Fler är beställda...
28 juli 2010 16:30
  Object   

Den här coola cardigan/kavajen från OBJECT sålde ju nästan helt slut på en dag så nu har jag beställt in den igen. Har vi tur så kommer påfyllningen i morgon eller på fredag i svart och army, xs-l.
Var med då alla ni som misade den ("bust cardigan" heter den).
En solig dagens...
28 juli 2010 10:04
  Outfits   

Här kommer en dagens från webshopen. Emmelie har på sig cykelbyxorna "Jui", "Mary top" och jeansvästen "Pam Denim Shirt" som är på rean. Evelina har snygga byxorna "Rita pants" och linnet "Blomst Tank Top".
Sol och bad...
28 juli 2010 09:40
  Övrigt   

I dag skiner solen och eftersom det är snack om att sämre väder väntas in så blir blir det havet som gäller för oss =)
Ska fixa lite frukost sedan packar jag picknick till mig och barnen.
Hur är det för er alla Mandel-människor... är det fortfarande semstertider eller har ni börjat jobba än?
Psssssst...
27 juli 2010 21:40
  Pieces   

Jag åkte förbi webshoppen på hemvägen från stranden i dag för att ta med mig de plaggen som ska fotas i morgon så jag kan skriva texterna hemifrån i kväll.
Var tvungen att testa de nya leggingsen från Pieces och jag får väl erkänna att just detta paret får stanna kvar här hemma hos mig - såååå snygga!!! Trendigt i höst med markeringar såsom patch och dessa "mc-detaljerna" på knäna som sagt så dessa får ni inte missa i morgon, kommer i svart och färg som synes (army), priset är 179 kr.
Höstens stora trend...
27 juli 2010 16:36
  Pieces   

Till hösten ser vi väldigt mycket jeans och leggings med olika patch-detaljer på benen. Dessa från ONLY kommer in nu i veckan och kostar 599 kr. Jag vet att flera av er sett dessa i olika tidningar så ni har redan märkt av höstens stora trend...
Sista reaveckan!!!
27 juli 2010 12:52
  Shopping   

Nu är det sista readagarna här på webshoppen så skynda er att göra sista reafynden innan allt plockas bort.
Rean pågår tom sista juli sedan tar vi bort allt från webshoppen men i butiken i stan håller den på även nästa vecka =)
En dagens...
27 juli 2010 09:58
  Outfits   

Här får ni en dagens på Evelina och Emmelie från webshopen. Evelina har på sig linnet "Nahlin", jackan "Top Short Jacket" och "Cleave 5 Pocket Shorts". Emmelie har på sig "Denna dress", supercoola leggingsen "Sub Contrast" och armbandet "Nosy Bracelet".
Shoppingtips...
27 juli 2010 09:42
  Övrigt   

I dag kommer både "tenna coat" och "bust"-cardigan in från OBJECT. Två superfinaplagg, jag har tagit bägge själv redan, kappan är supercool i en mycket stilren modlel som går lite mer åt "acne"-stil nästan ;P
Bust kommer i svart, grått, army och mullvad och från xs till xl (jag har tagit två olika storlekssorteringar så två av färgerna går från s-xl och två av dom från xs-l).
Det kommer även in ett par sköna mjukis-byxor i dag i skön tunn viskos-kvalitet som jag går i hemma nu och lite annat smått och gott =)
Till alla "ivy"-fans...
26 juli 2010 18:22
  Only   

Nästa månad kommer en ny skön modell på coola collegebyxor i snygg haremsmodell. De vi haft inne tidigare har ju sålt som tusan så snart har ni en ny modell att kika på alltså, pris 239 kr.
En kaffe i solen...
26 juli 2010 11:49
  Outfits   

Nu har jag ägnat flera timmar vid datorn för att bestämma mig för mobiltelefon och abonnemang sm passar mig bäst.
Hade just bestämt mig för Samsung i9000 Galxy som jag med abbonemang skulle få för ca 4500 kr men nu när jag gjorde sista "erbjudande"-kollen så upptäckte jag att med det företagsabonnemanget jag skulle ha så INGÅR iphone 3Gs... nu åker jag direkt till Telenor butiken och tar den i stället (om den nu finns kvar vill säga ;P). Ska försöka att inte plåga er mer nu med mina mobilfunderingar ;P Det har varit kul att läsa alla era åsikter om detta, brukar ju inte bli så mkt tekniksnack på bloggen direkt ;P

Har på mig sköna legginsen "suri" , "manilla"-linnet och nya suuuperfina boleron som kom i dag " juke taverno".
...ursäkta grodperspektivet men jag ställde kameran på solstolen för att använda selftimern ;P
  Föregående   Nästa