Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Bye Bye...
20 maj 2014 15:21
  Övrigt   

Sådärja då var det dags att säga farväl till mitt långt hår...
Tjohoooo - påfyllning!
20 maj 2014 14:39
  Shopping   

I dag blir det påfyllning kl 15:15 av suveräna Vila-koftan "Siera" som sålde slut direkt här i fredags, omtyckta Officiel Wide i både cerist och vitt och storsäljaren "Geena " i vitt.
Filminspiration.
20 maj 2014 11:02
  Shopping   

Ja här kommer fina outfits och shopping-tips från oss här.
Några av alla fina plagg ni ser här är: "Alisa", "Malle", "Apom", "New Helena", "Burna", "Femme Mix", "Filuka", "Alis", "Cila", "Linda", "Melody".
Wiiihooeeee !!!
20 maj 2014 10:35
  Eva tipsar   

Nu blir det påfyllning på maxiklänningen "Easy!!!
Dagens på oss...
20 maj 2014 10:26
  Outfits   

I dag kommer det som sagt härliga sommarplagg som passar både till de varma dagarna och de kyligare kvällarna.
* Jag har på mig nya linnet "Vanni" med spets upptill som har kanonpris, jeansen är omtyckta "Cleavo".
* Therese har på sig underbara maxiklänningen från Vila som kommer i dag "Plenty".
Gooodmorning...
20 maj 2014 09:06
  Outfits   

Ja efter regn kommer solsken så nu börjar det se ut som att vi får en riktigt härlig sommardag här =)
I dag kommer ett superfint linne i "anita"-serien (toppen som kom i går) med fina detaljer över ryggen, ny cool maxiklänning från Vila till kanonpriset 199 kr (jag visade den här förra veckan), härlig mönstrad klänning, coola shorts i snyggt leoprint och ett kaxigt kort halsband.

Jag har på mig suveräna Vila-byxan "Grunge Me" som är perfekta nu och sköna Joy-linnet.
Ett skepp kommer lastat...
19 maj 2014 14:22
  Övrigt   

Nu har vi skänkt iväg massa kläder här igen till Litauen dit vi brukar skänka kläder med jämna mellanrum. Det är Lions som kör ner alla kartongerna direkt till den byn som de har som vänskapsby och har hjälp under lång tid och sedan fördelas kläderna till behövande. Vi får mail och brev från lärarinnan på plats så vi får se bilder m.m när kläderna packas upp där nere och det känns väldigt bra att veta allt kommer fram och hamnar rätt.
Black And White
19 maj 2014 12:28
  Outfits   

Ja nu har vi ju skön temperatur här dock ingen sommarvärme så det är lite mellanläge vad man kan ha på sig tycker jag så här kommer två fina outfits som är perfekta nu:
* Therese har på sig ljuvliga spetsponcho-toppen "Lisette" och suveräna "Cleavo 5p Superstretch" som är en heelt grym byxa som sitter ljuvligt på!!!
* Jennifer har på sig fina spetslinnet "Maluka" som jag verkligen rekommenderar. Byxan är snygga Olivia Non-Coated Knickers som är en perfekt bas i sommargarderoben
Pssst...
19 maj 2014 12:26
  Eva tipsar   

Passa på nu för vi har flera storlekar inne av suveräna klänningen Brandy som sålde som tusan när den kom in här (jag har den själv) - perfekt modell nu i sommar=)
Dagens på tjejerna...
19 maj 2014 10:28
  Outfits   

Ja i dag kommer äntligen sommarens underbara variant på omtyckta "Deanna"-koftan i fina marina ränder som ni ser på Jennifer här.
* Jennifer har på sig "Deanna X Stripe" och sköna "Just Jute HW".
* Therese har på sig nya suveräna sommartoppen "Anita" med fina detaljer vid axeln som är perfekt nu tex till alla fina mönstrade byxor (jag har redan norpat den själv). Nertill har hon nya modellen på knickers från Vero Moda i skön linne/viskos-kvalitet (199 kr).
  Föregående   Nästa