Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Mjuka upp shoppingfingret nu...
22 april 2013 08:36
  Outfits   

I dag kommer det in massa massa fint så gör er redo för shopping här kl 11 för det är massa efterlängtade plagg som kommer här=)
Nu är äntligen fina mönstrade Soya-klänningen här och den är bara såååå himla, passar perfekt till både bröllop, examen och alla sommarfester=)
I dag kommer även dessa två randiga klänningarna i två olika modeller varav den ena är som calista i modellen och den andra med snyggt kryss i ryggen - underbara sommarklänningar.
Sköna tunikan med siffrorna framtill i rätta collegelooken som jag tipsat er om här kommer nu också i tre fina färger, cool "high and low"-modell som sitter snyggt på.
Kolla även på den fantastiska Object-toppen som jag har på mig här, det blev en favvo direkt (funderar även på att ta den vita för det här är en suuuuperfin modell).

Jag har på mig suveräna "Nanna"-byxan och superfina Object-toppen "Anastasia" som kommer i dag i svart och vitt,
Håll tummarna hårt hårt!
22 april 2013 07:27
  Eva tipsar   

Det finns en liiiiten chans att jag lyckats norpa fler av dunderstorsäljaren "Linda"-jeansen från Objcect som ni varit heelt galna i!!!
Jag får besked om de kommer eller ej nu i början av veckan, har vi suuuperdupertur så kanske de tom kommer in i dag men jag vågar inte lova något men snälla håll tummarna hårt så får vi se om det hjälper;P
Tyck till...
21 april 2013 21:46
  Vero Moda   

Jeansknickers är ni många som frågar efter så nu undrar jag vad ni tycker om dessa med snygga slitna detaljerna framtill.
Priset är 399 kr och det är juni-leverans, vill ni att jag ska ta in dom eller ej, hojta gärna till här vad ni tycker om dessa=)
4 "måste-ha-plagg"
21 april 2013 08:16
  Eva tipsar  /  Shopping   

Nu är vi ju inne i slutet av april och vårvärmen börjar äntligen komma, det är dags att få till en skön smart vårgarderob med bra basplagg så här kommer tips på några av mina favoriter:
* Bästa toppen "Joy" finns i många fina vårfärger (och även svart och vitt) och är ett absolut måste i garderoben enligt mig, har den själv i flera färger och tycker den är helt grym i modellen och håller tvätt efter tvätt.
* Linnet "Joy tank" i samma serie är också helt suveränt och ett skönt linne som inte sitter för tajt så man kan ha det skönt enkelt som det är eller snyggt under kavaj, cardigan eller jeansskjorta m.m.
* Storsäljaren "Ollay 7/8 Zip" har redan på baar en vecka bivit mångas favvobyxa och jag flera av er har redan köpt den i fler färger och den är en kanoooonfin modell som man kan ha både snyggt till jobbet, afterwork m.m.
* En bra jeansmodell är alltid bra att ha som bas och då är min favvomodell just nu "Skinny Reg. Ultimate" som sitter skönt på och har kanonpriset 299 kr ;P
Kvällssolen...
20 april 2013 19:37
  Outfits   

Nu ska vi iväg till kompisar på lördagsmys med god mat och vin=)
Vi har grejat och fixat i trädgården hela dagen så nu var dte skönt med en härlig dusch och få bort alla jord;P
Jag har på mig underbara jumpsuiten "Beth" och massa Edblad-smycken såklart;P
Helgfrukost...
20 april 2013 11:06
  Ledig   

Jag älskar ju helgmorgnar och extra underbart är det i dag när solen skiner och fåglarna kvittrar för fullt ute - vi har verkligen vååååååår här i Göteborg idag=)
Har precis avslutat frukosten här och nu är blir det en kopp kaffe i solen på balkongen och sedan är det full fart i trädgården.
Jag har köpt mineralgödsel som jag ska strö över allt det jag planterade förra året och sedan ska jag och barnen plantera frön i pallkragarna så får vi se om vi lyckas få upp några morötter det här året, blev ju inga förra;P
Inköpsmöte med Pieces...
19 april 2013 15:25
  Kommande plagg  /  Pieces   

Nu har jag precis haft inköpsmöte med gulliga Annika på Pieces som kom med hela kollektionen till oss här på webshoppen.
Massa coola smycken, sjalar och printade leggings till sensommaren med leverans juli-september månad.
Kollektionsmötet med Soya
19 april 2013 10:56
  Kommande plagg  /  Soya   

Här får ni en tjuvkik på festkollektionen från Soya för vintern 2013 med leverans oktober/november månad. Massa fint till höstens och julens fester och allt annat kul som är på gång då=)
Freeeeeedag!
19 april 2013 10:27
  Outfits   

Här har ni oss i lunchrummet, mätta och glada efter morgonmötet och Amandas fantastiska cheescake som vi njutit av=)

* Sofia har på sig superfina Soya-byxan "Kastanje" som kommer i dag (som hon tagit själv), "Joy"-linnet, "Morgana" och "Galinu Necklace".
* Amanda har på sig superfina klänningen "Marika" som kommer i dag (hon har tagit den själv, strlk small).
* Joline har på sig suveräna "Cleavo"-byxan som äntligen kommer i svart i dag och nya coola stickade tröjan "Sevilla" som också kommer i dag.
* Jag har på mig den andra modellen på "Marika"-klänningen som också kommer i dag.
Gooodmooorning...
19 april 2013 08:37
  Outfits   

Ja då är det fredag igen, den här veckan rusade verkligen förbi tycker jag ;P
Ni missade väl inte påfyllningen av den här fina Vila-klänningen som kom nu i veckan, det är verkligen en suverän modell som jag stortrivs i, coolt med lite längre modell nu också=)
I dag kommer de två fina svarta klänningarna som jag visade er här i går och modellerna är helt grymma (Amanda har redan norpat en själv här;P). Nu kommer även en ny superfin Soya-top, cool stickad sommartröja med djupare ringning i ryggen, svarta "Cleavo" som ni har efterfrågat här så fyll på basgarderoben här=)

Jag har på mig fina Vila-klänningen "Haylee Dress" och "Lullu Leo Leggings".
  Föregående   Nästa