Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Får jag presentera...
27 mars 2014 18:48
  Eva tipsar  /  Kommande plagg   

...vårat nya märke AjLajk som kommer att finnas på webshoppen from mitten av april månad.
Jag har saknat härliga riktigt fina feminina plagg med det där lilla extra och då ni är många som efterfrågat mer plagg i 100% bomull och mer naturmaterial så är jag väldigt glad att nu kunna presentera detta ljuvliga klädmärke.

Prisklassen är lite högre än de märken vi har inne nu då det är mindre klädkollektioner här och ägarna Tommy och Leena har ett nära samarbete direkt med ägaren till fabriken i Indien så man får den mer unika känslan. Det är ett fantastiskt par som startat och själva designar och säljer märket, jag har haft kontakt med dom under lång tid då vi ofta träffats på modemässorna genom åren.
Läs gärna mer om dom och deras tankar med sina kläder här.

Jag hoppas att ni är många som kommer att gilla de fina plaggen lika mycket som jag, modellerna är ofta med skön vidd och fina detaljer som ger det där lilla extra och gör att man vill ha dom säsong efter säsong då designen är tidlös.
Tyck till...
27 mars 2014 17:38
  Vero Moda   

Ni har ju verkligen gillat spetstrenden här i vår så nu är jag nyfiken på vad ni tycker om den här chiffongblusen med broderade detaljer över ärm och rygg.
Priset är 299 kr och den görs i svart och vitt, omgående leverans.
Vill ni att jag ska ta in den eller ej?
Roliga saker på gång...
27 mars 2014 15:23
  Eva tipsar   

Ja i dag har jag och Kalle varit iväg på inköpsmöte med ett svenskt klädmärke som vi kommer starta med här på Mandel i april månad... mer info kommer här senare i eftermiddag där ni får se mer av plaggen och vilket märke det blir=)
Dags för filminspiration.
27 mars 2014 13:12
  Eva tipsar  /  Outfits   

Här har jag plockat fram bra modeller och tips på fina outfits hur ni tex stylar de sköna byxorna med vidd som är helrätt nu i vår och sommar.
Byxor: ”Ollay pant”, ”Cila Capri” (marin, army, ljusrosa och svart), ”Fiona Pant” och ”Grunge Me Pant”.

Överdelar: ”Lui SL Top”, ”Killer SS Top”, ”Killer Tank Top”, ”Officiel Tank Top”, “Geena LS”, “Live Love Tube Top, “Reiko 3/4 Blazer”, “Lukas Love Top”, “Dollie 447”, “Lyng Wrap”, “Sailor Marina Tank” och “Westa Denim.
Dagens från webshopen...
27 mars 2014 10:10
  Outfits   

Det fick bli en dagens under tak, då regnet tittade fram precis när vi skulle ge oss ut =)

Idag får ni inte missa fina Edblad-ringen med korset, som ni sett från bloggen. Superfin med stål & roséguldplätering i snygg mix.

*Jennifer har på sig snygga koftan "Christel", med coolt print. Linnet är nya "Applique", med fina spetsdetaljer framtill. Kommer i svart & vitt.
*Therese har på sig söta klänningen "Ibiza", som kommer i tre nya färger. Röd/blommig som synes, och även i enfärgat svart & rött. Till klänningen har hon cykelbyxorna "Edita", så man känner sig lite mer klädd nu innan den riktiga vårvärmen hunnit komma.

Så häng kvar nu så ni inte missar dagens godbitar!
Härlig start på dagen
27 mars 2014 08:47
  Outfits   

I dag startade jag och Kalle dagen med en härlig meze-frukost på mysiga bageriet Lasse Maja.
Nu sitter vi i bilen på väg till möte så vi är iväg några timmar i dag, tjejerna är såklart på plats som vanligt och det kommer in massa fina vårplagg här kl 11:00.
Superfina klänningen "Ibiza" kommer i nya färger och print, ny fin singoallatop i härliga färger i 100% bomull, superfin nätt cardigan/kavaj i trendigt print som jag verkligen rekommenderar (199 kr), cool kimono-kavaj i samma print som Tribe-tunikan.

Jag har på mig underbara "Gossip"-byxan, "Lekker"-linet och suuuuperfina "Zip"-skjortan som jag precis norpat här - rekommenderas verkligen, perfekt modell till alla vida byxor nu=)
Inköpsmöte med Vila
26 mars 2014 15:35
  Kommande plagg  /  Vila   

Jag var på inköpsmöte med Vila i går och beställde in massa fint till sensommaren/hösten (och även några godbitar till nu i vår).
Fina spetstoppen i vitt på översta bilden kommer in nu inom kort och den rosa längre tunikan kommer i juni.
Härliga mönstrade klänningar och snygga stickade plagg med fina detaljer såsom den grå koftan jag har här med paljetterna över axeln (provkollektionen är i strlk medium så plaggen blir liite stora på mig).
Det är leverans från ca juni-september månad här.
Tjohoooo - påfyllning i dag!!!
26 mars 2014 14:39
  Shopping   

Jag har fått tag på en till omgång av fina leo-toppen "Wild Leo Long" och även dunderstorsäljaren "Syrene Bag" så håll koll på webshoppen nu kl 15:15 när påfyllningen kommer!!!
Trendväska...
26 mars 2014 12:33
  Eva tipsar   

Vi har ju inne coola väskan "Sufia" som är i säsongens trendiga modell där man kan "knäppa om" den så man får flikarna som sticker ut på sidorna.
Modellen är verkligen helrätt nu med de coola "flikarna" på sidorna, kolla tex på vårens modeller från "Michael Kors" där det är fler väskor i just den modellen som tex här och här.
Tittar man på Marc Jacobs så ser man också trenden som tex här och här.
Skynda - några få kvar.
26 mars 2014 12:16
  Eva tipsar   

Precis NU finns det några få storlekar kvar av omtyckta "Chicka"-koftan med fransarna!!!
  Föregående   Nästa