Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fredagsfeeeeeeling...
25 maj 2012 10:07
  Outfits   

Härlig start på dagen med hembakad bananpaj som Therese bakat så nu mår man prima=)
Solen skiner och vi är alla laddade för en toppendag för nu kommer det massa suveräna sommarplagg som passar bra här i solskenet=)

*Joline har på sig den suveräna "basklänningen" "seam" som man kan variera som tusan vilket ni får se på webshoppen sedan (missa den INTE) och finfina virkade boleron från Object "riha".
* Amanda har på sig sköna klännnigen "saga dress" och nya cardigan som kommer i dag "flame".
* Jag har på mig suveräna basklänningen "seam" som underklännning till sköna klänningen "shiga" och halsbandet "elina".
* Fanny har på sig coola toppen "lacy" som kommer i dag tillsammans med nya svarta tvätten på storsäljaren "funky foxy leggings denim" (den är liiiite mindre i storleken än de blå).
* Therese har på sig den efterlängtade tunikan "rissi 7" tillsammans med cykelbyxan "london" som är perfekt såhär till alla tunikor och kortare klänningar.
Den kommer i daaaag!!!
25 maj 2012 08:30
  Shopping   

Wiiihooeee - i dag får vi äntligen in dom nya färgerna på vår dunderstorsäljare "rissi 7" från Soya. NI var ju heeelt galna i den här när den kom in i kalla februari månad så nu när sommarvärmen är här lär ni väl vara ännu fler som blir shoppingtokiga kan jag tro ;P
Den kommer i en ny blå och rosa (väldigt snarlika dessa två som vi hade sist) och även i en cool orange färg.
Var nu snabba här kl 11 för den här får ni bara inte missa!!!
Inköpsmöte med Saint Tropez
24 maj 2012 20:01
  Shopping   

I dag hade jag inköpsmöte med ST på webshoppen och kikade på höstkollektionen som väntas in under sept-okt. Här har ni några sköna plagg att se fram emot, tishan vill jag ju ha nuuuu - perfekt till sommarens alla jeansshorts.
Påfyllning...
24 maj 2012 14:45
  Shopping   

Förutom de gröna "Funky hw" så blir det även påfyllning av den supersköna cykelbyxan "London shorts" som är perfekt att ha under korta shorts och tunikor så var med kl. 15:15...
Wiiihooeeee...
24 maj 2012 13:47
  Pieces   

Äntliiiigen kom postis med de efterlängtade gröna "funnky highwaist 2" som jag vet att ni är många som väntat och längtat efter!!!
Hoppas ni alla hinner se detta nu så ni är redo här kl 15:15=)
Tyck till...
24 maj 2012 12:26
  Pieces   

Ja nu har ju värmen kommit till många runt om i landet och då är det dags att få lite färg på benen så vi kan ha alla fina shorts i sommar=)
Shortsen började ju komma tillbaka redan förförra sommaren men det är nog först nu som den stora trenden är här för nu har toppar och linnen kommit i rätt längd att ha till.
Vad tycker ni om dessa jeansshortsen från Only?
De kommer som synes och kostar 259 kr, tyck gärna till här om ni vill att jag ska ta in dom eller ej=)
Inspiration från tjejerna...
24 maj 2012 10:24
  Outfits   

Här har ni en dagens på tjejerna i solen.
* Joline har på sig den nya cooola jeansklänningen från Object "new malle".
* Fanny har på sig en ny kaxig top med cool omlottärm som jag verkligen gillar "page top", "funky oline"-shortsen och halsbandet "fobi".
* Therese har på sig nya Vila-tunikan/linnet "palos" och härliga "funky foxy".
Goooodmooooooorning...
24 maj 2012 08:41
  Outfits   

Sol sol undebara sooooool - fy 17 vad härligt det är med detta sommarväder vi har nu=)
Jag hoppas ni är många som får njuta av detta härliga väder vi haft hela den här veckan, man får ju verkligen sommarkänslor direkt=)
I dag kommer den fina jeansklänningen från Object som jag tipsat er om här på bloggen, den coola Pieces-väskan som jag också visat här som flera av er väntat på kommer också nu och den rekommenderar jag verkligen!!! Nu kommer även en skön färgstark tubsjal, cool top med fin halvöppen ärm, nytt halsband från edblad och lite annat smått och gott.

Jag har på mig sköna shortsen "funky oline" som jag verkligen rekommenderar och favvo linnet "senal" som jag har "officiel"-linne under. Smyckena för dagen är bla det nya aprikosa halsbandet som kom i går (passar perfekt till shortsen) "elina", "courtney", "pian" och "join leopard".
Här kommer receptet...
23 maj 2012 21:09
  Övrigt   

Jag lovade ju att komma med receptet på chokladkakan som jag gjorde till dotterns födelsedag så här kommer det:
100 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
1 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 1/2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver

Smörj och bröa form, smält smöret på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner i det smälta smöret. Blanda mjölet med kakao, vaniljsocker och bakpulver. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten och häll i formen. Grädda 35 minuter i 150 grader.
Den ska bli härligt kladdig och seg tack vare att den är lite längre tid i ugnen på svagare värme.
Hoppas ni gillar den =)
Efterlängtade påfyllningar...
23 maj 2012 14:44
  Shopping   

Nu får ni vara med här för snart blir det påfyllning av både "phi"-skjortan och jeansleggingsen "funky foxy denim leggings".
Kl 15:15 kommer plaggen upp =D
  Föregående   Nästa