Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmöte med Soya...
18 april 2013 14:59
  Kommande plagg  /  Soya   

Nu har jag precis varit på inköpsmöte med Soya här och sett såååå himla mycket snyggt för oktober november med mycket fokus på julfester och nyår (visst är ni sugna på det nu i april när vi letar vårtecken för fullt;P).
Soya hade flera fina tunikor och klänningar som precis var i den stilen som jag vill ha inne just den här perioden till alla julfester m.m så det kändes suveränt med den allt fint jag fick tag på nu=)
Kolla även in coola byxan med nitdetaljerna och den fina ribbade detaljen nertill, en modell som är i fantastisk mjuk skön kvalitet som jag hoppas att ni kommer att gilla i höst=)
Alice håller nu på att redigera filmklippet från mötet så i morgon får ni se mer av kollektionen här på bloggen=)
April-klänningar
18 april 2013 11:35
  Kommande plagg  /  Vero Moda  /  Only   

Många fina vårklänningar kommer in här nu=)
Här ser ni några godbitar till kanonpriser:
De randiga till vänster kostar 199 kr och den bredvid kostar 229 kr (kommer i flera olika färger, leverans troligtvis nästa vecka).
* Fina spetsklänningarna i två olika varianter kostar 199 kr (kommer endast i svart)
Här har ni oss...
18 april 2013 10:18
  Outfits   

I dag kommer massa fint och jag hopps ni är redo att shoppa loss på fina Soya-toppen "Irke" som jag har på mig här för modellen är verkligen sååå himla skön att ha på sig=)
Nu blir det även påfyllning på linnet "Stone" som sålt slut redan så håll koll på webshoppen vid 11-snåret som vanligt=)

* Jag har på mig sköna "Nanna"-byxan och nya suveräna "Irke 2" som kommer i dag. Smyckena är bla "Alicia"-halsbandet, "Lee" (som äntligen kommit in igen), "Ave", "Courtney" mfl.
* Joline har på sig nya underbara maxiklänningen "Kirsa" som kommer i dag i två fina färger.
Goooodmooorning
18 april 2013 08:22
  Outfits   

I dag vaknade jag till smattret av regn på fönsterblecket så vi har en gråmulen blöt dag här i Göteborg nu.
I dag kommer som sagt fina nya färger på underbara Irke-toppen med fin kort ärm, underbar randig peplum-top och skön top med fina stjärnor i genombruten kvalitet och nya färger på underbara Joy-linnet (det linnet jag har på mig här).

Jag har på mig underbara "Nanna"-byxan, sköna "Joy"-linnet (som är mitt favvo-linne, jag har redan köpt på mig dubbelt av svart för jag har det så mycket) och animal-koftan "Wild Cat" som är perfekt nu eftersom det är en mjuk sköna lite tunnare kvalitet.
Psssst...
18 april 2013 07:01
  Eva tipsar   

I dag kommer vårens nya fina färger på omtyckta Irke-toppen från Soya som nu kommer i en vårmodell med kortare ärm, var med runt 11 son vanligt;)
Efterlängtade påfyllningar.
17 april 2013 14:45
  Shopping   

Tjohoooo - jag har lyckats få tag på den superfina gröna nyansen på fina "Joy"-toppen som sålde slut snabbt här så den kommer upp här nu kl 15:15.
Det blir även påfyllning på "Olivia" i både lång och 7/8-längd, "Officiel U-neck" och spetslinnet "Maxi My Lace".
Till alla Olivia-fans...
17 april 2013 14:01
  Eva tipsar  /  Kommande plagg  /  Only   

Suveräna byxan "Olivia" har vi ju nu inne i både lång och 7/8-längd och det märks att det är en modell som ni är många som gillar här;P
Snart kommer den även in i en fin capri-modell så håll koll på webshoppen runt löning för då bör den här komma in=)
Tadaaaaaaa...
17 april 2013 09:42
  Eva tipsar  /  Outfits   

NU kom precis postis här med masa fint så kolla vad Joline har på sig... den suuuperfina Vila-klänningen som jag tipsat er om här på bloggen!!! Den är fantastiskt fin så den får ni bara inte missa, perfekt modell till både bröllop, examen, midsaommarafton m.m=)

Vi får även in de två nya färgerna på suveräna "Ollay Zip" som sålde slut direkt näör den kom i går så nu blir det både påfyllning på de svarta OVH den komme ri både marin och army så var snabba här vi 11-snåret för det är verkligen masa fint som kommer i dag!!!

Goodmooooorning..
17 april 2013 08:27
  Outfits   

Soligt men blåsigt har vi här i Göteborg i dag, hur har ni det själva?
I dag kommer en fantastiskt fin cardigan i underbara knalliga vårfärger i tunn finstickad kvalitet som är superfint, nya coola mönstrade leggings, suuuupersnygga jeansknickersen från Vila i den suveräna "Moskova"-modellen (som var en storsäljare i butiken i stan), fina "New Jihna"-toppen som jag har på mig här och trendiga smycken från Pieces så jag hoppas ni är shoppigsugna=)

Jag har på mig sköna "Funky Fiesta"-jeansen med hål som vi ännu har kvar några av, nya fina "new Jihna"-toppen som kommer i dag och favvojackan "Chris" som ni väl inte kunnat missa nu;P
Storsäljare i vårmodell...
17 april 2013 07:37
  Eva tipsar   

Idag kommer suveräna oversizetoppen Jihna in i ny superskön vårmodell med kort ärm och fin vidd, var med runt 11 för den här tror jag verkligen ni är många som kommer att gilla;)
  Föregående   Nästa