Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Amandas reafavoriter...
26 juni 2013 16:00
  Shopping   

Här kommer Amandas tips på hennes absoluta reafavoriter. =)  Hon har på sig high and low-toppen "Hope" och underbart sköna "Lace Denim Shorts" som finns till ett toppenpris av 209 kr. Den stickade långtröjan "Barbet" passar perfekt till sommars lite kallare dagar och kvällar och kan matchas med allt från kjol, byxor och shorts. Kjolen "Azalea" har ett härligt sommarinspirerat mönster och rekommenderas verkligen! "Cecile" är en tunnare tröja i collegekvalitet med en snygg dipdye-skiftning som kommer i färgen som synes och i en ljusare grå.
Påfyllning...
26 juni 2013 14:37
  Shopping   

Idag klockan 15:15 blir det påfyllning på den fantastiska jeansmodellen "Skinny Reg. Soft Ultimate" som sitter superskönt på och på baslinnet "Maxi My Long Singlet" i cerise, svart och vitt.
Nybeställt!
26 juni 2013 12:47
  Only   

Fler "Olivia"-byxor i vitt är beställda och väntas in inom kort, förhoppningsvis innan helgen! =) Så ni som behöver en snygg byxa som passar perfekt för sommarens alla grillfester och AW, passa på! Vi förvarnar som vanligt på bloggen innan.
Dagens på oss...
26 juni 2013 09:14
  Outfits   

Hej alla fina Mandel-människor! Morgonen startas med ett mindre härligt sommarregn men som tur är kommer det upp massor av fina plagg i dag klockan 11:00. =) Bland annat kommer en supersnygg glesstickad cardigan i tre härligt djupa färger som hintar om vad för toner som kommer kännas helrätt i höst, samt en feminim somrig topp från Vila med en fantastiskt fin waterfallringning. Det blir även påfyllning på "Dice Necklace" och ringarna "Dice" och "Glow" från Edblad.

* Amanda har på sig "Diana" som kommer färgen som synes + en riktigt fin grön och petrol, linnet "Officiel Long Tank" och shortsen "Lace Denim Shorts " som finns med på rean.

* Sofia har på sig fina Vila-toppen "Intermix" och toppenbyxan "Star Plus OBL343" som finns med på rean till ett toppenpris av 419 kr. Rekommederas verkligen!

* Therese har på sig bomullstoppen toppen "Vuta" (endast 179,95 kr), linnet "Maxi My Long Singlet" och byxorna "Funky Fiesta Holes".
Reatips på bra basplagg...
25 juni 2013 15:37
  Shopping   

Här kommer lite bra tips på snygga och användbara basplagg som nu finns på rea...

* Toppen "Romeo Vlatka" är en suverän bastopp som är lite längre baktill vilket ger en nätt och fin siluett.
* "Lustra Stripe" är en mjuk och skön viskostop med coola nitar på axlarna som ger det där lilla extra.
* Underbara blusen "Kilari" är i en tunn och fin kvalitet och har snygga knappar framtill. En perfekt blus att ha i garderoben.
* "Geller" och "Funky Highwaist" är två fantastiska byxmodeller i mjuk och skön kvalitet med hög midja och snygg dragkedja baktill.
* "Cleave 5-P Twill" & "Funky Five" är två perfekta basbyxor som fungerar i alla lägen och som man känner sig snyggt klädd i.
Tjohoooo - påfyllning i dag!!!
25 juni 2013 14:36
  Shopping   

Var beredda alla ni som inte hann med sist för nu blir det påfyllning på det superfina linnet "Neon Love Long Tank" i färgen neonkorall.
Kika in på webshoppen klockan 15:15!
Trendplagg på väg in...
25 juni 2013 13:16
  Kommande plagg   

Här kommer lite tips om superfina plagg som väntas in i juni/juli.

*Klänningarna är från Only och väntas in i slutet på veckan alt. i början på nästa vecka. Den korta klänningen kostar 159,95 kr (superpris!) och den fina långklänningen 299,95 kr.
*Knickersen med coola slitningar kostar 399,95 kr och väntas också in i slutet eller början på nästa vecka.
*Härliga koftan "Andros" kommer in i juli till priset av 149,95 kr.

Sista Sverige-hälsningen på ett tag...
25 juni 2013 11:18
  Ledig   

Nu sitter jag i i bilen på väg till Italien med familjen. Vi närmar oss Öresundsbron strax så jag vill bara passa på att göra ett sista inlägg här ;)
Ha härliga sommardagar nu och mys och kika in på Webshoppen som vanligt för massa fint väntas in dessa veckor som jag är iväg;)
Vi får se vart jag befinner mig nästa gång vi "ses" här;)
En dagens...
25 juni 2013 09:00
  Outfits   

God morgon allihopa! Nu när Eva med familj är i väg på semester är det vi som kommer se till att ni får er dagliga dos av underbara plagg, inspiration m.m... =) I dag kommer de helt fantastiska knickersen i tre härliga färger som Eva har tipsat om här tidigare på bloggen. De är snarlika de otroligt populära "Play Cut Knickers" så var redo nu klockan 11:00 för att shoppa loss! Rekommenderas verkligen!!!

* Sofia har på sig den supersnygga långkoftan "Nabila" som är en perfekt övergångsjacka för de lite kyligare sommarkvällarna, linnet "Live Love Lace Tank 2", toppenbyxan "Ollay 7/8 Zip Pant" och armbandet "Eternity Multi Bracelet" som det blir påfyllning på idag + en ny färg i rose.

* Amanda har på sig toppen "Birk" som kommer upp idag klockan 11:00 och de toppenfina shortsen "Agnes".

* Therese har på sig träningslinnet "Silje" och de nya knickersen "Play Lill" som kommer i en snygg neonrosa, grått och svart till ett toppenpris på 259,95 kr. Passar perfekt till träning liksom en mys/vardagsbyxa. =)
Packa packa packa...
24 juni 2013 22:34
  Övrigt   

Jisses vad mycket kläder och grejer det är som vi håller på att packa ihop nu till vår bilsemester till Italien som startar i morgon bitti;)
Jag tycker jag kan hålla på hur länge som helst och jag vågar inte räkna alla plagg jag har med mig men jag kan ju såga som så at det är en och annan klänning tex "Izumi Party Long Top", "Kelly 2", "Gili SS Dress" (som jag reser i), "Tricia Dress Flower" mfl mfl.
Jag har såklart massa shorts med mig och upptill är det ju favvolinnet "Joy" som gäller så jag har packat ner 4 st bara av den modellen ;P

Jag har med mig datorn så jag kommer att hör av mig här under vår semester när vi har tillgång till nätet så vi kommer att ses här även om jag befinner mig utomlands=)

Tjejerna kommer att ta väl hand om er på Mandel och de håller igång bloggen här med både "Dagens outfit" och annan inspiration m.m så fortsätt att läsa bloggen och kommentera gärna mycket även när jag är iväg=)
  Föregående   Nästa