Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

BLACK WEEK

22 november 2019 10:00
  Shopping   

ÄR NI REDO?
.. jag hör er inte.. ÄÄÄR NI REDO???
BLACK WEEK har kommit till Mandel och 11.00 idag går det LIVE på hemsidan.

Missa inte att shoppa bland tusentals produkter till ofantligt låga priser - 30-70% på hela sortimentet (undantag på novembers produkter som inte hamnar på Rea)

Hoppas ni hittar massa fint till er själva och era nära och kära! Julklappar skall ju köpas i vilket fall så varför inte till bättre priser!

Vi ses 11.00 som vanligt ;-)
*Vi kommer att sampacka i den mån vi hinner och paket kan komma att dröja någon dag extra.

Happy Shopping önskar vi er och ha en underbar Fredag och helg!
Kram J

Annso

Jaaaa!!! Vilken härlig kampanj! Önskar er en Trevlig Helg! 🤗

den 22 november 2019 @ 10:32

Jessica

Wohoo, så många som lägger ordrar nu.. såå kuul!!! Tack detsamma till dig Annso! =D

den 22 november 2019 @ 11:37

T

Beställde hos er nu på rean. Jättetrevlig rea får jag börja med att säga! Men måste säga att det har blivit SÅ svårt att veta vilken storlek man ska ha.. Framförallt när det gäller byxor för min del. Innan visste jag precis! Tycker inte alls om att ni har så många olika modeller som man inte ”känner”. Ni har tom fel storlek presenterad på ett märkes egna modell. Det står en helt annan storlek på exakt samma bilder om man kikar på märkets egna sida.. Så nu när jag beställde fick jag gå till flera andra sidor för att kunna utläsa vilka storlekar som skulle kunna passa mig.. Innan har ni varit överlägset bäst när det gäller detta, när jag kikade på er sida så visste jag exakt vad jag skulle välja! Men nu har det tyvärr blivit jättesvårt! Och rörigt..

den 23 november 2019 @ 10:36

Marie

”REA, men undantag på novembers plagg”. Besviken när de nyheterna jag beställde i torsdags ligger på rea dagen efter. Det blir retur på det jag köpte och sista gången jag beställer från den här sidan. Tråkigt eftersom jag har varit kund hos er länge.

den 23 november 2019 @ 21:15

V

Håller med T, rörigt och inte alls så bra som för, kan lika gärna beställa från andra sidor nu tyvärr 😕

den 25 november 2019 @ 09:44

J

Håller oxå med T, så rörigt vet inte vilka storlekar jag ska beställa längre tyvärr, jag handlar från andra sidor. Går knappt in på eran sida längre, hoppas det kommer gå bra för er i framtiden.....

den 25 november 2019 @ 10:23

Katarina

Dåliga uppdateringar på bloggen också... vad händer idag? Inga nyheter? Ingen info på Instagram heller...

den 25 november 2019 @ 10:59

Karin

Väldigt lite engagemang på bloggen från Mandels sida måste jag säga. Vad händer?

den 25 november 2019 @ 11:51

Anna

Ingen från mandel som kommenterar?! Lägg ner

den 25 november 2019 @ 13:09

Annelie

Inga nyheter idag? :(

den 25 november 2019 @ 13:23

Elin

Jag tänker alltid att det bästa är att vända sig direkt till Mandel personligen om man funderar över någon storlek eller om det är något annat man vill lyfta. Jag tror också att det alltid finns en bakomliggande orsak som vi inte ser eller märker av - tillexempel den stora kampanjen som de lanserade 🌟 Jag kan tänka mig att det kommit in mängder av beställningar och då är det ju inte så märkligt att något annat ”dras ner på” för tillfället. Vi har bara blivit FÖR bortskämda med goa inlägg och nyheter varje dag💫💫🖤 Varsin kram till er!

den 25 november 2019 @ 13:29

Malin

Det står på Instagram att inga nyheter läggs upp i veckan när de har kampanj🙂

den 25 november 2019 @ 13:36

Jessica

Hej fina följare,
Det är nu publicerat ett nytt blogginlägg med text, där har jag skrivit ärligt och hjärtligt svar till er som är frustrerade i vår övergångsfas..
I och med att jag är en babbel-tjej så kan jag inte hålla mig kort ;-) men det är för att jag vill att allt skall bli besvarat och komma fram på rätt sätt.
Kram från oss

den 25 november 2019 @ 15:18