Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Tisdagmorgon

22 oktober 2019 10:00
  Shopping   

Godmorgon alla tisdagsfirare.. jag verkligen känner energin från er där ni sitter i era stolar, med kaffekoppen i handen och några få sitter med te faktiskt.. och några med kokat vatten, citron, ingefära och honung....ni verkligen sitter och hoppar och vrider på er och har tänkt nu i 15 minuter: "VARFÖR kan inte Jessica göra blogginlägget tidigare?"
Inte sant? Jo men det skall jag berätta för er.. det är för att ni skall bli mer ivriga på dagens nyheter. ;-)

Idag kommer det 5 nyheter.. och mina favoriter har ni här ovan!

Ella har på sig den supermjuka och sköna polotröjan som kommer i tre fina färger.
Min favoritfärg som ni ser här, älskar verkligen dessa färgtoner som dominerar nu i vinter.. och en grå och en i creme/ljusgrå färg. Den är absolut inte sticksig och polon är så skön när den är lite lösare och inte sitter åt.

Sarah har på sig vår nya "fluff-topp" .. sitter alltid och försöker hitta en bra beskrivning för den här typen av håriga tröjor men lyckas aldrig.. så hjälp mig gärna om ni sitter inne på någon beskrivning. ;-)
Den är randig.. vartannat hårig och transparent vilket gör den festlig och fin. Dock är detta en topp som jag absolut tycker att man kan ha till vardags! SUPERFIN

Och till mina favoritbyxor "onlemily" som idag kommer i ny ljus tvätt.. våra mörka sprang iväg snabbare än vinden och vill ni vara säkra på att få hem dessa i din storlek så klicka hem dom 11.00 Prick! Vi fick inte lika många av dessa ljusa som på de mörka så jag säger det igen.. var snabba.

och mitt alldeles egna plagg PcJessica Kimono (Ja jag låtsas att jag är så offentlig att Bestseller som vi köper in från faktiskt har döpt den efter mig)
Hur snygg är den inte?! Säg mig om jag är knasig men jag skulle kunna använda den här svarta till ett par jeans och basic linne under till vardags.. även om det är tänkt som ett nattlinne-gå-hemma-kimono.
Den här kommer även i leomönstrat.
Den är lite glansigare i materialet och känns verkligen lyxig. Precis som man vill att en sån här kimono skall vara... och ett stort plus är de fina detaljerna med spets på axlarna och längst ner på de vida ärmsluten. Det står bokstavligt talat mitt namn på den här.

Sist men inte minst kommer det en ny kortärmad topp i fin röd och grön färg.
Den här är riktigt fin och härlig i kvalitén så behöver ni en ny tischa i härlig färg så ja, då är det väl ingen idé att sitta och vänta på bättre tider? Lönen kommer ju ändå på Fredag ;-)

Ha nu en riktigt härlig tisdag så ses vi i shoppen!

Kraam Jessica

Anna

Vad är det för material i polon ? Pris ?

den 22 oktober 2019 @ 10:23

Jessica

52% Akryl, 12% Polyester, 6% Wlastan, 3% Ull.
399 kr kostar den =)

den 22 oktober 2019 @ 10:44