Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Saburo Jeans

17 juni 2020 19:11
  Shopping   

Hej!

Hoppas att ni alla mår bra, redan snart midsommar! Helt galet!
Just nu har jag en tävling på Instagram med ett helt nytt Jeansmärke, Saburo där man kan vinna ett par nya jeans. Många modeller för killar, men också en jättesnygg fantastik boyfriend-modell som även passar tjejer. Så in och tävla här
Jeans är något som aldrig försvinner ur modebilden och en självklarhet i garderoben för många. Men det har knappast undgått någon att det allt som oftast går åt oändliga mängder vatten och kemikalier i tillverkningsprocessen. Så här gäller det som konsument att köpa smart och välja märke klokt.
Saburo är ett svenskt märke som nu lanserar sin första kollektion. Med ett miljötänk genom hela deras produktionskedja och en tillverkning i 100 % ekologisk bomull och processer i deras fabrik som minska vattenåtgången och påverkan på miljön.

ETISKT ÄR DET NYA SVARTA
Vill du handla etiskt men vet inte riktigt hur du ska göra? Allt börjar med att veta mer om varumärket du handlar av. Med tanke på det är transparens avgörande. När du köper ett par jeans av 100 % ekologisk bomull från Saburo, köper du inte jeans som är tillverkade av vanlig bomull, du gör faktiskt skillnad.
Sex etiska fördelar med jeans från Saburo:
Luktfria.
Mindre mängd vatten.
Ingen färgfällning.
Oförändrad slitstyrka.
Inga hälsorisker.
Inget svavelväte (H2S). Svavelväte är en biprodukt från tillverkningsprocesser som kan leda till hälsoproblem och död när det inhaleras, konsumeras eller kommer i kontakt med huden.

Vill ni veta mer om märket klickar ni vidare på www.saburojeans.com
Lycka till i tävlingen =)

Kram Camilla