Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Ändrade planer...
25 januari 2011 14:02
  Övrigt   

Lillkillens fröken ringde vid lunch och sa att Noel hade "raket"-kräkts i skolan så Kalle fick åka direkt och hämta hen honom... Jag hade möte kl 13 och likaså Kalle men jag kunde åka ner lite tidigare till mitt kollektionsmöte och Kalle kunde senarelägga sitt lite så nu är jag hemma med lillkillen. Lite ändrade planer idag alltså, ska ta det lite lugnt här hemma nu och sedan ska jag lägga upp lite foton till er från kollektionsmötet.
Godmorgon...
25 januari 2011 08:38
  Outfits   

I dag blev det en rivstart då vi hade glömt dra ner soptunnan för backen hemma (som töms i dag) så jag fick rusa ner med dyblött nytvättat hår så då vaknade man till kan jag säga... men jag hann =D
I dag kommer de efterlängtade hogan-örhängena i trä vilket känns helrätt nu i vår, Vila-tunikan/toppen "gabriel", örhängena som jag har på mig i dag och lite annat smått och gott.
Snaaaaart kommer också leopardsjalen som jag har på mig in igen, den väntas in i februari månad... den sålde ju slut på en knapp timme sist ;P

Jag har på mig supersköna jeansen som kom igår "gwen", "officiel"-linne, kavajen "saha", smycckena "vera", "joni", ringen "palesa" och nya örhänget "too leaf".
Skyltning pågår...
24 januari 2011 15:31
  Butiken   

Jag och Elina passade på att börja skylta om skyltfönstret när jag var nere på lunchen i dag. Det blev den superfina "sonic"-tunikan, "telyn-leggings och "crea"-bag på ena dockan.
Mittdockan har på sig "toby"-jackan och "cleave 5p-163".
Dockan som Elina skyltar om har på sig suveräna "funy forza" (som kommer in i morgon igen) och underbara OBJECT-tunikan "idil.
Hälsningar från Evelina...
24 januari 2011 14:58
  Övrigt   

Evelina lämnade ju Australien och översvämningarna och flög till Thailand i stället...
Av bilderna att döma så verkar hon ha det bra eller ;P
Jag får väl inte nobelpriset i kemi...
24 januari 2011 10:53
  Övrigt   

... men med lite tur så har vi chans att få ett annat pris den 15:e mars i just Blå Hallen där Nobelmiddagen hålls...
Mandel är en av de tre finalisterna (i kategorin e-handel) i Svensk Handels Retail Awards 2011 så i mars månad får ni hålla tummarna för oss för då är vi i Blå Hallen där den stora nomineringsfesten hålls =)
Vill ni läsa mer så kika på www.retailawards.se.
Påfyllning av storsäljarna...
24 januari 2011 10:21
  Pieces   

Var med här nu runt 11-snåret för nu kommer det äntligen påfyllning på både "verona" mobilväskan, "vibs"-väskan och "vibs"-wekendbag.
Alla dessa tre väskor har vi sålt som tusan så var snabba nu när de kommer upp här igen...
Godmorgon...
24 januari 2011 08:46
  Outfits   

Ny härlig vecka, kallt som tusan har vi i dag så det känns som ett tag kvar till vårvärmen...
I dag kommer äntligen vila-toppen upp som jag har på mig idag och som jag visat er här tidigare och även den "färgdoppade" VILA- tunikan från samma inlägg. Nu kommer även sköna boyfriendjeans i snygg vårtvätt och den coola tishan med färg"splatter" på som jag också visat er här på bloggen.

Jag har på mig sköna "funky elastic". "officiel"-linnet, "emmie"-toppen (199 kr) och smyckena "joni", ringen "palesa", "vera"-armbandet och "pagh"
Lååååångt i vår...
23 januari 2011 16:38
  Vila   

Trenden med långklänningar och långkjolar fortsätter nu till våren då mycket influeras av det ljuva 70-talet på ett snyggt sätt som känns helrätt nu =)
Klänningen kostar 299 kr och kjolen kostar 399 kr, bägge plaggen är från VILA och kommer i februari månad.
En dagens...
23 januari 2011 12:25
  Outfits   

Nu ska jag åka åka hämta lillkillen som sovit över själv hos en kompis för första gången (de somnade typ runt midnatt ;P).
Jag har på mig sköna "cleave 5 p", "officiel"-linne, "loral"-tunikan (rekommenderas verkligen) och supersköna "silje" som jag tror det finns några få kvar av ännu =)
Söndagsfrukost...
23 januari 2011 10:52
  Övrigt   

Jag älskar söndagsfrukostar, då är vi alla oftast lediga och har gott om tid att sitta länge och äta en härlig frukost =)
Min favorit på frukostbordet är grapefrukt - såååå gott!
I dag sov lillkillen över hos en kompis så det var lte ovant att bara vara tre som åt...
Om en vecka ska vi alla åka till fjällen en vecka så jag ska i dag börja planera med packning och all mat inför veckan. Det blir vår första riktiga skidresa med barnen när de kan testa skidor för första gången.
Varken jag eller Kalle är särskilt skidgalna men nu känns det dags at testa vad barnen tycker om det så vi får väl se hur den veckan blir... ;P
  Föregående   Nästa