Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Therese reafavoriter!
23 juni 2015 14:19
  Eva tipsar   

Här kommer några av mina (Therese) rea-favoriter som fortfarande finns kvar!
På första bilden har jag på mig supercoola playsuiten "Viassi", som känns helrätt nu! På bilden till höger har jag linnet och byxan med namnet "Vitanny", som jag själv har och använder flitigt.
På ställningen hänger även toppen "Vmdora", "Visiana" och klänningen "Vindis" (som jag också har hemma).

Ta en extra kik på rean - mycket fina plagg kvar att fynda!
Kollektionsmötet med Vero Moda.
23 juni 2015 12:32
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Jag var iväg på kollektionsmöte med Vero Moda förra veckan och köpte in massa fint till hösten och vintern.
Som ni ser här så kommer trenden med fakemocka stort till hösten så var glada ni som lyckades norpa coola långkappan "Vigimma" från Vila förra veckan för den är verkligen såååå rätt=)

Fantastiskt sköna oversize-kappan som jag har på mig blev direkt min stor favorit och den spås bli en riktig storsäljare. Redan nästa månad kommer den första leveransen av den som då är en tunnare variant så man kan ha den alla svala sommardagar och starten av hösten, senare på säsongen kommer sedan den här fodrade varianten.
Inspiration från tjejerna.
23 juni 2015 10:09
  Outfits   

Fina klänningar kommer det upp här i dag kl 11:00.
* Jennifer har på sig nya Object-klänningen "Objida" som är med fina broderade detaljer upptill och skir chiffongtunika.
* Therese har på sig fina Soya-klänningen "Fatou" som kommer i tre olika färgställningar.
Gooodmorning...
23 juni 2015 09:12
  Outfits   

Ja i dag är vi utvilade och redo för ny härlig dag här, solen skiner lite på oss här men ingen riktig sommarvärme så jag får ha mina älskade Vicommit-jeans med kneecut=)

I dag kommer den här coola långkoftan som jag själv blev helt kär i då den är med coola sprund på sidorna som ni ser på fotona längst ner, det är en mjuk vanlig trikåkvalitet så den är tunn och skön att ha på sig=)
Nu kommer även en superfin klänning från Object som passar nu och sedan även hela hösten framåt, en härlig sommarklänning från Soya, jumpsuiten i leoprint i Easy-serien och de coooola trendiga flared jeansen från Only som jag tipsat om här innan.

Jag har på mig grymma jeansen "Vicommit 5P", "Jdyimola"-linnet och nya coola långkoftan "Vmgrace".
Tjohooo - nu är vi klara!!!
22 juni 2015 16:25
  Övrigt   

Nu är vi klara med helgens alla rea-ordrar och efter hårt slit som startade redan kl 07:00 här på jobbet så hann vi precis klart till kl 16:00 med alla 576 st ordrarna som nu ligger klara i säckarna här.
Postis fick dock inte plats med alla säckar i bilen så Kalle får åka ner med de sista i vår bil till postterminalen i stan så alla kommer iväg i tid precis som vanligt, vi har faktiskt aldrig missat att få iväg en order i tid sedan vi startade 2008.
Inspiration från tjejerna.
22 juni 2015 10:19
  Outfits   

Jennifer har på sig fina omlott-toppen "NmKali" och nya mörka jeansblå "Vicommit" som bägge kommer idag.
* Therese har på sig superfina klänningen "VmBird" som kommer i dag och suveräna "Bandit"-jackan i rosa till.
Packa plocka packa plocka packa...
22 juni 2015 08:59
  Övrigt   

Phu nu plockar och packar vi era rea-ordrar för fullt här. Vi var alla på plats en timme tidigare än vanligt på jobbet så 07:00 drog vi igång med första plockvagnarna så vi ska hinna få iväg allt som vanligt till er=)
Massa massa suveräna sommarplagg, sköna stickade tröjor/cardigans och vårjackor har jag sett hittills på era rea-ordrar =)

Det kommer upp nyheter som vanligt här kl 11:00 och i dag kommer den efterlängtade omlott-toppen som ni röstade fram på bloggen och den är superfin och skön på (norpade den själv). Nu kommer även en fin mönstrad klänning som jag också tipsat om här, nya färger på Vilas omtyckta basserie "Vigyras", ny tunika i "Easy"-serien med längre ärm så man även kan ha den snyggt i höst och snygg mörk jeanstvätt på storsäljaren "Vicommit".

Jag har på mig suveräna Easy-byxan och Vigyras-linnet som är en superskön outfit =)
Sampackning.
21 juni 2015 14:44
  Eva tipsar   

Vi sampackar alla helgens ordrar så det blir bara en fraktkostnad om ni lägger flera ordrar.
Ölandsvistelse
21 juni 2015 11:47
  Outfits   

Vi har firat midsommarhelgen här på Öland och det har väl inte varit väder som man önskat men det har blivit mysiga dagar här ändå.
Vacker utsikt över åkrarna där man anar vallmon utmed kanterna.
Jag har på mig suveräna Ajlajk-toppen "A 283" och sköna slitna jeansen "OnlUltimate".
Rea-favoriter.
20 juni 2015 11:51
  Eva tipsar   

Ni missar väl inte att Vindis-klänninge nu är med på rean. Både jag och Therese har ju tagit två stycken var av den här storsäljaren (jag hade på mig min i går på midsommarafton här på Öland).

Några fler av mina favoriter som ni nu ser på rean är "Onlkhloe", Vilink", "vimark", "Objdeanna", "Objbine", "Perfect", "Linda"-jeansen , "Lizzy"-jeansen =)
  Föregående   Nästa