Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tyck till...
15 december 2008 11:52
  Vila   

Här är en cool långskjorta från VILA som jag funderar på att ta in till butiken. Priset är 199 kr, kommer i färg som synes och i vitt, leverans är nu omgående.
Tycker ni att jag ska ta in den???
Januari...
15 december 2008 09:43
  Object   

Här är två fina plagg från OBJECT som kommer in i januari till Mandel. Tunikan med kort ärm är så superfin och ett suveränt plagg som man verkligen kan ha till allt!
Sailor ohoj...
14 december 2008 18:31
  Object   

I januari kommer den här coola toppen från ONLY in. Känns väl juste till ett par slitna jeans och kanske en cool lång kavaj över...Eller bara ha den enkel som den är till tjocka leggings.
Påfyllning
14 december 2008 18:05
  Object   

Vi fick ju in denhär coola skinnväskan nu i veckan och sen vi la ut den på webshoppen så sa det bara swisch!!!
Jag har den själv från i höstas då första leveransen kom och jag tycker verkligen att detta är en kanonmodell på väska, bra storlek som rymmer mycket men samtidigt så är den väldigt nätt i modellen.
Har precis nu beställt in ytterligare en omgång eftersom den blivit så poppis och jag vet att flera kunder satt upp den på sin önskelista...
Söndag
14 december 2008 10:24
  Ledig   

Hade en kul kväll i går så idag är man lite trött =P
Nu är det först barnkalas som gäller sen är det kalas för farfar så idag blir det en riktig familjedag.
Hoppas ni får en skön ledig dag alla.
Julshopping
13 december 2008 15:41
  Butiken   

Nu har vi snart jobbat klart för dagen och det har varit en hel del julklappsinslagningar i dag så det har varit kul!
En jämn ström med kunder hela dagen inte så vi varit nersprungna direkt men för oss brukar det bli som allra mest veckan mellan jul och nyår och såklart sista dagarna innan julafton.
Nu säljer vi ju massa presentklort också och det är ju alltid ett bra tips om man inte är säker på vad någon önskar sig.
Tjingeling nu ska jag fylla på det sista från lagret.
Nya örhängen...
12 december 2008 15:53
  Butiken   

Ja det har ju varit total kaos här i två dagar men nu är väl ordningen återställd...
Här är två snabba foton när jag testar våra nya örhängen från Pieces
(59 kr/par) som har kommit i lite olika coola djurmönster. Själv satsade jag på ett par snygga svartvita zebramösntrade.
Nu ska jag hämta två troligtvis dödströtta barn... idag gick dom ju upp två timmar tidiagre än vanligt.
Ha en härlig fredagkvälll och missa nu inte allt fint som kommit upp på webshoppen... framförallt skinnväskan från OBJECT springer i väg nu!!!
Nu funkar allt igen!
12 december 2008 14:54
  Butiken   

YES nu har vi äntligen kontakt med heeeela omvärlden!!! Telefoni, kortapparat och bredband är fixat - självklart anser Telia att de inte gjort något fel så gissa vilka som åker på en smaskig faktura =(
Kan ju säga om så att det var ju ingen mus direkt att skylla på...
Håll tummarna
12 december 2008 10:41
  Butiken   

Nu har vi äntligen fått hit Telia-snubben så nu går han och Kalle runt här tillsammans med fastighetsskötaren och lokaliserar alla kablar som rör våran lokal i huset. Vi har ju alltså fortfarande ingen kontakt med telenätet alls så det blir till att be kunderna om kontanter i dag igen =(
Får väl se hur poppis man blir i morgon på lördagsshoppingen om vi även då har en död kortmaskin för då ligger vi (och Telia grrrrr) rejält pyrt till!!!
Senaste nytt är att det är ett fel någonstans (!) från Mandel och 50 meter bort... typ en liten mus kanske gnagt på en kabel långt ifrån butiken på någons vind!
Tyck till...
12 december 2008 08:45
  Only   

Denna toppen finn för omgående leverans, kostar 179 kr. Tycker ni att jag ska beställa den eller ej???Fyra olika färger kommer den i: svart, heather, honey och mullvad.
  Föregående   Nästa