Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Judo-häng
29 mars 2014 09:09
  Övrigt   

Ja idag var det ingen soft lördagmorgon, 06:20 gick jag upp och 07:10 satt jag och barnen i bilen på väg mot judotävling i Stenungsund där vi befinner oss just nu.
Sonen har judotävling här idag så det blir häng i träningshall några timmar men jag hoppas vårsolen fortfarande finns kvar när vi är klara för dagen här;)
Suveräna "Glow"-anorak har jag idag och jag gillar verkligen att det finns bröstficka med knäppe som rymmer IPhone, perfekt en dag som den här.
Spets-toppen finns inne NU!!!
28 mars 2014 15:21
  Eva tipsar  /  Vila   

Fina Vila-toppen med spetsärm som jag visade er från inköpsmötet hade vi ju redan fått in till oss så ni kan ju köpa den direkt NU!!!
Kolla på modellen "Walan" så hittar ni den i både creme och svart, rekommenderas verkligen - ni har väl inte missa vårens stora trend med alla spetsdetaljerna nu;P
Två storsäljare på väg...
28 mars 2014 14:55
  Eva tipsar  /  Object   

Tjohooo - jag kan nu tipsa om att jag lyckats få tag på dessa två kanooonplagg från Object. Storsäljaren "Deanna" görs om i säsongens trendiga längre modell (svart och creme) och ni som kan er Mandel-histora vet ju att modellen "Deanna" är en heeeelt suverän modell=).
Omtyckta Linda-jeansen kommer nu som knickers i snygg sliten denim-kvalitet så dessa får ni bara inte missa nu alla "Linda-fans" runt om i landet=)
Bägge plaggen är på väg in till oss nu i början av nästa vecka så spara nu på lönepengarna så ni kan shoppa loss på dessa två godbitarna här=)
Påfyllning på suveräna basplagg.
28 mars 2014 14:46
  Shopping   

Ja det märks att ni är många som byter ut och fyller på basgarderoben nu för vi säljer slut hela tiden på suveräna officiel-serien m.m=)
Nu blir det påfyllning på officiel-linnena i både kort och långt, fina "crys"-koftan, storsäljaren "Tinny Dress" och lite annat smått och gott så håll koll på webshoppen nu kl 15:15=)
Fyra storsäljare.
28 mars 2014 12:48
  Eva tipsar   

Ja nu skiner äntligen vårsolen här och det ryktas om härligt vårväder till helgen så nu är det äntligen läge att börja använda vårjackorna.
Det finns ju massa fina modeller inne nu så det är ju svårt att kanske veta vilken man ska satsa på så jag tänkte passa på att tipsa om fyra dunderstorsäljare här som vi verkligen kan rekommendera:
* "Glow"-anoraken (som jag själv norpat) är bara sååå himla fin verkligen, pris 359 kr.
* Fina nätta modellen "Moody" sitter supersnyggt på, pris 349 kr.
* Zoe-modellen är vår absoluta storsäljare och den har vi redan haft påfyllning av ett flertal gånger så passa på nu i dag då dte precis kom en leverans i morse, pris 349 kr.
* Härliga modellen "Magnolia" är liiite kraftigare i kvaliteten med fin struktur i tyget och med flera välarbetade detaljer, pris 699 kr.
Vårtjejerna...
28 mars 2014 10:28
  Outfits   

Ja i dag kommer bla ett riktigt cool bälte med nitar i säsongens trendiga rose´-metall, skärpet är en dunderstorsäljare hos Pieces och vi har det även inne i enfärgat stål så kika på detta nu kl 11:00, snyggt till alla jeans.
* Jennifer har på sig nya trendiga genombrutna toppen "layla" från Vila, jeansen "Cleavo 5P-163" med nya bältet i.
* Therese har på sig superfina toppen "Mille" som kommer i dag som är i 100% bomull har kanooonpriset 179 kr så den får ni bara inte missa - underbar modell med lite vidd i som många av er efterfrågat. Byxorna är suveräna "Linda Canvas".
Tadaaa - kommer nu kl 11:00!
28 mars 2014 10:20
  Eva tipsar   

Det kom massa fint nu precis här med dagens leverans så jag måste bara tipsa er direkt om den här fantastiskt fina koftan med spets över ryggen - har kanooonpriset 229 kr och kommer upp nu kl 11:00!!!
Wiiihoooee - påfyllning i daaaaag!!!
28 mars 2014 09:56
  Shopping   

Total lycka - postis kom precis NU med både "Beauty Lace" (svart och creme), "Andy"-tröjan (som sålde slut snabbt sist) och Zoe"-jackan som vi sålt som tusan av - bästa vår-kappan verkligen!!!
Gooodmooorning...
28 mars 2014 08:37
  Outfits   

Underbar solig morgon har vi här i Göteborg i dag och det är sååå härligt=)
I dag blir det ÄNTLIGEN påfyllning av Edblad-armbandet "Lee" som ni är många som väntat på så var snabba nu kl 11:00. Fantastiskt fina sandaler kommer nu också, coolt bälte med nitar i både rose´och stål och lite annat smått och gott.
Jag har på mig superfina toppen "Freja 3/4" som jag verkligen rekommenderar (finns på webbshoppen nu som synes och i svart) och supersköna boyfriendjeansen "Kim Loose" som ni är många liksom jag som gillar. Smyckena är bla "Trio", "Dock", "Faith", "Eternity Orbit Short Necklace".
Sommarkänslor..
28 mars 2014 08:19
  Eva tipsar   

I dag kommer suuupersnygga sandaler i skinn från Pieces som jag verkligen rekommenderar - grymt fin modell så dessa får ni vara snabba på i dag kl 11:00!!!
  Föregående   Nästa