Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
En dagens på Elina och Emmelie...
15 december 2010 13:04
  Outfits   

Nu gör Elina entré på dagens outfit, hon har på sig nya "Cleave 5-pocket 169", "Officiel Long Tank", underbara koftan "Barrel" och halsbandet "Mammi Necklace". Emmelie har på sig favoriterna "Rhianna", sköna koftan "Bear Knit Cardigan", "Officiel Long Tank" och "Poppy Brosch".
Nu åker jag och Elina ner till butiken för att hon ska lära sig hur allt funkar eftersom hon ska ta över efter Emma i stan.
Godmorgon...
15 december 2010 09:16
  Outfits   

I dag har vi lite varmare här på jobbet... vi upptäckte nämligen i går att vi glömt sätta på alla elementen på lagret så nu när vi gjort det så kan man väl lugnt säga som så att det blev RÄTT stor skillnad ;P
I kväll ska vi alla till SAS Radison och äta julbord och förhoppningsvis vara med om en kul grej...återkommer isf om det i kväll... ;)

Jag har på mig "telyn zipper", "officiel"-linnet, "loral top" och favvo-spetsboleron "beauty" som jag verkligen rekommenderar nu till alla julfester och nyårsafton. Smyckena för dagen är underbara armbandet "kajsa", "elegant"-kedjorna (missa inte) och örhänget "nups".
Pannkakor pannkakor...
14 december 2010 18:52
  Övrigt   

ha ha ha, ja nu har barnen haft en drös med kompisar hemma och jag hade lovat pannkakor så nu har jag kört ett ordentligt pass vid spisen ;)
Man tycker att man gör lite extra många och ändå räcker det aldrig ... ;P
Bäst sålda i stan i dag...
14 december 2010 18:22
  Shopping   

I dag sålde jag verkligen de nya hogan-örhängena när jag var i butiken i stan, framförallt de röda var poppis som julklapp =)
Ponchon "arrow" har vi nu sålt nästan helt slut på i stan, jag har den ju själv och bara älskar den =)
På er begäran...
14 december 2010 11:48
  Object   

Plånboken från OBJECT har ju redan sålt slut här på webshoppen så nu har jag beställt in den igen, en perfekt juklapp har vi märkt här ;P
Jag har även fått förfrågning på om jag kan få tag på OBJECT:s klänning sussi så - varsågod... snart är dessa plagg här =)
Med lite tur redan på torsdag =)
Godmorgon...
14 december 2010 09:00
  Outfits   

Ja i dag tippar jag på att vi kommer att sälja ett och annat jeansplagg här på webshoppen...
Snart kommer nämligen BÅDE nya cleave-tvätten OCH Object:s storsäljare som kom in förra veckan och nästan sålde slut direkt = rinse-jeansen och de är verkligen heeeeelt grymma!!!

Jag har på mig nya jeansleggingsen "cleave 5 p 163", "officel"-linnet, sköna tanktoppen "soft love", OBJECT-kavajen "senita" och "hogan"-örhängen och halsbandet "vito".
Tips på sköna plagg...
13 december 2010 19:48
  Shopping   

Nu när det är så kallt ute så är det skönt med lite härliga plagg att gosa in sig i. Jag har själv de supersköna collegebyxorna "lotus" och ponchon "arrow" och detta är plagg som jag verkligen rekommenderar... mina ivy är perfekta sköna slapparbyxor hemma och ponchon är suverän när man vill vara snyggt kläddd OCH varm =)
Sköna koftan "army" kostar 359 kr
Ponchon "arrow" kostar 449 kr.
Collegebyxan "lotus" kostar 239 kr och våra underbara baggy jeans som blivit mångas favorit kostar 599 kr.
Nya cleave är på vääääg!!!
13 december 2010 12:30
  Vila   

Snart kommer den nya tvätten på VILA:s storsäljare "cleave 5 pocket" och den är verklige sååå snygg!!!
Samma pris som vanligt, 299 kr och den kommer i alla storlekar
från xs-xl =)
Luciamys...
13 december 2010 09:01
  Outfits   

Ja i dag var vi uppe tidigt hela familjen (och det syns på mig nu ;P) för det var lussefirande kl 07:15 på lillkillens skola med julsånger och lussefika - myyyysigt =)
Hoppas ni fått lite luciafiarnde hos er ockå eller kanske sett tv-sändningen i morse. Nu ska vi in och fotas sedan blir det lucia-pepparkakor efter lunchen här =)
Jag har på mig "telyn zipper", underbara "silas tunic", skärpet/armbandet "urvi" och nya halsbandet som kommer upp i dag "vito" som är i forma av en liten väska som går att öppna ;P

pssst, i dag kommer den coola mobilväskan in som jag tipsade om här för ca en vecka sedan och en heeeelt fantastisk weekend-väska i superjmjukt skinn både jag och Emmmelie har tagit den direkt och Maria lär nog ta den också innan dagen är slut ;P
Fler att tycka till om...
12 december 2010 20:57
  Övrigt   

Här får ni fler jeanskjolar att tycka till om, bägge är leverans i december månad.
Den vänstra är från VILA och kostar 349 kr.
Den högra är från ONLY och kostar 399 kr.
Vill ni att jag ska ta in någon av dessa eller den jag skrev om i förra inlägget, var med och tyck till här nu...
  Föregående   Nästa