Sanna"-halsbandet och ringen, armbandet "Lee" som jag precis norpat nu i den smalare modellen, älskar verkligen den serien (har båda tidigare armbanden också), örhängena är "Way" i rose.
Påfyllning på storsäljare.
17 augusti 2016 13:58
  Shopping   

Nu blir det påfyllning på suveräna Object-toppen "ObjCam" som snabbt blivit en storsäljare här då den rusat iväg varje gång vi fått in den - perfekt top både till fest och vardags så jag förstår att ni är många som norpat den=)
Det blir även påfyllning av omtyckta ponchon "VmAsta" i grått (har den ju själv och rekommenderar den verkligen, har använt den mycket redan nu alla kyliga sommarkvällar.
Suveräna blanka leggingsen "NmCoda" kommer nu också och dessa är suveräna på (har nyligen norpat dom själv).
Fina hösttunikan
17 augusti 2016 10:31
  Outfits   

Här ser ni snygga finstickade tunikan som kommer upp i dag. Suverän modell med fina höga sprund på sidan så den faller snyggt, passar lika bra till leggings som till alla smala byxor nu.
Höstoutfit
17 augusti 2016 10:05
  Outfits   

Ja härliga höstplagg kommer det upp här i dag och här, allt ni ser på Amanda kommer upp nu kl 11:00.
* Finstickade tunikan "ViAndrea" är perfekt både till smala jeans och leggings nu i höst, snygga korta bomberjackan är i omtyckta "VmDicte"-serien och är lagom fodrad så man kan ha den i höst. Byxan är storsäljaren "Olivia Coated" som nu är i höstens nya modell, kommer även i svart.
  Föregående   Nästa