Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tjohooo - jag har fått tag på fleeeeer!
27 februari 2013 14:32
  Eva tipsar  /  Shopping   

Ja ni gillar ju verkligen den här baggy-byxan "Azura", den har sålt som tusan nu igen så jag har precis beställt in en till omgång här.
Med lite tur blir det påfyllning innan helgen om postis är riktigt snabb;P
Lite tips om outfits...
27 februari 2013 11:08
  Eva tipsar  /  Outfits   

Vi tänkte passa på att tipsa om smarta kombinationer som man kan ha först snyggt till jobbet och sedan känna sig rättt klädd för en afterwork odyl på kvällen.
Plaggen vi visar här är bla "Nevea Knit Cardigan", "Houston", "Turner", "Rob", "Malikko Stud Short Jacket", "Corrie", "Funky Five", Vagant X Plus Push Up och "Cleave 7/8".
Pssst..
27 februari 2013 10:44
  Eva tipsar  /  Shopping   

Nu kom postis precis med den efterlängtade påfyllningen av min favvo-byxa som jag har på mig i dag: "Cleavo 5p PU" så var med nu kl 11 när de läggs upp på webshoppen!
Tre dagens...
27 februari 2013 09:29
  Outfits   

Ja i dag kommer det upp massa härliga vårplagg (som jag sagt innan så blundar vi och TÄNKER att det är vår ute nu, skit i kylan ;P).
* Jag har på mig fina tröjan "Marilouise" som kommer upp i dag och den får ni bara inte missa - sååå himla fin på! Jag har även på mig mina favvo-byxor "Cleavo" som jag verkligen älskar.
* Joline har på sig nya trendfärgen på "Funky Five"-byxan som kommer upp i dag, "Live Love Lace"-linnet, underbara stickade tröjan "Jumo" och nya tubsjalen "Geogina" som också kommer upp idag.
* Therese har på sig superfina klänningen "Voila" som kommer upp i dag i tre fina färger, örhängena "Alice" och tubsjalen "Geogina" som kommer upp idag.
Froooostig morgon...
27 februari 2013 08:29
  Outfits   

Brrr i dag är det kallt ute men fantastiskt vackert så det är ju fint...iaf när man väl sitter inne och kikar ut;P
I dag kommer bla den fina waterfall-tröjan med de små gnistrande stenarna som jag visade här för några dagar sedan, det blir även påfyllning på fina dip dye-tröjan från Vero Moda som sålde snabbt som tusan här i fredags.
Jag har på mig fina Soya-tunikan "Janitta 2", "Cleavo 5 p PU", "Houston"-jackan halsbandet "Herdis Necklace" och Edblad-smyckena "Square"-ringarna.
Wiiihoooeeeeee!!!
26 februari 2013 14:27
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av BÅDE "Kakku"-tröjan från Vila och underbara tunikan "Janita" som många av er frågat efter!!!
Var snabba nu kl 15:15 är påfyllningen kommer upp på webshoppen (jag har bägge plaggen själv och kan verkligen rekommendera dom).
Marsklänningar och tunikor...
26 februari 2013 12:37
  Kommande plagg  /  Vero Moda   

Det kommer in massa fina tunikor och klänningar nu i mars månad.
Här får ni ett litet smakprov på några godbitar från Vero Moda:
* Den ärmlösa tunikan med nitarna nertill kostar 199 kr (kommer inom ca en vecka).
* Underbara klänningen med spets upptill kostar 259 kr (kommer inom ca en vecka)
* Fina festklänningen kostar 299 kr (kommer i mitten av mars månad).
* Fina chiffongtunikan kommer både i enfärgat och mönstrat tyg, pris 259 kr (kommer inom ca 2 veckor).
Storsäljaren kommer i vår-färger...
26 februari 2013 11:15
  Eva tipsar  /  Vero Moda   

Underbara toppen "Vlatka Gaby" kommer snart in igen i vårens fina färger såsom, army, rosa, marin, grått och creme.
Detta är ju en kanonmodell som jag vet att många av er gillar (jag har själv två st av den) så håll koll här närmsta veckan för den kommer snart in till oss, samma pris som vanligt: 159kr.
Solig dagens på tjejerna...
26 februari 2013 09:45
  Outfits   

Ja i dag kommer ju två grymt sköna byxor in till oss så jag hoppas ni är shoppingsugna nu=)
Suveräna cargobyxan "Azura" känner ni ju till nu för de sålde ju snabbt som tusan sist de var inne så var snabba på dom nu kl 11.
I dag kommer även trendbyxan med leoprint som är i säsongens coola modell som kommer synas mycket nu och hela hösten 2013 också.
* Joline har på sig byxan med leoprint "Willow" (279 kr) som kommer upp i dag och sköna toppen "Lukas" som är perfekt modell till.
* Therese har på sig grymt sköna "Azura" tillsammans med fina "Officiel LS" i samma rosa nyans som nya armbandet "Gabriella" som också kommer upp i dag.
Tadaaaaaaa...
26 februari 2013 08:31
  Eva tipsar  /  Outfits   

I dag kommer två mycket efterlängtade plagg in igen: suveräna "Angus"-tröjan/cardigan och vår dunderstorsäljare "Azura"-byxan som kommer i army och svart den här gången.
Nu kommer även trendbyxan med animalprint som jag visat er här på bloggen innan och likaså chiffongskjortan med print som jag la upp här för några dagar sedan=)
Hoppas ni är shoppingsugna, i dag skiner vårsolen på oss och det gillar vi=)

Jag har på mig supersköna "Funky Fiesta", "Joy"-toppen (rekommenderas verkligen - grymt skön tisha i skön modell), "Nevea"-jackan från Vila som kommer användas flitigt i vår =)

  Föregående   Nästa