Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
De kommer in igeeen!!!
28 maj 2012 11:19
  Only   

Den superfina klänningen "calista" är ni många som gillade så den har jag beställt in igen (med lite tur är den här redan i eftermiddag).
Suveräna "flame"-cardigan har ni ju också gillat och den beställde jag precis in nu igen här så den kommer in nu i veckan=)

OBS OBS OBS: calista kommer inte som synes här (fick just besked om det NU) utan nästa leverans är med kort ärm och den kommer upp här i morgon. Den är superfin också men med kort ärm alltså!
Sommartjejerna...
28 maj 2012 10:24
  Outfits   

Härligt sommväder har vi här även i dag=)

* Joline har på sig nya coola Vila-kavajen "morgana" och ny knallig korallfärg på döskallelinnet "clara" från Saint Tropez och de superfina knickersen "anemone" från Only som kommer idag.
* Fanny har på sig fina Only-klänningen "delli", leggingsen "new nikoline" och halsbandet "elina".
* Therese har på sig det superfina chiffongblusen "snea", klänningen/tunikan "berit" och jeansknickersen "anemone".
Ny härlig vecka...
28 maj 2012 09:02
  Outfits   

Hoppas ni alla haft en skön helg och känner er laddade för en ny skön vecka=)
I dag kommer den fina Only-klänningen som jag tipsat er om här för några veckor sedan. Nu kommer även Vila-kavajen jag visade er här i går och den fina chiffongblusen som jag har på mig i dag (den är heelt suverän, jag har redan tagit den i flera färger själv).
I dag kommer även en ny supersnyg modell på jeansknickers i ljus och mellanblå tvätt och lite annats smått och gott så håll koll runt 11 som vanligt=)

Jag har på mig " low prince shorts" i svart, "surface"-linne som kommer i dag, halsbandet "jamilla" och den suveräna chiffongblusen "snea"
Blivande storsäljare...
27 maj 2012 19:26
  Vila   

Vila har gjort den här supersköna kavajen som jag verkligen blev kär i på kollektionsmötet i våras - sitter perfekt på.
Suverän modell i mjuk skön kvalitet som funkar året om.
Den kommer upp på webshoppen i morgon så håll koll runt 11 som vanligt, pris 499 kr.
Mors Dag...
27 maj 2012 09:45
  Övrigt   

I dag väcktes jag av fin sång och firande, härlig start på dagen (trots att jag bara sovit fyra timmar... sen kväll hos grannen så i dag mår man som man förtjänar;P).
Solen strålar från klarblå himmel och nu ska vi ladda för en härlig dag med kalas för dottern och sedan ska hon tillsammans med alla tvåor i hela Göteborg uppträda med blockflöjt på Liseberg så det blir full fart i dag=)
Härlig lördag...
26 maj 2012 16:00
  Övrigt   

Vi har underbart sommarväder även i dag så efter sonens simskoleavslutning så åkte vi till vackra Gunnebo Slott.
Jag och Kalle åt deras härliga ekologiska lunchbuffe med massa godsaker, deras ört-trädgårdar är helt fantastiska så man får testa massa spännande grönt tex små "granskott" blandade med morötter.
Nu ska vi slappa en stund sedan blir det stor fest hos grannen i kväll=)
Vi har "fått" en mur...
26 maj 2012 12:11
  Outfits   

Ja som ni kanske förstått så grejar vi en hel del hemma både med blommor och plantering men framförallt med sten sten och sten...
I går blev den här muren klar som är en fortsättnng på vår större mur vid entre´n som blev klar förra veckan=)
Ja en hel del att göra alltså och som ni ser i bakgrunden så finns det en hel del kvar också, om några veckor så kommer vår friggebod i funkisstil som ska stå här bakom mig så vi kan få lite ordning på våra prylar.
Ha en skön lördag, hopps solen skiner på er.
Jag har på mig jeansshortsen "kalto" och en ny suuuperfin ärmlös chiffobgblus från Vila som kommer upp på måndag i massa fina färger "snea" heter den=)
Massa efterlängtade påfyllningar!!!
25 maj 2012 14:43
  Shopping   

Nu kom postis med massa massa bra påfyllningar här så håll koll på webshoppen nu kl 15:15!
Det blir påfyllning av coola Saint Tropez-linnet "clara", läderskärpet "villisi", "cleave 175" (mörk jeansblå), "funky coat 3/4", "cleave twill" i svart, "mesella"-leggings och massa "älskad"-berlocker.
Smartaste plagget...
25 maj 2012 13:00
  Vila   

Dagens suveräna plagg "seam dress" från Vila sålde ju nästan helt slut på en timme så nu har jag beställt in den i gen så det blir påfyllning här nästa vecka.
Klicka på länken här så får ni inspiration från Vila hur man kan använda den: Användningstips
Nybeställt...
25 maj 2012 12:02
  Shopping   

Nu har jag fått tag på ännu en fin långklänning som kommer in nu i juli månad (uräkta, jag hade skirivt fel leveransdatum här men ändrade det nu till juli) så håll koll här för den är superfin och har ett dunderpris: 129 kr.
En ny fin tunika med fina feminina detaljer vid ringningen har jag också fått tag på, pris 259 kr (kommer inom en vecka också hoppas jag).
  Föregående   Nästa