Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Jag försöker få tag på fler...
25 november 2010 15:59
  Pieces   

Den här sålde ju slut direkt såg jag nu när jag fick tag på datorn här på semestern, har precis mailat till Pieces och väntar nu på svar om den går att få tag på igen.
Håll tummarna för att vi har tur här... jag återkommer när jag fått besked om läget =)
Nu väntar solen här...
Har ni snö eller...
23 november 2010 11:28
  Outfits   

Fick just mail från en av leverantörerna och det verkade som att ni har det kallt och en hel del snö i Sverige... ;P Här strålar solen från en klarblå himmel och vi ska nu ner till poolen =)
Vi har det underbart här, njuter av sol (äntligen, hade lite molnigt första dagen) och mysig familjetid. Sköna luncher med iskall cava i solen... såååå härligt =)
Ha det nu så underbart och hoppas ni har det bra där hemma, blev lite full i skratt när jag såg en ryggsäck med texten "Älvsbyn" på här... ni som kan er Mandelhistoria vet ju att det det är ett rikitgt härligt Mandel-näste i norr;)
Här få ni en bild från i gårkäll när vi var på väg ut till restaurangen, har på mig underbara långklänningen från VILA och nya tubsjalen från Pieces som kommer nu i veckan =)
Semesterplaner...
18 november 2010 21:37
  Ledig   

Nu alla underbara Mandelmänniskor åker vi till värmen en vecka för att njuta av härligt ledig tid och förhoppnngsvis sol och sköna bad... och ett och annat glas cava...;P
Vi har noga förberett vår semester så det kommer att komma upp nya plagg varje vardag (4-6 nya plagg/dag) på webshoppen, precis som vanligt =)
Tjejerna och Jacob jobbar på och kommer att hjälpa er med allt, det är bara bloggen som tar sig ledigt en vecka (om jag kan hålla mig härifrån vill säga... kanske dyker upp ngt i veckan om jag får för mycket abstinens).
Nästa helg är det ju första advent och därmed skyltsöndag så då har vi öppet 12-16 i stan och hela helgen bjuder vi på pepparkakor, glögg och sjävklart skumtomtar (vad vore julen utan dom ;P) i butiken i stan.
Evelina och Emma jobbar den långlördagen och vi har öppet 11-16 så ner till Mandel och köp de första julklapparn och titta på julskyltningen. Jag har förberett med dekoration till klapparna så ni får dom riktigt fint inslagna då också =)
Ställ frågor om ni undrar över något på webshoppen eller maila som vanligt för tjejerna och Jacob har koll på allt!
Ta hand om er och ha en skön novembervecka, tänk att det äntligen snart är första advent med allt julmys som det innebär =)
... om det snöar och är sådär sviiiiiinkallt så tänk på oss som ligger med näsan i solen med ett glas rosé nära till hands...;P
Plagg på väg in...
18 november 2010 17:35
  Shopping   

Här får ni en liten tjuvkik på plagg som är på väg in till webshoppen närmsta veckan =)
Coola och trendsäkra ponchon från VILA kostar 499 kr.
Fina boleron kostar 249 kr.
Sköna VILA-hängsleklänningen kostar 449 kr.
Underbara OBJECT-tunikan kostar 359 kr.
Den kommer in igen!!!
18 november 2010 15:18
  Object   

Jag har fått tag på en till box av storsäljaren "loral" som bör komma in i början av nästa vecka i svart, army och rött =D
Lycka är...
18 november 2010 14:45
  Shopping   

... mina nyinköpta Hello Kitty-tofflor =D
En dagens på tjejerna...
18 november 2010 12:09
  Outfits   

Evelina har på sig tröjan "Selma Sweat", det långa linnet "Officiel long tank", strumpbyxorna "New Nikoline Tights" och de nya knästrumporna "Alexa Knee High". Emmelie har på sig den tuffa skjortan "Alicia Shirt", linnet "Officiel long tank", de fodrade fleece strumpbyxorna "Dopa" och de nya knästrumpborna "Bubble Be Overknee" ;P
Godmorgon...
18 november 2010 08:50
  Outfits   

I dag har äntligen de nya knästrumporna kommit in och de är bara sååå fina med små knappar på sidorna, rekommenderas verkligen.
Det är kallt nu i Göteborg och då kan jag säga att den nya boleron/koftan jag har på mig är suuuuuper, mjuk skön kvalitet med ull i (jag har linne på mig under och den sticks alltså inte).
Nu ska jag sätta full fart med de sista produkttetxterna och Kalle har mycket att stå i i dag för att få allt klart med foton m.m. så allt ska flyta bra när vi är borta en vecka.

Jag har på mig sköna "funky fair", "officel"-linnet, coola " edda boxer tank" och nya underbara boleron "passion knit cardigan".
Tillbaka på jobbet igen...
17 november 2010 15:55
  Övrigt   

Nu är vi tillbaka på jobbet igen, så nu är det snabba ryck som gäller för om en liten stund ska jag hämta barnen på skolan =)
Massa nya fina plagg har kommit in så jag får nu plocka med dom hem så jag kan skriva produkttexterna hemifrån så vi ligger i fas med allt till i morgon.
Kalle sitter nu med vår kraschade hårdisk som kommit tillbaka från laboratoriet där den har reparerats...NU håller vi tummarna för att det går att få tillbaka alla foton här på bloggen som försvann förra veckan, inlägg m.m. kan nog ta längre tid att fiå tillbaka men han jobbar på så fort det går!!!
Nybeställt...
17 november 2010 13:50
  Ichi   

Den här fina tunikan beställde jag in i går från ICHI innan vi åkte till Stockholm. Den kommer i tre olika färger och bör komma in närmsta veckan med lite tur. Priset är 199 kr, känns som en skön modell till alla jeansleggings nu =)
  Föregående   Nästa