Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Ny modell på väg...
17 december 2010 13:03
  Pieces   

I början av nästa vecka får vi in en ny armyinspirerad variant på våra jeansleggings "funky" som kommer in med en cool utanpåficka på benen.
Rekommenderas verkligen, de finns i butiken redan nu så jag har tagit dom själv och de är kanooon =).
Julshopping i stan...
17 december 2010 12:48
  Butiken   

Nu har vi öppet alla dagar fram till jul i butiken i stan =)
I morgon jobbar Emma, Emmelie och Helena mellan 11-16 (och ännu längre om ni är många som vill fortsätta shoppa på eftermidagen).
På söndag jobbar jag själv i butiken mellan 12-16 så kom ner och shoppa då och få klart de sista/första juklapparna, söndagar brukar vara liiite lugnare i vår del av stan så passa på och kom och håll mig sällskap då ;P
Bakom kulisserna...
17 december 2010 10:48
  Outfits   

Nu är vi precis färdigfotade i studion, i dag kommer bla den här coola collegetoppen upp som är en liten försmak på våren 2011 ;)
Det blir en riktigt bra på fyllning i dag på flera efterlängtade plagg så häng med här ca 11:10 för då kommer både omlotttröjan, OBJECT-plånboken och den fantastiska weekendbagen från Pieces.

Jag har på mig underbara "funky highwaist", nya toppen "university" och örhänget "sally".
Den kommer i daaaaag!!!
17 december 2010 08:59
  Object   

Ja i dag är det snabba ryck som gäller för nu blir det påfyllning av den efterlängtade omlotttröjan från OBJECT. Jag beställde in allt som gick att få tag på från OBJECT men de hade bara två boxar kvar så ni får vara snabba här efter 11 när den läggs upp.
Nu ska vi ha vårat frukostmöte här på webshoppen så jag återkommer med dagensbild m.m. efter mötet =)
Tyck till...
16 december 2010 19:06
  Object   

De nya jeansen "rinse" från OBJECT har ni ju blivit helt tokiga i, andra påfyllningen är snart slutsåld på webshoppen ;P
Det finns även den här ljusare nyansen i samma modell att få tag på och den kostar då 799 kr (599 kr kostar den vi har inne nu) så nu undrar jag om ni vill att jag ska ta in även den här tvätten på OBJECT-jeansen... var gärna med och tyck till här nu =)
Inköpsmöte med SOYA...
16 december 2010 16:56
  Övrigt   

I dag köpte jag in första höst-kollektionenn för 2011 från SOYA och det var massa fina snygga feminina plagg med många små detaljer som ger det där lilla extra.
Det är leverans i juli/augusti månad så dessa plagg är tänkta som en bra övdergång mellan sommar och höst.
Brunt syns mer till nästa höst och den vackra armygröna nyansen fortsätter vilket jag vet att många gillar =)
Mmmmmmm
16 december 2010 12:20
  Övrigt   

I dag firade vi med tårta på jobbet =)
Nu ska jag iväg på inköpsmöte med SOYA, kameran är med så bilder kommer här i eftermidag.
Godmorgon...
16 december 2010 09:36
  Outfits   

Ja i dag mår man toppen =D
Lite trött men det är det värt, nu ska vi komma i gång med dagens fotning här och i dag kommer ju bla den efterlängtade hängsleklänningen från OBJECT och nya färger på "london leggings" som är mångas favorit vet jag.
Jag har på mig den nya tishan från ONLY som kommer med två olika print idag = "dancer", "cleave 5 p 163" och min favvokavaj "saha". Smyckena för dagen är nya ringen som kom i går "palesa", örhänget "nups" och armbandet "vera".
Wihooooo - ÅRETS BUTIK!!!
15 december 2010 21:55
  Övrigt   

Nu har vi kommit tillbaka från julbordet på SAS Radison med cityföreningen "innerstaden" och vi fick pris som ÅRETS BUTIK 2010!!!
Det var fullsatt i lokalen så ca 460 personer från nästan alla företag i city var där i kväll när priset för Årets Butik och Årets Restaurang delades ut.
Wiiiiiiiiihooooo - vad kul, vi är nu sååååå glada så nu ska här firas =D
Fler är beställda...
15 december 2010 15:48
  Pieces   

Weekendväskan "kendra" som kom in i förrgår tog ju slut direkt i cognac så nu har jag fått tag på fler. Påfyllnigen hoppas jag kommer redan i morgon så var snabba då, såååååå cool skinnväska som jag verkligen rekommenderar!!!
Bra tips till tomten också... ;P
  Föregående   Nästa