Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Gooodmorning...

23 juni 2015 09:12
  Outfits   

Ja i dag är vi utvilade och redo för ny härlig dag här, solen skiner lite på oss här men ingen riktig sommarvärme så jag får ha mina älskade Vicommit-jeans med kneecut=)

I dag kommer den här coola långkoftan som jag själv blev helt kär i då den är med coola sprund på sidorna som ni ser på fotona längst ner, det är en mjuk vanlig trikåkvalitet så den är tunn och skön att ha på sig=)
Nu kommer även en superfin klänning från Object som passar nu och sedan även hela hösten framåt, en härlig sommarklänning från Soya, jumpsuiten i leoprint i Easy-serien och de coooola trendiga flared jeansen från Only som jag tipsat om här innan.

Jag har på mig grymma jeansen "Vicommit 5P", "Jdyimola"-linnet och nya coola långkoftan "Vmgrace".

Anonym

Har varit på semester tänkte har ni fått in klänningen Från vero moda med öppna sidor på armen eller kommer den in? :)

den 23 juni 2015 @ 09:27

Katarina

Hej Eva! Måste fråga en sak... jag beställde de jeansen du har på dig men tycker att de luktar så starkt... går det bort när man tvättar dem? De är ju SÅÅÅ snygga... :) Vill oxå ha långkoftan, vad kostar den? :)

den 23 juni 2015 @ 09:33

Eva

Katarina, ja de luktar av infärgningen, jag har haft ute mina på vädring och det har minskat lite, jag har dock inte tvättat mina ännu men tror att det kan göra att en del försvinner lite.
Anonym, fina klänningen har inte kommit ännu men väntas in här runt löning så håll koll på bloggen då vi förvarnar innan =)

den 23 juni 2015 @ 10:29