Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmooorning...
26 augusti 2013 08:38
  Outfits   

Vi har helt underbart soligt väder här i Göteborg i dag, luften är sval så Vila-jeansen "Cleavo" som jag har på mig i dag var perfekta att ha när jag cyklade till jobbet=)
I dag kommer den här superfina randiga långkoftan från Soya in i tre härliga färgkombinationer, ni vet ju vid det här laget att dessa randiga koftor från Soya brukar swischa i väg här så var snabba nu vid 11 för den är suuperfin=)

Jag har på mig sköna "Cleavo 7/8 Zip 163" och Object-toppen "Chi x Fair" som är sååå himla skön att ha på sig=)
Soft söndag...
25 augusti 2013 20:13
  Outfits   

Även i dag har vi haft strålande sol och härlig sommarvärme så på eftermiddagen åkte vi och badade, vem vet kanske det var sista doppet för i år...
Nu kör vi en lugn skön kväll här, taco till middag (erkänn wild and carzy att köra det på en söndagkväll, barnen blev allt lite konfunderade;P) och sedan är det min bok som gäller här=)

Jag har på mig mina älskade Linda-jeans som verkligen har blivit en riktig favorit, hoppas på att påfyllningen kommer nu i början av veckan. Koftan är ju superfina "Animal" från Object och toppen är modellen "Gabriella Angel" som nu kommit i nya färger.
Vardagslyx...
25 augusti 2013 13:17
  Övrigt   

En hand full med smultron fån trädgården är en härlig vardagslyx här hemma och snart är våra blåbär mogna också.
Hur ser det ut runt om för er, blir det några frukt och bär i era trädgårdar eller kanske tom massa egenodlade grönsaker (här är det bara några få stackars pyttepyttesmå morötter i odlingspallarna)?
Mer från Soya-mötet...
24 augusti 2013 19:15
  Kommande plagg  /  Soya   

Här ser ni mer från gårdagens inköpsmöte med Soya.
Massa fina vårplagg med leverans jan-mars och de två topparna längst ner kommer in redan nu närmsta månaden=)
Sooolig lördag...
24 augusti 2013 11:56
  Outfits   

Än är inte sommarsolen borta så i dag har jag njutit här på altanen med min bok =)
Just nu läser jag del två av serien om Julius Ceasar av Conn Iggulden som jag sträckläser just nu och än har jag två böcker till efter den här - härligt=D
Jag har på mig sköna tunikan/linnet "Alina Loose".
Amanda bjöd på fika
23 augusti 2013 20:14
  Övrigt   

Jag glömde ju att visa fina tårtan som Amanda bjöd på i dag på jobbet.
En vecka till jobbar Amanda hos oss och sedan åker hon till London men i dag var sista dagen som alla var samlade samtidigt på jobbet (Alice har nämligen semester nästa vecka) så i dag blev det alltså smarrig tårta för oss alla =)
Inköpsmöte med Soya...
23 augusti 2013 15:48
  Kommande plagg  /  Soya   

Nu har jag precis varit iväg på inköpsmöte med Soya inför våren 2014 och sett massa massa fint.
Ljuva skira plagg och härliga print som vi saknat här på sistone så en mycket fin vårkollektion som jag verkligen tror ni kommer att gilla=)
Tjohoooo - påfyllning i dag!!!
23 augusti 2013 14:48
  Shopping   

Nu får ni vara snabba för här kommer äntligen påfyllningen på Deanna i rosa, cream och brunt (troligvis den sista omgången jag kan få tag på av den här just nu)!!!
Nu kommer även suuperfina jeansjackan "Westa" som sålde slut här snabbt sist vi hade den inne, suveräna jeansleggingsen "Funky HW" i mörkblått, "Edla"-väskan och lite annat smått och gott.

Massa bra påfyllningar här kl 15:15 alltså så var snabba nu =)
Bygg upp en bra bas...
23 augusti 2013 11:14
  Eva tipsar  /  Shopping   

Det är så viktigt med bra basplagg i garderoben inför ny säsong så här har jag plockat ut flera av våra storsäljare för att ge er bra tips på alla suveräna modeller vi har inne nu.
Tänk på att byta ut förra säsongens vita och svarta plagg som blivit solkiga och få in nya fräscha modeller nu.
Härligt också att få in höstens fina nyanser så ta er en ordentligt koll här och fråga gärna om ni vill ha ytterligare hjälp odyl=)
Några av modellerna jag tipsat om här är tex "Live Love Lace", "Lukas", "Joy Top", "Joy Tank", "Officiel", "Maxi My Lace", "Maxi My Lace LS".
Fredagsoutfits...
23 augusti 2013 10:10
  Outfits   

Ja solen skiner på oss även i dag så vi har en härlig fredag här i Göteborg=)
* Jag har på mig nya kjolen "Amy Animal" som kommer i dag i höstens coola längd som ni verkligen gillat här, toppen är fina modellen "Raz Cap Top" som är perfekt till både vardags och fest.
* Joline har på sig suuuperfina Vila-toppen "Yogas" som är med vacker spets över ryggen (Therese och jag har reda tagit den själva här). Jeansen är underbara "Linda"-modellen i den ljusare tvätten.
* Amanda har också på sig fina Vila-toppen "Yogas" som jag verkligen rekommenderar och suveräna baskjolen "Maxi My Mini Skirt".
* Therese har på sig grymt coola partyklänningen "Punk Peplum" med snygga fakeskinndetaljer.
  Föregående   Nästa