Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Nyshoppat...
25 februari 2013 16:22
  Eva tipsar  /  Shopping   

Jag kände själv att jag var lite shoppingsugen i dag så jag kikade igenom webshoppen lite extra noga i dag och det resulterade i att fina jackan "Nevea" och de mörkblå "Geller" fick följa med mig hem=)
Jag har ju redan de röda och de mellanblå (denim) i "Geller"-modellen så det är en kanonmodell som jag gillar så nu blev det alltså även de mörkblå, passa på ni nu också när påfyllningen precis kommit igen=)
Fina mars-plagg...
25 februari 2013 15:09
  Kommande plagg  /  Only   

Nu i mars kommer det in fler fina jeansjackor och cardigans som är sköna plagg att ha när vårvärmen börjar komma=)
* Jeansjackan kostar 499 kr och koftan med spetsdetaljerna kostar 259 kr.
Tjohooo - påfyllning!
25 februari 2013 14:29
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av vår storsäljare "houston"-jackan som jag hoppas ni alla har koll på vid det här laget nu - jag tror aldrig vi haft någon pu-jacka som varit mer populär än just den här!!!
Jag har den själv och rekommenderar den verkligen - så grymt skön i modellen och med snygga detaljer och ändå ett helt fantastiskt pris (299kr).
Personligen har jag även fått en ny favvotop som jag faktiskt hade missat lite här själv och det är modellen "joy" från Vero Moda som jag tog själv förra veckan och den är superskön på och helt perfekt nu till alla jeansleggings så om ni inte redan har den så säger jag bara en sak - kööööp!!!
Det blir påfyllning nu kl 15:15 av dessa två suveräna plagg=)
Tjohoooo - löningsdag!!!
25 februari 2013 11:15
  Övrigt   

Ja i dag är det ju löningsdag för många och februari-lönen brukar ju gå till lite "större" vårshopping såsom kappa, jacka, nya vårskor etc.
Hur ser era planer ut, är det något speciellt plagg som ni längtat efter och tänker köpa nu när lönen är här eller ni kanske shoppar allt efter hand ni vill ha något nytt?
Lite roligt att höra om ni hunnit få några favoriter i vårgaderoben än... även om vårvärmen inte direkt infunnit sig än;P
Plötsligt händer det...
25 februari 2013 11:04
  Eva tipsar  /  Only   

Fråga mig inte hur men... JAG HAR FÅTT TAG PÅ EN TILL BOX AV STORSÄLJAREN AZURA!!!
Tjohooo , jag vågade inte riktigt tro på det för den var ju helt slutsåld hos Only men nu har jag alltså lyckats norpa en box så den kommer alltså upp här i veckan och då blir det i army som innan och i svart!
Påfyllning på Geller-byxan!!!
25 februari 2013 10:32
  Vero Moda   

Nu kom precis postis med påfyllning på suveräna Geller-byxan som nästan sålt helt slut i flera färger under helgen så nu blir det påfyllning på svarta och bägge tvättarna i denim.
Fyll på basgarderoben nu med den här suveräna modellen som jag verkligen rekommenderar!!!
Filmklipp på tjejerna...
25 februari 2013 09:40
  Outfits   

Här får ni en liten filmklipp på tjejerna så ni bla ska få se hur himla snygg den nya Vila-kappan är som kommer upp här i dag=)
Soooolig vinterdag...
25 februari 2013 08:35
  Outfits   

Brrr säger jag... -4 grader och blåst då är det allt lite kyligt att fotas ute kan jag erkänna men det syns väl knappt på bilden här eller ;P
I dag kommer den fina Vila-kappan in som jag la upp här i går och om vi hinner så kommer det ett litet filmklipp på tjejerna så ni får se den fina kappan lite mer "live" för den sitter sååå himla snyggt på=)
Nu kommer även en cool chiffong-skjorta från Soya i trendigt animal-print, snyggt mönstrat linne från Only, härlig tunika/klänning i snyggt mönster so funkar både till vaardas och tex afterwork odyl.

Jag har på mig underbara jeansen "Skinny Reg. Colour" som är så grymt sköna i modellen (samma som storsäljaren i denim), tröjan "Hawk" med "Live love"-linne under.
Fantastisk vårkappa från Vila.
24 februari 2013 20:15
  Vila   

Här är en helt underbar modell på vårkappa från Vila som sitter sååååå himla snyggt på då det är fina feminina detaljer som ger det där lilla extra.
Kappan kostar 599 kr och är en modell som jag verkligen rekommenderar, var med här i morgon för då kommer den upp på webshoppen runt 11-snåret som vanligt=)
Afternoon Tea...
24 februari 2013 17:47
  Övrigt   

Wow vilken fantastiskt ställe jag varit på i dag med min väninna.
Hon hade bokat bord på fantastiska Dorsia här i Göteborg till deras magiska "Afternoon Tea" som jag verkligen kan rekommendera!
Sagolikt ställe där man bara kan sitta och njuta av den fantastiska inredningen och sedan proppa sig full med godsaker som synes på fatet här;P
  Föregående   Nästa