Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Morgonfix...
17 november 2010 09:49
  Outfits   

I dag hade vi möjligheten att sova ut läääänge här på hotellet... varför ska jag då vakna 07:30, hade verkligen behövt lite extra sömn men så blev det alltså inte ;P
Nu ska vi njuta av härlig hotellfrukost tillsammans med syrran som kommit hit tillsammans med sin lillkille.
Tåget hem går strax efter 12 så vi kommer att vara tillbaka på jobbet runt 15:30 =)
I dag kommer äntligen påfyllningen av hilmar tunic och den nya fantastiska VILA-klänningen och lite annat smått och gott.
Jag har på mig "funky highwaist", "hanger top" och smyckena "elegant", "emanuel"-
Bättre än skatteverket...
16 november 2010 20:19
  Övrigt   

Ja vi hade ju som sagt inga större förväntningar på kvällen utan vi var glada att vi kommit med på topp100- listan för andra året i rad. Vi slog iaf skatteverket, If, Swedbank o några till... 86 blev vår placering. Nu ska vi äta härlig middag o njuta av lite ledig tid;)
På tåget...
16 november 2010 12:53
  Övrigt   

Sitter på tåget och får lite jobb gjort och Kalle sitter bredvid i telefonintervju så det är full fart just nu ;P
Om ca en timme är vi framme så då ska jag ta en lunch med min syster och Kalle ska iväg på möte. I kväll kl. 17:00 kör nomineringsfesten igång på Cafe´Opera, har med min i-phone så jag ska väl kunna ge er en rapport från kvällen. Vågar dock inte hoppas på samma fantastiska placering som förra året men vad som än händer så är vi såååååå glada att vi är med på Top 100-listan =)
Godmorgon...
16 november 2010 08:40
  Outfits   

Ja några timmar hinner vi med här på webshoppen innan vi tar tåget till Stockholm =) Full fart i fotostudion nu och om ca en halvtimme lägger vi upp de nya barnkläderna och det är bla såååå coola jeansleggings med patchedetaljer som kommer i dag (som jag själv skulle vilja ha ;P).

I dag har jag på mig "funky unika" (som kommer in igen), "officiel"-linne (såklart ;P), "fancy"linnet och underbara kavajen " saha". I dag kör jag på nya favvosjalen "rebecca" som kommer rädda många outfits känner jag, rekommenderas verkligen!!!
Den är på vääääg...
15 november 2010 15:50
  Vila   

VILA-tunikan som ni var helt tokiga i på bloggen är nu skickad och väntas in närmsta dagarna =)
Kommer i färg som synes och i mullvad = såååå fin!
En dagens efter vår lunch...
15 november 2010 12:44
  Outfits   

Evelina har idag på sig "Gli Leggings" och den söta toppen "Sweeta Top". Emmelie har på sig de nya byxorna "Stones Pants", "Officiel tank top" och skjortan "Bobby Shirt" =)
Godmorgon...
15 november 2010 09:31
  Outfits   

Ja då är man tillbaka på jobbet efter en härlig kalashelg, en mycket nöjd kille var det somnade i går med ett helt berg av Pokemon och lego som han lekte med i timmar efter sista kalaset ;P Vi hann faktiskt med en liten fars-dag-firning på morgon också innan kalaset började ;P

I dag har jag på mig underbara "funky highwaist" som kommer in igen i slutet av månaden (fortsätter hela våren sedan i nya färger eftersom den blivit en sådan storsäljare), "officiel"-linnet, " live ex"-tunikan från OBJECT (rekommenderas verkligen!). Smyckena för dagen är "rimono", "roona"-halsbandet, "kit" och "riona".
Tyck till snabbt...
15 november 2010 09:08
  Vila   

Den här VILA-koftan med 3/4-ärm finns nu för omgående leverans och har ett kanonpris på 199 kr. Kommer i creme, svart och blått, vill ni att jag ska ta in den eller ej?
Tyck till här snabbt för isf ska jag lägga order innan 12 i dag ;P
Novemberplagg...
14 november 2010 15:23
  Object   

Ibland är det svårt att både vara snyggt OCH skönt klädd nu när det är kallare...
Dessa två plaggen från OBJECT tycker jag är två kanonplagg som verkligen är snyggt feminina med det där lilla extra som OBJECT är såååå duktiga på!
Den vänstra kommer i en snygg blå nyans och i army, pris 699 kr.
Den högra kommer i sand och i army och kostar 599 kr.
Nybeställt...
14 november 2010 15:06
  Only   

Nu har jag precis beställt n den här sköna boleron från ONLY...
Känns som ett suveränt "bra-att-ha-plagg" nu i november december månad över alla linnen, toppar och klännigar.
Kommer i tre olika färger och kostar 199 kr.
  Föregående   Nästa