Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Packa som ett proffs

15 juli 2020 08:23
  Övrigt   

Packa som ett proffs!
Hoppas att ni alla mår bra. Vissa av er har säkert semester nu och jag tänkte dela med mig av lite tips inför semester-packningen.
Det är alltid bra att lägga ut alla plagg man vill ha med sig på sängen och tänka ut vilka outfits man vill ha så att man får en bra överblick. Det är bra om många av plaggen går att kombinera med varandra. Favoritshortsen kanske man vill kunna använda flera dagar under resan och då är det fint om flera överdelar kan matchas, även att det går att kombinera varma och svala kläder för vädret blir ju inte alltid som SMHI lovar 😉
Det finns olika bra knep för att hålla ordning i väskan. Rulla plaggen är bra för att då minimerar man skrynkliga plagg och man kan lägga rullarna likt tetris i väskan. Bra för att maximera utrymmet!
Ska man packa ner extra skor så lägg dom utmed sidorna i väskan. Och glöm inte att fylla skorna med tex smycken, eller strumpor för att spara utrymme även där.
Ett annat bra sätt om man inte gillar att rulla är att packa i packfodral, underkläder i ett fodral, linnen i ett annat osv.och sen allt ner i stora väskan.
Att förbereda en packning inför en tripp är ju, (när man har gott om tid, och kanske inte ska packa till alla andra i familjen samtidigt 😉) en mysig stund för att förbereda inför ledigheten.
Så packa lugnt!
Kram Camilla

Linn

Smarta tips!

den 15 juli 2020 @ 16:07