Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Posten hjälper tomten i år...
19 december 2012 12:44
  Eva tipsar   

I år så kommer posten att dela ut brev och paket även på lördag så ni kan fortsätta att handla era julklappar både i dag och i morgon så ni får dom i tid till julafton=)
Våra leveranser sker ju vanligtvis dagen efter när man lagt ordern innan 15:00 (det kan ta 1-3 dagar men som ni märkt så tar det nästan alltid bara 1 dag ;P) så troligtivs så kan man även handla sista minuten-klappen på fredag men jag vågar inte garantera just den dagen, det beror ju på posten;P

Ni kan alltså fortsätta handla julklappar hos oss dessa dagarna på webshoppen, smycken är ju alltid uppskattade presenter, likaså både sjalar och halsdukar som man väl aldrig kan få för många av;)
Inköpsmöte med Soya...
19 december 2012 12:10
  Soya   

I går var jag på inköpsmöte med Soya och köpte in första prefall-kollektionen med leverans jul-augusti månad=)
Ni ser väl att favoriten och storsäljaren "Irke 1" finns med och nu både i den vanliga och i en kortare längd (som då är med liiite skimmer i).
Soya gör även en helt grym "lättvikts"-jacka som är underbar att ha på sig, väger ingenting (och går att rulla ihop så den blir riktigt riktigt liten) och VÄRMER helt fantastiskt skönt, kommer i svart och en snygg vinröd nyans.
Underbar modell på omlottklänning och coola toppar med nitar i form av tex vingar och peace-märke som jag verkligen tror ni kommer att gilla=)
Här har ni tjejerna...
19 december 2012 10:15
  Outfits   

I dag kommer fina plagg från prespring-kolletkioenn som jag hoppas ni ska gilla, sköna plagg som passar både till vardags och fest=)
* Joline har på sig nya fina toppen "Lustra" med fina marina ränder med små nitar på axlarna som kommer i dag och coooola "Duffy Flock" som kommer upp i dag - perfekt partybyxa med "sammetsblommor" som snyggt mönster.
* Therese har på sig nya Vila-tunikan/kllänningen "Rosetta" som kommer i dag som sitter superskönt på och funkar både till fest och vardags tillsammans coola legginsen "Zoo".
Storsäljaren kommer in igen...
19 december 2012 08:51
  Outfits   

I dag kommer den fina collegetröjan med paljetterna från Object in igen och nu även i den snygga armyfärgen som synes på ställningen här=)
Nu kommer härliga vårtoppar i fina marina ränder och en superfin tunika/klänning från Vila som är perfekt till vardags.
Jag har lyckats få tag på några till modeller från Edblad som jag hoppas hinner komma in i dag antingen till 11:00 eller till eftermiddagen så håll tummarna för det=)

Jag har på mig suveräna Object-tröjan "Yuna" som kommer in idag igen, "Live Love Lace"-linne och underbara "Funky HW Legging Denim 2". Smyckena för dagen är "Rebecca"-ringarna, "Canclie Must Bracelet", "Courtney" och "Alice Must Earring".

Påfyllning...
18 december 2012 14:35
  Shopping   

Idag blir det påfyllning på den perfekta julklappen "Älskad"-berlock och "Älskad kulkedja" från C-Stockholm så missa inte det, kl. 15:15 är det som gäller...
Nyårsinspiration från oss...
18 december 2012 13:00
  Outfits   

Nyårsafton närmar sig med stormsteg, därför får ni här lite inspiration som kanske kan passa!
Tänk på att vara ute i god tid, och lägga er beställning på nyårsoutfiten redan denna veckan för säkerhets skull =)

*Joline har på sig glittriga klänningen "Seam Lurex" (som man lätt kan "förvandla" till en kortare/längre klänning eller kjol), koftan "Rob V-neck Cardigan", strumpbyxorna "New Nikoline", väskan "Onella" tillsammans med smyckena "Andorra" och "Sara".
*Therese har på sig coola klänningen "Clay", clutchväskan "Macy Snake" (superpris 99,95 kr), örhängena "Nulle" och "Vulzar"-armbandet.
*Jag har klänningen "Meta", kaxiga strumpbyxorna "Vabbie", glitterväskan "Viben", ringen "Catja", halsbandet "Vroak" och örhängena i guld "Nulle".
Inspiration från vårkollektionen...
18 december 2012 09:54
  Outfits   

Ja nu känns det nästan som vår när man ser dagens inspiration från tjejerna här i nya plaggen som kommer upp i dag=)
* Joline har på sig ny härlig färg på spetslinnet "Live Love Lace", "coola underbara långkoftan "Ida Long Knit" från Object som kommer i dag och suveräna "Funky Lon".
* Therese har på sig grymt coooola armyjackan "Raw Plain Beaded" som är helrätt till våren så var snabba nu, fina Vila-toppen ""Lua" och sköna "Funky Wow".
Wiiihooeee
18 december 2012 09:10
  Only   

I dag kommer den suuuupercoola armyjackan (kolla inlägget från 12/12) från Only så var med nu kl 11:00!!!
Gooodmooorning...
18 december 2012 08:36
  Outfits   

Hoppas ni haft en skön start på dagen och känner er laddade för ny härlig dag=)
I går var jag och barnen och köpte gran så nu kan jag bocka av det på jullistan, planen var att gå på "Jul på Liseberg" men det regnade i går kväll så det kändes inte julmysigt alls så nu hoppas vi på att det blir bättre väder i kväll=)
Hur går det för er med julfixandet, är det lugnt eller har ni mycket kvar?
I dag kommer den superfina tröjan med stjärnan med nitarna framtill, cool collegetröja med paljetter på ena axeln i form av en döskalle, långcardigan och lite annat smått och gott=)

Jag har på mig tishan "Hills SS T-Shirt", "Malikko"-koftan (som jag har i bägge färgerna - älskar den) och suveräna byxorna "Funky Wow".
Inköpsmöte med Vila...
17 december 2012 18:49
  Vila   

Inköpsmötet med Vila i dag gav en känsla av vår och sommar trots att det lackar mot jul här egentligen;P
Kolla den underbara långklänningen och den superfina glesstsickade ponchotoppen tex, det är leverans i mars-maj månad här =)
  Föregående   Nästa