Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmöte med VILA...
27 januari 2011 15:17
  Vila   

Nu har jag precis varit på inköpsmöte med VILA och sett både nytt för våren och framförallt "höstettan" med stickade plagg och massa massa superfina kappor och jackor...
Har bla beställt in en superfin skinnjacka till sensommaren (aug/sept) och den här vita kappan är verkligen heeeelt fantastisk och ni ser väl den kaxiga fuskpälsen (som man antingen älskar eller hatar ;P)
De tunna topparna/skjortorna jag håller i kommer in nu till sommaren (typ maj/juni) och jag kommer ta bägge själv direkt - suveräna plagg verkligen!!!
En dagens...
27 januari 2011 10:26
  Outfits   

Här kommer en dagens på Emmelie från webshopen som precis har varit inne i fotostudion. Idag är det sååå mycket fint som kommer upp så var med här runt 11.

Emmelie har på sig "Funky Foxy", "Officiel" och toppen "Emmie" som är så skön att ha på sig;)
Gör sista rea-kapen...
27 januari 2011 09:18
  Shopping   

I morgon är sista dagen som ni kan handla reaplaggen på webshoppen sedan plockas allt bort från sidan.
In och gör de sista reafynden nu och tänk även framåt mot sommaren så kika lite extra på tex linnen, klänningar och tunikor på rean nu ;)
Barnkläderna är sista chansen i morgon sedan är de också helt borta och därmed sluar vi helt med barnkläder här på Mandel.
För säkerhets skull...
27 januari 2011 08:54
  Övrigt   

Jag är hemma även i dag med lillkillen som mår bra nu (har inte spytt sedan i tisdags) men vi tar den här dagen hemma så man inte riskerar att smitta ngn på skolan. Just dessa dagarna hade jag verkligen behövt jobba eftersom vi ska vara lediga nästa vecka och åka på vår första skidresa så är det massa saker som behöver förberedas på jobbet så jag hoppas verkligen allt är ok till i morgon.
Kalle har tagit hem en stor påse med kläder så jag ska i dag sitta och göra texterna klara hemifrån till fotningen i morgon och allt inför nästa vecka ;)
En dagens kommer på Emmelie här lite senare, själv ska jag på inköpsmöte med VILA kl. ett så då löser Kalle av mig hemma igen ;P
Rapport från inköpsmötet...
26 januari 2011 15:53
  Ichi   

I dag var det dags för första "höst-ettan" hos ICHI och de hade två heeelt galet snygga kappor för 900 kr (tror jag det var). Fantastiskt snygga på i en riktigt cool feminin modell, jag beställde in dubelt direkt i alla storlekar från xs-xl. De kommer in i augusti-september månad så nu har ni något att längta efter redan nu=)
Superfin kavaj med vackra genomtänkta detaljer som också satt suveränt på och en massa andra fina plagg beställde jag in i dag - superkul!!!
På väg...
26 januari 2011 15:21
  Outfits   

Nu har jag precis kommit tilbaka från inköpsmötet med ICHI, sååååå mycket snyggt den här gången inför hösten 2011 =D
Jag hade med kameran så jag ska lägga upp lite bilder till er här senare, ska bara ta lite mystid med barnen nu när jag kommit hem igen ;P
Jag har på mig "funky unika", "splatter"-toppen (rekommenderas verkligen) och vinterkappan "lillian" som är med på rean (som slutar på fredag).
Tyck till...
26 januari 2011 11:36
  Only   

Den här skinnjackan från ONLY har jag testat på kollektionsmöte och den är bara så mjuk och fin i skinnkvaliteten och modellen är mer som en cool kort kavaj...
Den kommer i svart och grått och det är omgående leverans på den. Priset är 1099 kr och jag är lite osäker på om jag ska ta in den eller ej, vad tycker ni, gillar ni den eller ej...
Var gärna med och tyck till här om jag ska ta den eller ej (finns endast i xs-large).
En dagens på Emmelie...
26 januari 2011 10:26
  Outfits   

Idag lyser solen i Göteborg...
Emmelie har på sig "Cleave 5 pocket 163", "Officiel Long Tank" och tunikan "Clover" som finns kvar på rean och känns helt perfekt nu till våren;P

Idag kommer det en skjorta/tunika från VILA, en mysig collegejacka och lite annat smått och gott, så var med här runt 11 när dagens nyheter kommer upp.
Dagens drog...
26 januari 2011 09:50
  Övrigt   

Ja i dag är jag hemma med lillkillen som blev magsjuk i går och även dottern är hemma för säkerhets skull så hon inte smittar någon i skolan.
Själv knaprar jag vitpepparkorn och spritar händer och annat som kommer i min väg ;P
Det har gått helt ok vågar jag nog säga för han spydde inte något alls under natten och nu sitter han och tar små tuggor av vitt bröd så nu håller jag tummarna för att detta går åt rätt håll!
Emmelie fotas i dagens plagg så håll koll på webshoppen runt 11-snåret som vanligt =)
Jag och Kalle turas om i dag att vara hemma för jag har inköpsmöte kl 14 så då byter vi skift här hemma ;P
Inköpsmöte med ONLY...
25 januari 2011 15:47
  Only   

I dag var jag på kollektionsmöte md ONLY och såg "pre-autumn" och deras jeanskollektion så det var dels sommarplagg som även ska funka till hösten och även stickade cardigans, höstjackor m.m.
Det är leverans juli/augusti här och det var massa coola plagg.
Snygga jeansshorts, korta jeanskjolar och supercool poncho med hål för ärmarna som känns helrätt att gosa in sig i på sensommarkvällarna...
Våra favvo-jeans "duffy" kommer in igen i både svart och snygg tvättad sliten jeansblå variant och det är ju en modell som jag vet att många av er gillat =)
  Föregående   Nästa