Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Om mig

15 september 2019 20:48
  Övrigt  /  Övrigt  /  Övrigt   

Hej,

Då var det äntligen dags för mitt första blogginlägg här på Mandel och jag hoppas ni njutit av en skön helg!

Camilla Fridén heter jag, är 38 år gammal och bor tillsammans med min man och våra 3 barn i ett renoveringsprojekt vid havet i Varberg. Dem tre som håller mig vaken om nätterna är Ella 3 ½ år, Leon 5 år och min bonusdotter Agnes 12 år 😊
Jag kommer ursprungligen från Göteborg men då min man är från Borås blev Varberg en väldigt bra kompromiss. Sveriges största Spa-stad som andas yoga, surfing, hav och tång och en stark känsla av gemenskap.
Som Varbergsbo måste man nästan hålla på med någon form av vattensport så mitt mål är att kunna utöva yoga på en SUP-bräda haha.. Får väl se hur det går med det, bara glad om jag kan hålla mig uppe på brädan! 😊

Att jobba inom mode- och textilbranschen är helt nytt för mig. Jag har en bakgrund som Coach och Stressterapeut. Älskar att jobba med människor och se dem växa och nå sina mål!
Men när jag fick förfrågan i midsomras om att kliva in i Mandel blev jag otroligt smickrad och glad! Min första känsla var direkt att det här kan vi göra till något riktigt bra!!
För er som följt oss länge vet ni att Mandel har tappat mycket dem sista åren och vi har en väg att gå för att få skutan på rätt köl igen, men med er härliga kunder blandat med lite nytänk och ett jäkla anamma så ska vi allt lyckas!

Vi har en ny hemsida på gång som beräknas lanseras om ca 1 mån.
Den är helt fantastiskt bra! Ni ska få se :)
Med den kommer även den rosa Mandel-loggan tillbaka i ny version!

I samband med nya hemsidan kommer vi ändra fraktvillkoren till fri frakt vid köp över 499kr.

Ett viktigt steg framåt i vår utveckling är att vi kommer börja jobba med Influencers. Genomsnittsåldern på våra kunder idag är mellan 35-45 år och vi behöver bredda vår målgrupp för att nå fler och detta är ett utmärkt sätt att göra det på. Så om du jobbar som detta idag eller har många genuina följare alternativt känner till någon får ni gärna ta kontakt med mig på camilla@mandeldesign.se för att titta på ett samarbete.

Vår casting i torsdags var en succé, så många härliga tjejer som kom och ville bli en del av vårt Mandelteam så i samband med den nya sidan kommer vi börja använda egna modeller igen. Kan hända att ni blir överraskade av någon ”gammal” Mandelmodell 😉

En annan jättekul nyhet som jag är SÅ glad att få berätta om är att från januari månad kommer vi ta in märket Vero Moda Curve!! Vero Modas eget plus varumärke och dem har så mkt fint i strl 44-52.
Vet att efterfrågan är väldigt stor så det känns oerhört kul att vi äntligen kan erbjuda hela spannet från strl 34 till 52.

Vi kommer även bli större på accessoarer, känns som en viktig del och jag vill att ni ska kunna hitta en hel outfit hos oss. Allt från kläderna till smycken, väskor och skor.

Har säkert glömt hälften av allt som händer hos oss nu men ni får gärna ställa frågor och komma med förslag på vad vi kan göra för att bli ännu bättre!

Ha en fin kväll!
Kram Camilla

Ida

Det låter som en spännande framtid för mandel, hoppas hoppas era planer kommer bli som ni tänkt er ❤

den 16 september 2019 @ 08:55

Helena

Låter som en spännande och härlig nystart för Mandel . Har ju följt Mandel sedan Eva och Kalles tid , så det har blivit några år 😉🥰Har saknat den andan med alla efterföljande ägarkonstallationer . Hoppas att den där personliga och mysiga känslan återkommer här nu på Mandel .🥰Lycka till 💜🦋

den 16 september 2019 @ 09:43

J

Välkommen Camilla. Låter som mycket spännande kommer framöver. Fin bild på dej och dina barn.

den 16 september 2019 @ 09:45

Bitte

Det var goda nyheter på måndagsmorgonen!! Stort lycka till och hoppas den goda andan som varit Mandels kännemärke kommer tillbaka. 👍👌😊😊

den 16 september 2019 @ 09:50

Maria

Låter toppen! Lycka till 😊

den 16 september 2019 @ 10:11

AnnaB

Hej,
Låter toppen!! Kul med ett personligt inlägg från dig. Har följt mandel många år o detta ska bli spännande!!

den 16 september 2019 @ 10:38

Anna

Välkommen Camilla och varmt lycka till med allt nytt och spännande!

den 16 september 2019 @ 11:18

Johanna

Det låter spännande 😊😊

den 16 september 2019 @ 21:39

Lena

Låter positivt! Hoppas det vänder och blir glimrande! Några saker som har gjort att iallafall jag knappt handlat på länge, (men kikar in ändå) är bla frakt och framförallt returkostnaden, att sortimentet förändrats en hel del, även att många plagg tar slut fort och sen inte fylls på (och ingen bevakningsfunktion finns), sällan kampanjer/rabattkoder (vilket kan vara kul ibland) och att den genuina personliga känslan har tappats till stor del, men med nya modeller (som jag hoppas ni hjälper lite med posering, tex inte fingrarna typ i munnen på var och varannan bild...), ny hemsida och ny härlig energi så hoppas jag allt går åt det håll ni önskar :)

den 19 september 2019 @ 10:00

Camilla

Hej alla! Tusen tack för alla fina kommentarer!! Blir SÅ glad!!
Lena - Jag kan lova dig att det inte blir några fingrar i munnen haha.. Vi vill ha glada och härliga bilder som inspirerar!
Påfyllningar är jätteviktigt så varje vecka beställer jag in påfyllningar av det som efterfrågas.
Angående sortimentet lägger jag stort fokus på att förstå vad ni tycker om och tar även stor hjälp av våra leverantörer som jobbat med Mandel i alla år och vet vad som alltid har sålt bra.
En anledning till ny hemsida är att vi inte kan använda oss av rabattkoder och kampanjer på den sidan vi har idag, så detta kommer ni se mkt mer utav! :)
Ha en underbar helg alla fina där ute!
Kram
Camilla

den 20 september 2019 @ 10:16