Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Pssst! Påfyllning...
23 maj 2014 10:22
  Eva tipsar   

Missa inte påfyllningen på "Live Love Lace" i svart & vitt och sköna leggingsen "Officiel 3/4" i svart. Kommer upp kl. 11.00!
En solig dagens...
23 maj 2014 09:19
  Outfits   

Här kommer ännu en solig dagens från webshopen! Fredag och löning för många av er, perfekt då vi har mycket snyggt som kommer upp idag.

*Jennifer har på sig den nya toppen "Sabi", med snygga knappar baktill i ryggen. Till detta har hon coola "Linda"-shortsen.
*Therese har på sig snygga spetstoppen "Alfi", som kommer i fyra härlig färger. Hallonrött (som synes), svart, vitt & mint. Shortsen heter "Fiesta", och har samma print som klänningen med samma namn. Kommer också upp idag kl. 11.00.
Härlig fredag till er!
Tjohooo - Påfyllning!!!
22 maj 2014 14:35
  Shopping   

Missa nu inte dagens påfyllning kl. 15.15 för då kommer nämligen de två supersnygga klänningarna "Easy Maxi" och "Rumba" in igen. Passar perfekt nu när värmen är här! Det blir även påfyllning från C Stockholm.
Blomsterprint...
22 maj 2014 13:19
  Outfits   

Nu när sommaren gör sin entré, känns det alltid kul med blommiga print på klänningar & kjolar. Här kommer lite inspiration på två fina outfits...
Klänningen "Play Smock Dress" med söta band i halsen, som man även kan vika ner och vips får man en tubklänning =)
Kjolen heter "Play Smock Summer Skirt", och har söta volanger i samma härliga print som klänningen. Linnet är "Killer Tank Top", som är ett suveränt baslinne som funkar till det mesta. Halsbandet är fina "Egg Necklace" från Edblad.
Dagens från webshopen...
22 maj 2014 10:20
  Outfits   

Soool och grymma nyheter idag! Häng kvar vid telefonerna/datorerna och var med kl. 11.00, för idag vill ni INTE missa dagens nyheter! =)
Den underbart fina spetstoppen som Eva tipsat om på bloggen är äntligen här! Kommer i vitt, svart & ljuvlig rosa. Även bla två fina klänningar, en cool playsuit, påfyllning på cremefärgade "Bandit"-jackan och "Älskad"-smycken. Perfekt inför mors dag på söndag.

Jag har på mig den snygga klänningen "Call", som ni också sett Eva tipsa om på bloggen. Fina detaljer i ryggen med "flätade" band som en cool detalj.



På väg...
22 maj 2014 08:46
  Outfits   

I dag och i morgon fredag så är jag inte på jobbet för nu åker jag iväg på en liten kort trip. Tjejerna tar hand om er som vanligt, massa fint härligt somrigt kommer upp idag kl 11:00, ajlajk-toppen som vi väntat länge på är på väg så jag håller tummarna hårt att den hinner komma innan helgen:)
Jag har på mig suveräna "Easy"-byxan och fina toppen som även finns som linne nu.
Ha en fin dag och unna er något lite extra idag och njut av dagen;)
Black And White
21 maj 2014 14:18
  Outfits   

Här får ni två coola outfits i svart och vitt:
* Jennifer har på sig fina Soya-blusen "Kleo 7" och "Just Jute Long Shorts".
* Therese har på sig trendiga Object-plaggen "Mist Top" och "Mist Shorts" (både Jennifer och Therese har tagit detta settet själva nu).
Mors Dag på söndag.
21 maj 2014 11:38
  Shopping  /  Smycken/Accessoarer   

Ja på söndag är det dags för alla mammor att bli lite extra ompysslade och fina presenter till den här dagen är ju såklart omtyckta smyckena i "Älskad"-serien där vi har både berlock och armband med fina texter.
Edblad-smyckena är ju alltid uppskattade presenter också, här ser ni bla omtyckta Monaco"-modeller och "Weekday".
Inspiration från oss...
21 maj 2014 10:12
  Outfits   

Ja det passar ju perfekt att sommarvärmen kommer nu när vi har så många härliga sommaplagg som kommer upp här=)
* Jag har på mig fina nya linnet "Alma" med spets över ryggen som kommer i dag (både jag och Charlotte har redan norpat det själva här). Shortsen är "Dicte" som också kommer i dag i både svart och i army.
* Therese har på sig nya suveräna "Easy"-shortsen som kommer i fyra fina print och har kanooonpriset 99 kr. Toppen är omtyckta toppen "Killer" som kommer i tre fina sommarfärger nu.
Gooodmorning
21 maj 2014 08:33
  Outfits   

Solen strålar från en klarblå himmel och vi har massa härliga sommarplagg som kommer upp idag så det är en underbar dag här nu=D
Ni får bara inte missa alla shorts som kommer nu, jag har reda norpat dessa svarta som har kanonpriset 139 kr - bästa basmodellen med fickor och resårmudd upptill - ett måste i sommargarderoben Nu kommer även shorts i dunder-serien "Easy" i heeelt underbara print som också är ett absolut måste nu... 99 kr för dessa shorts med print!!!

Ja här har ni mig nu helt utan extension och med vind i håret;P
Jag har på mig nya shortsen "Dicte", "Joy"-linne och trendiga långskjortan "Savas".
  Föregående   Nästa