Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Sista sidorna i boken...
28 april 2013 17:15
  Ledig   

Härlig dag även idag där vi startade med en löprunda i skogen jag, Kalle och sonen (dottern sov över hos kompis därför var hon inte med).
I går tog vi fram utemöblerna så nu kan jag sitta och läsa sista sidorna i min bok i soffan med en filt som värmer mot de kalla vindarna;P
Jag har på mig suveräna collegetröjan "Linea" (som det fortfarande finns kvar av sedan sista påfyllningen) och sköna "Funky Fiesta Holes".
Tyck till...
28 april 2013 13:37
  Only   

Vad tycker ni om slitna jeans nu till sommaren?
Dessa från Only finns att få tag på till juni månad och priset är 359 kr, vill ni att jag ska ta hem dom eller ej?
Skön lördag
27 april 2013 20:45
  Ledig   

I dag har vi haft en riktigt härlig dag som startade med att jag tog en powerwalk ner till havet med dottern som cyklade bredvid och hejade på;P
Det var härligt soligt men på hemvägen kom det några droppar regn på oss och innan i kom ut så haglade det här tom så vi har verkligen haft olika väder idag;P
Resten av dagen var härligt solig så vi har fixat och grejat här hemma och jag och barnen sådde frön till morötter och sallad i planteringslådorna så får vi se om vi lyckas få upp något i år, gräslöken är iaf redan på gång här som synes;)
Nu avslutar vi en härlig dag med skön soft lördagkväll med cevre´toast och rödvin;)
Säsongens it-plagg.
27 april 2013 11:41
  Kommande plagg  /  Only   

Ja vi har redan fått in flera fina jeansshorts och fler kommer det in den här säsongen då det är en stor trend och suveränt plagg att ha när väl värmen är här;p
Dessa båda är från Only och de med spets kommer i mitten av maj och kostar 279 kr, de med nitarna kommer i juni och kostar 339 kr.
Kollektionsmöte med Edblad...
26 april 2013 15:02
  Kommande plagg  /  Smycken/Accessoarer   

Nu har jag precis haft inköpsmöte med Edblad här på webshoppen och det var massa fina ny smycken i deras vårkollektion.
Vi närmar ju oss perioden med examen, student, konfirmation då man vill ha fina presenter att önska sig/ge bort och då är verkligen Edblad-smyckena helt perfekta tycker jag=)
Modellerna här kommer in om ca två veckor =)
Tjohooo - påfyllning!
26 april 2013 14:47
  Shopping   

I dag kommer äntligen påfyllningen på den superfina Soya-klänningen "Kubra" som nästan sålde helt slut direkt när vi la upp den här för några dagar sedan=)
Det blir även påfyllning på suveräna tublinnet "LIve Love Tube", "Ollay 7/8"-byxan, leggingsen "Gamma" och lite annat smått och gott så var med här nu på webshoppen kl 15:15!
Nästa storsäljare...
26 april 2013 11:19
  Eva tipsar  /  Only   

Nu hittade jag just de här fina jeansen från Only i cool loosefitmodell med riktigt snygga längre bakfickor som gör att man får rätta stuket.
Jag gillade verkligen jeanstvätten här också och priset är inte så mycket att klaga på heller: 399 kr (!).
Med lite tur så kommer de in i mitten av nästa vecka så håll koll här då för jag tror verkligen att dessa kommer att sitta suveränt på=)
A dream come true...
26 april 2013 10:20
  Outfits   

Ja vi är många som älskar Alice fantastiska hår här så vi tyckte att det var dags för henne att dela med sig lite av det till oss alla här på Mandel...
*Amanda har på sig nya klänningen "Miri" som kommer i dag
* Jag har på mig suveräna tunikan/klänningen "Timmer" och "Gamma"-leggingsen.
* Joline har på sig jeansshortsen och suveräna ponchotröjan "Zigi" som bägge kommer upp i dag.
* Sofia har på sig nya Soya-toppen "Kleo" som kommer idag och "Duffy Flock".
* Kalle har på sig... hmm inget från Mandel alls (förutom Alice hår då;P).
* Therese har på sig "Miri"-klänningen och "Westa"-jackan.
Tadaaaaaaa...
26 april 2013 09:20
  Outfits   

Här har ni de suveräna ollay-shortsen som kommer i dag som ni bara inte får missa=)
Själv har jag på mig mina nya "Ollay7/8 Zip Pant" och shit var sköna de är på, herregud har ni inte redan köpt dom så GÖR DET - favvobyxa direkt!!!

I dag kommer massa fint, bla den fina chiffongtunikan som jag hade på mig här i gårkväll, nya vårmodellen på Object:s coola ponchotröja med fransarna nertill (som både jag och Joline har sedan sist den var inne), fin sommarklänning i calista-stilen, coola jeansshorts med spetsdetalj, chiffongtop och lite annat smått och gott så håll koll här vid 11 som vanligt=)

Jag har på mig "Joy"-linnet, "Tabita"-jackan och bästa byxan "Ollay 7/8 Zip". Smyckena för dagen är "Panta Earrings", "Alicia Necklace", "Square"-ringarna, "Courtney" och "Lee"-armbandet.
Pssst....
26 april 2013 08:40
  Eva tipsar  /  Vila   

I dag kommer Ollay-shortsen in och de har kanonpriset 149 kr!
Kommer i svart och den fina hallonröda nyansen som känns härligt vårfin=)
Storleken är ev. liiite mindre än de vanliga Ollay-chinosen så om man lligger mellan två storlekar så kan man gå upp en storlek här.
  Föregående   Nästa