Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tjohooooo...
17 december 2008 22:15
  Ichi   

Har fått tag på en till box av våra supersköna baggy-jeans AIDA!!!
Jag kommer att ha den nya leveransen i butiken till helgen!
Nu är den här!
17 december 2008 15:26
  Vila   

Nu har skjortan äntligen kommit in!!!
Det var ju den här som ni var med och tyckte till om här på bloggen.
Vitt och grått kom den i, priset är 199 kr... säljer som tusan just nu på webben ;)
Storsäljaren kommer in igen...
17 december 2008 12:52
  Object   

Med lite tur så hinner denna komma in till helgen...
Vi har ju haft inne den i två olka omgångar i höst och den är verkligen kanonfin på och har sålt som tusan (299,95 kr)!!!
Nu kommer den in i svart, olive och lila så spana in webshoppen på fredag...
Januarisjal
17 december 2008 10:48
  Pieces   

Sjalar kan man ju verkligen inte få för mycket så här kommer en liten cool sak från Pieces. Den levereras i januari och kommer att kosta 129 kr.
Frisörtips...
17 december 2008 09:22
  Övrigt   

Igår hade vi julkväll med personalen så vi var på restaurant allihopa = Camilla, Linnea, Helena, Karolina, Kalle och jag. Supermysigt att sitta ner alla tillsammans och prata i lugn och ro, annars är man ju alltid på språng när vi jobbar ihop så då hinner man aldrig prata färdigt.
Nu drar vi in till jobbet, jag hade verkligen behövt få tag på en klipptid till mig idag men jag vill hitta en ny bra frisör i stan... är det någon som har ett bra tips till mig???
Nu kan ni köpa smycken!!!
16 december 2008 16:05
  Butiken   

Tjohoooo - vi hann klart!
Nu kan ni köpa flera av våra smycken även på webshoppen med start idag så skynda dit och spana in dom fina smyckena från Baglady och pärlemo-creolerna som vi tillverkar här i butiken.
Nytt i april...
16 december 2008 09:35
  Vila   

Passade på att kika lite på VILA:s extranet och där hittade jag den här söta sommartoppen. Den kostar 159 kr och kommer endast i vitt. Jag beställde den direkt - känns klockren med en härlig sommarbränna till också...
Tisdag
16 december 2008 09:28
  Övrigt   

Nu är lillkillen på 4-årskontroll BVC med Kalle så jag är kvar hemma en stund till. Det blir frukost i stan och sen ska vi plåta nya fina plagg som ni snart ska få se. Vi jobbar på som tusan för att bli klara med att lägga ut smyckena så ha lite tålamod - snart kan ni köpa dom till julklappar och såklart till er själva också.
Missa inte den här!!!
15 december 2008 15:05
  Ichi   

Jag har ju sålt denna boleron/cardigan något helt fantstiskt i butiken så idag har jag tagit in ytterligare en omgång av den (för fjärde gången...).
Det är inte vanligt att jag tar in ett plagg så här många gånger men just den här är så superbra till precis allt så håll ögonen öpnna på webshoppen när ni ser påfyllning av den igen (ichi-2).
Tack för hjälpen...
15 december 2008 14:20
  Only   

Ni var ju med och tyckte till om denna toppen förra veckan och det blev ju ett rungande JAAA så den är beställd och väntas in till butiken nu i veckan.
  Föregående   Nästa