Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Refashion

8 januari 2020 09:45
  Shopping   

En stor trend vi ser 2020 är Refashion, dvs att man gör om befintliga plagg till något nytt och/eller förnyar för att ta tillvara på det man har. Jag är själv lite dålig på att använda nål och tråd måste jag erkänna, men det är definitivt ett nyårslöfte att ta tillvara på det man har och inte slänga i onödan utan istället skänka eller laga i den mån det går.

Ett av mina mest gillade och sparade inlägg på Instagram förra året handlade just om hur man enkelt kan piffa upp jeans.

Superfräscht till våren med vita revär, och så enkelt fixat med lite textilfärg! Och råkar man som jag ofta slita ut knäna på jeansen så kan man snyggt och enkelt göra fler slitningar!

Elin

Åh bra tips, ska testa något av detta på några gamla jeans :)

den 8 januari 2020 @ 10:37

AnnaB

Bra inlägg, tack för tips!!

den 8 januari 2020 @ 10:58

Sara

Perfekt tips! Det måste testas 👍🏼

den 8 januari 2020 @ 12:06

Camilla, HittaPlagget

Elin: Ja gör det, de kanske kan bli nya favoritjeans efter lite piff ;)
AnnaB: Kul att du tycker det, det kommer bli fler inlägg på samma tema framöver.
Sara: Kul att du tycker det! Jag är själv riktigt sugen på att testa rivjärnet på mina jeans. Ska bara hitta tillfälle att göra det när jag är ensam hemma så inga små familjemedlemmar undrar vad jag håller på med och tar efter på "fel" sorts byxor, eller soffan, eller jackan osv. ;)

den 8 januari 2020 @ 12:13

Mia

Revärer kändes nytt/roligt! Bra tips!!!

den 8 januari 2020 @ 12:48

Camilla, HittaPlagget

Mia: Kul att kunna bjuda på lite inspo! Även sett bilder på när man syr dit ett band på jeansen. Bra om man inte vill kladda med målarfärg :)

den 8 januari 2020 @ 12:58