Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
En dagens på Evelina och Emmelie...
26 juli 2010 10:03
  Outfits   

..Evelina kom tillbaka från semestern idag och bytte om direkt till de coola "Sub Contrast Leggings" och toppen "Loopy 3/4 Dress" som kommer upp idag, till det har hon matchat med halsbandet "Cool Princess Necklace". Emmelie har på sig "April Pant" och den snygga jeansskjortan från Object "Kanzi Denim Shirt" som också kommer upp idag, under har hon svart "Officiel-linne" =)
Jeansleggings i augusti...
25 juli 2010 21:22
  Pieces   

Nästa månad kommer det in sååååå många snygga jeansleggings i massa nya tvättar. Dessa är alla från Pieces för de är så grymt duktiga på bra jeanstvättar, modellen känner ni nog igen nu (eftersom vi haft modellen de senaste åren ;P) med resår i midjan, två bakfickor och två fakefickor framtill.
De översta till vänster kostar 299 kr, de ljusgrå bredvid 159 (!) kr och de på nedersta raden 259 kr.
Låt det regna i augusti...
25 juli 2010 21:00
  Pieces   

Dessa coola boots har jag beställt in från Pieces och de kommer in nu i augusti månad.
Priset är 299 kr och det är alltså riktiga gumistövlar i snygg
mc-boots-modell =)
Ändrade planer...
25 juli 2010 12:36
  Övrigt   

Ja här öser regnet ner så man kan väl lugnt säga att den där båtturen som vi tänkt ha i dag är inställd ;P
En lugn soft dag har vi här med sudoku, fia med knuff och själv googlar jag på info om mobilteleoner för planen är att jag i morgon ska åka och köpa mig en ny, det lutar mest åt Samsungs Galaxy för den har fått väldans bra betyg.
Er önskan - min lag...
25 juli 2010 10:10
  Object   

Ni är flera som bett mig ta in OBJECT:s cardigan "bust" så nu har jag beställt in den till er =)
Den kommer in nu i veckan, troligtvis på tisdag i grått och mullvad och troligtvis svart och army också (inte färgen på provet här).
Tre OBJECT-kappor...
24 juli 2010 10:03
  Object   

Ni är många som vill se mer av de kommande höst/vinter-kapporna nu så varsågoda:
Översta raden ser ni fantastiska "tenna" som är en rikitgt cool ullkappa i assymetrsik modell som man knäpper med en kappa och sedan drar åt i midjan, en fantastiskt snygg finkappa som jag själv är grymt sugen på 999 kr. Vänstra bilden är från inköpsmötet hos OBJECT.

Längst ner till vänster är fantastiska kappan som ni var med och påverkade hur många jag skulle ta in...45 kommentarer fick jag på den här så den här får jag nog utse till höstens favvo av "finkapporna", 999 kr.
Bredvid ser ni min egna favvokappa som vi hade inne för två år sedan och som jag använt sååå mycket och nästan alltid är det någon som kommer fram och frågar vart min kappa kommer från när jag har den på mig (mycket snyggare i verkligheten än på bilden här!), pris 899 kr.
Mer mobiltips...
24 juli 2010 01:17
  Övrigt   

Ni har ju svarat så himla mycket på mitt förra inlägg om iphone så nu undrar jag om det finns några av er som har erfarenhet av Samsungs smartphone Galaxy S i9000.
Har läst en hel del om den här och som ngn skrev så är ju då "android" mkt bra och något som kommer mer och mer.
Har suttit och läst massa om den här modellen i kväll och nya iphone så det skulle vara grymt intressant om jag kunde höra lite personliga erfarenheter från ngn som har Samsungs nya modell också =)
...ouuups
23 juli 2010 20:30
  Övrigt   

Displayen på min mobil gick sönder nu på Liseberg så jag kan inte läsa några sms men det går att ringa till den iaf, lite klurigt för mig för jag vet ju inte om jag slår rätt siffror när JAG ringer ;P
Ny mobil får fixas i veckan, är ni några därute som har iphone och är nöjda med den eller ej?
Fredagsmys...
23 juli 2010 15:31
  Övrigt   

Nu åker vi till Liseberg på lite härligt familjemys.
Hoppas det inte blir alltför mycket trängsel nu när Gothia Cup är i stan, tur att barnen mest är intresserade av åkattraktionerna för de mindre och där lär man ju inte hitta några fotbollsspelare direkt ;P
Fredagsoutfits...
23 juli 2010 12:02
  Outfits   

Här får ni lite inspirationsbilder från oss på Mandel i dag...

Jag har på mig leggingsen "soso", sköna linnet/tunikan " ella", jeansjackan "kensy" (rea) och halsbandet "cool princess" och armbanden "faust" och "nosy".
Emmelie har på sig jeansleggingsen "funky foxy flower" och tunikan "mary".

Lotta har på sig klänningen "easy flower" och rea"skinn"jackan "top short jacket".
Maria har på sig leggingsen "sub contrast" och coola klänningen "amarone".
  Föregående   Nästa