Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inspiration från tjejerna...
8 augusti 2012 10:13
  Outfits   

I dag hoppas jag ni är shoppingsugna för nu kommer det påfyllning både på storsäljaren "izumi" (spetstunikan som Therese har på sig) och ny färg på suveräna tröjan "shanne" som jag vet att många av er väntat på=)
Nu kommer ju även den helt grymma modellen "funky fiesta high" som jag själv har tre par av sedan tidigare säsonger så jag kan verkligen rekommenderar dom - grymt skön modelll med bred linnning (med tre knappar framtill) vilket gör att de sitter skönt på.

* Joline har på sig "shanne" och suveräna "funky fiesta high".
* Therese har på sig superfina "izumi" som jag verkligen rekommenderar (jag har den själv) med "officiel u-neck" under och sköna "Funky Highwaist Denim".
Goodmoooooorning
8 augusti 2012 09:19
  Outfits   

I dag är jag på webshoppen igen och det har kommit massa snyggt, bla den nya ärmlösa tunikan här som jag norpade till mig själv direkt ;P
Idag kommer även dunderstorsäljaren "shanne" i creme som är suuuperfin så var snabba så ni hinner få den nu=)

Jag har på mig sköna "Funky HW 3/4 Leggings" och nya suveräna "Stina 1812" från "Saint Tropez som kommer i tre fina färger=)
Psssst...
7 augusti 2012 22:35
  Pieces   

I morgon kommer nya tvätten på suveräna jeansleggingsen "funky fiesta" som är såååå snygg. Dessa är helt utan slitningar så de funkar perfekt även till jobbet också så var med runt 11 i morgon;)
Nybeställt...
7 augusti 2012 11:28
  Shopping   

Nu har jag precis beställt in dessa två toppar som kommer in nu i augusti månad.
En av höstens tydliga trender är att skinn och fakeskinn syns mycket på plaggen den här säsongen så tishan här till vänster känns helrätt. Den kommer som synes, i sand och höstens trendfärg vinrött, pris 179 kr.
Nu till sensommaren/hösten syns även en hel del camouflagemönstrade plagg så linnet här kändes perfekt, kommer som synes och i en sandfärgad kombo, pris 129 kr.
Dagens från webshopen...
7 augusti 2012 10:15
  Outfits   

Mulet och grått i Göteborg, men vi håller tummarna för uppehåll =)

* Therese har på sig nya sköna toppen "Vlatka Valla", linnet "Maxi My Lace" som kommer i en ny färg och byxorna "Cleave 5 P Denim".

* Joline har på sig coola klänningen "Dramaqueen" som kommer upp idag.
Höstkappor...
7 augusti 2012 08:59
  Shopping   

I dag kommer höstens första två kappor från Vila upp här på webshoppen.
Det kanske känns lite tidigt men det är nu som ytterplaggen för hösten börjar komma in så försök tänk lite höstkyla redan i dag (här i Göteborg är det inte särskilt svårt just i dag kan jag meddela;P).
Den här modellen heter "bend och kostar 899 kr.
I dag kommer även storsäljaren "new wolf" som vi har sålt tidigare säsonger också och som sålt som tusan, det är en suverän feminin modell med skorstenskrage som jag verkligen kan rekommendera!!!
Håll koll kl 11 som vanligt här=)
Dagens påfyllningar...
6 augusti 2012 14:40
  Shopping   

Tjohooo!!! Idag blir det en massa bra påfyllningar som "Gabi"-toppen som ni verkligen gillade, "Rob" i både i den långa och korta modellen samt flera modeller i "Officiel"-serien, så missa inte detta kl. 15:15...
Tyck till...
6 augusti 2012 13:54
  Vila   

Vad tycker ni om den här skinnjackan från Vila?
Det är augustileverans på den och priset är 1099 kr.
Var gärna med och tyck till här om jag ska ta in den eller ej till er=)
Två brunetter på plats igen...
6 augusti 2012 10:01
  Outfits   

Nu är Therese tillbaka här igen på webshoppen efter semestern =)
Hur ser det ut för er i dag, är det första dagen på jobbet för många av er också därute i dag kanske?

* Joline har på sig den superfina "amaya 3/4"-tunikan (med officiel-linne under) som jag verkligen rekommenderar, sitter superskönt på=) Nertill har hon de nya mörkblå "skinny reg. ultimate" som också kommer i dag.
* Therese har på sig nya fina toppen med spetsdetalj framtill som också kommer i dag "minda", coola "funky punch" och nya peace-halsbandet "akim" som också kommer i dag i både guld och silverfärg.
Tadaaaaaa...
6 augusti 2012 09:14
  Outfits   

Kolla vad jag har på mig... den superfina "evita"-kavajen från Only som vi haft inne flera gånger och som sålt som tusan varje gång!!!
Den kommer in i tre färger i dag: svart, grått och säsongens heta färg vinrött!!!
Jag har kavajen själv sedan sist vi hade den inne så jag kan verkligen rekommendera den, normal i storleken (jag har strlk 34 här).
I dag kommer även den suuuuperfina spetstunikan "amaya" med 3/4-ärm så jag hoppas ni är redo vid datorn kl 11 för i dag blir det shopping=)

Jag har på mig sköna mörkblå "Funky Highwaist Denim", "maxi my lace"-spetslinnet, laura ls"-nitskjortan och suveräna "evita"-kavajen. Mobilväskan "Nicky I Am Mobilebag" =)
  Föregående   Nästa