Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Här har ni oss...
21 december 2012 10:01
  Outfits   

Tjohoooo - kolla vad Joline har på sig... glitterleggingsen kommer i daaaaag=)

* Joline har på sig superfina leggingsen "Embellished" som kommer i dag och suveräna oversizetröjan "Kaktas" som också kommer i dag.
* Amanda har på sig nya fina koftan "Piper" som kommer i dag, underbara sjalen "Isolde" och omtyckta "Calista"-klänningen.
*Jag har på mig nya vårtoppen "Maki" med sailorprint, "Officiel"-linne och "Funky HW Snake".
* Therese har på sig nya jeansskjortan "Rock It" som kommer i dag med coooola guldnitar, "Officiel"-linne och "Chang Chinos".
* Sofia har på sig fina oversizetröjan "Kaktas", "Funky HW Snake" och "Vione"-halsbandet.
Gooodmooorning...
21 december 2012 08:39
  Outfits   

Ja i dag är sista dagen på jobbet innan julafton, snacka om att december månad flög i väg i en rusande fart;P
I dag firar vi jul här på webshppen så vi kör klapputdelning på frukostmötet och på lunchen bjuder vi hela webbshop-gänget till Långedrags Värdshus och deras fantastiska julbord som är en ljuuuvlig upplevelse=)

Jag har på mig "Funky HW Snake", "Officiel"-linne, "Izumi".tunikan och suveräna "Malikko Stud Short Jacket". Smyckena för dagen är bla ett nytt armband som kommer i dag som är flera rader med bla döskallar och coooola nitar som jag verkligen rekommenderar=)
Något att längta efter...
20 december 2012 15:39
  Vila   

Tjohoooo - Vila gör om underbara "Cata"-tröjan som vi hade här i längre modell så till våren kommer den i en "normallång" modell till dunderpriset 179 kr!!!
Det är februari-leverans så nu har ni något att längta efter för jag vet att ni är många som älskar den här tröjan=)
Smyckes-påfyllning!
20 december 2012 14:42
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av fina Edblad-smycken "heart/star"-bracelet och mitt eget favvo-armband som jag har dag och natt "courtney" så håll koll på webshoppen nu kl 15:15=)
Det kommer även in några till av den fina kulkedjan i "älskad"-serien från C Stockholm som är perfekta till alla berlockerna=)
Sista-minuten-klappen...
20 december 2012 14:14
  Pieces   

Snygga väskor är alltid kul att få så här har ni ett julklapps-tips så här i sista minuten...
* Supersnygga weekendväskan i fantastiskt mjuk fin skinnkvalitet "New Totally Royal Leather Bag" är mångas favorit här så den vill jag verkligen rekommendera=)
* Ett budgetalternativ är väskan "Vandana" i fakeskinn som jag själv har till vardags och tycker är grymt suverän då den har flera fack och rymmer mycket så man har koll på sina prylar.
Tips på nyårsklänningen...
20 december 2012 13:22
  Eva tipsar   

Ja nu är det dags att bestämma sig för klädsel till nyårsafton så ni hinner få era klänningar i tid eftersom det är så många röda dagar nästa vecka så var ute i god tid för säkerhets skull=)
Jag själv kommer ha "Agnes"-klänninigen från Object och här har ni fyra andra tips på fina festklänningar:
Underbara paljettklänningen "Sissi" kostar 259 kr och samma pris är det för fina spetsklänningen "Coated Lace".
Fina Vila-klänningen "Upside" är med nätt lång ärm i fin spetskvalitet, pris 399 kr. Suveräna Object-klänningen "Fino" är också en av mina favoriter för den kan man variera och ha både snyggt till nyårsfesten och tex en afterwork med jeansleggings till.
Här har ni oss...
20 december 2012 10:32
  Outfits   

Ja jag hoppas ni är med nu alla ni som gillar haremsbyxor för dessa som Joline har på sig är verkligen supersköna i modellen=)
* Jag har på mig nya toppen med nitarna upptill "studo" (som jag tipsat er om här på bloggen) och suveräna jeansleggingsen "Funky HW Legging Denim 2" som jag precis tagit själv nu också för det är en superfin jeansfärg på dom=)
* Joline har på sig de coooola haremsbyxorna "Play" som kommer i dag och fina nya bastoppen "Joy" som också kommer i dag=)
Wiiihoooeee!!!
20 december 2012 09:45
  Only   

Harems-byxorna kommer upp i daaaaaag och de är grymt coooola!!!
Kommer från xs-xl i svart och i grått så var med nu kl 11:00=D
Godmorgon på er
20 december 2012 08:51
  Pieces   

Ja i går var det full fart med julförberedelser för min del så jag hann både med att köpa julsillen vid fiskbilen (deras inlagda lingonsill är en klar favorit) och storhandla så nu är det snart bara sista klapparna och lite fix och piff kvar hemma så jag tror att allt ska hinnas med utan stress=)
I år är det som jag sagt tidigare stor skillnad för min del då vi inte har butiken i stan längre så nu har jag så mycket mer tid för allt julmys vilket känns härligt.
Jag saknar ju kontakten med er kunder som kunde komma in till butiken i stan men många av er har ju hittat hit vilket känns toppen och här har det ju blivit ett härligt Mandel-gäng vilket jag är jätteglad över=)

I dag har jag på mig nya toppen som kom in i går som jag verkligen rekommenderar - sååå skön på verkligen Lustra Stripe Stud 3/4 Top, "officiel"-linne och suveräna "Cleavo Low 5 P Tie Dye". Smyckena är "Älskad"-berlockerna, "square"-ringarna, "Via"-halsbandet och "courtney"-armbandet.
Skön haremsbyxa på väg...
19 december 2012 15:08
  Pieces   

Nu har jag fått tag på dessa sköna haremsbyxorna från Only som jag hoppas hinner komma innan helgen så ni kan beställa hem dom till mellandagarna så ni får en skön slapparbyxa att skrota runt snyggt i hemma;P
De kommer i grått och i svart pris 329 kr.

psst, såg att det precis NU finns några få storlekar av storsäljaren "milly" så skynda till webshoppen alla ni som missat den;P
  Föregående   Nästa