Onsdagssnyggt och festligt!

9 oktober 2019 10:33
  Shopping   

Godmorgon Godmorgon från ett alldeles underbart och mysigt höstväder! Jag läste att det hade snöat utanför Borås så nu är det inte långt borta.. är ni några som fått snö redan? =)

Vintern är allt bra mysig och bäst är att det kan behövas köpa nya höst och vinterplagg.. ;-)
och dagens plagg som jag känner på mig att ni inte kommer kunna motstå har ni några här ovan.

Fin kortärmad topp med glitter-revärer som även kommer i blå färg.
Och dessa fantastiska glitterbyxor från VILA är så snygga och sitter som en smäck. Stretchigt skönt material. Fina att ha till fest och även att ha under klänning istället för strumpbyxor om man har en lite vidare klänning då.

Dessa andra byxor med glitter-revärer är mina favoriter och jag har ett par från förra året och jag ÄLSKAR dom!! Ett par dressade byxor som man alltid kan ha verkligen! Sommar som vinter, till vardags och till fest. och bäst av allt är att dom sitter så bra och skönt på!

Vad sägs om den leomönstrade blusen över dagens byxor? Visst är den snygg!! Jag har gått och känt och kollat på den här sedan den kom in men har lovat mig själv att shoppa mindre.. men frågan är om jag verkligen kan motstå den här?! Vad tycker ni om den här fina blusen? =)

Sist men inte minst kommer det ett fint set i form av kjol och kortärmad blus som är i festlig snygg look!! Dessa är fina att ha både var för sig och ihop så när man köper dessa två så får man betydligt fler outfits och alternativ än bara en look.

Ps. Maria i leo-blusen är vår nya fina modell som vi flikar in idag.. men mer får ni se av henne en annan dag och även få en presentation av även henne!!
Ni ser, modellerna bara ploppar upp på mandel nu!! Så himla kul tycker vi, och väldigt skönt tycker jag som kan fokusera på allt det administrativa etc som är runt omkring.

Ha en helg underbar onsdag!!

Lena

Kul med andra modeller! Kommer helt säkert bli mycket bättre och mer av den lite personligare känslan. Det enda som slog mig, ni skrev i castingen (och tidigare) att ni var ute efter modeller i bla olika storlek, men de ni tagit in har xs/s... hade hoppats på nån i m eller kanske l/xl... men hur som superfina modeller och det kommer bli så mycket bättre :)

den 9 oktober 2019 @ 15:14

Jessica

Hej Lena, tack snälla för din kommentar.
Som du skriver så har det redan blivit och kommer fortsätta bli mycket bättre så snart allt har landat och fallit på plats.. det är mycket nytt som händer och det är superkul! =)
Då vi kommer få in plus-size kläder snart så kommer vi även med det att ta in större modeller och vi sitter nu och kikar på detta för att få in dom så snart som möjligt för att kunna visa både L och XL även av de sortimentet vi har nu =)

den 9 oktober 2019 @ 15:24

Lena

Kommer säkert bli bra! Hittar ni någon modell som är mellan xs och pulssize (som många av era kunder är) så är jag övertygad det hade uppskattats av fler än mig. Tänker att det är lättare att skapa det personliga. Även om de nya modellerna är jättefina så kände jag (säkert fler med mig) att det vore kul att skilja sig mer från andra webbshoppar, men blir ju inte så stor skillnad om alla fortfarande har xs, några/några absolut men tex m/l är dock en bit från plussize....
håller ändå tummarna allt kommer gå bra för er :)

den 10 oktober 2019 @ 09:47