Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Friday sunny Friday

13 september 2019 10:15
  Shopping   

Nä men se Goddag är det inte Mandeltjejerna från runt om i Sverige! Godmorgon.. då var det fredag igen.. har eran morgon börjat bra? Vissa kanske inte jobbar, mammalediga eller pensionärer.. och sitter hemma och njuter av frukost? Jobbar hemifrån eller har det helt underbart på kontoret som jag har? =) Hoppas ni får en bra start på dagen.
Fredag är ju faktiskt en av de sju bästa dagarna i veckan! ;-)

Och i och med att det är fredag så vill vi ju ge er något extra fint.. som den här outfiten.
Spana in klänningen.. visst är den fin?
Jag skulle inte kalla mig för klänning-tjej men den här typen älskar jag då den både är fin, snygg och cool samtidigt. Perfekt längd med cool slits i sidan och jag gillar verkligen att den är långärmad och har små fina detaljer här och var.. som man bara skymtar.. som den fina kragen och knytet i halsen.. och knapparna i ärmsluten. Så fint.
Och bäst av allt är att man kan styla med stickad tröja över. Till exempel kommer det en grå stickad idag som är PERFEKT att styla med... tänk att slänga över en stickad tröja och vika upp ärmarna lite så att klänningsärmarna kikar fram under samt kragen som sticker upp så där dressat och coolt.

Och som pricken över iet så slänger du över den här ursnygga väskan över allt. Och vips så är du redo att göra gatorna bländande ;)

Idag kommer som sagt så fina nyheter som är helt kanon att matcha ihop för en hel outfit.. och vill du inte ha bara ben som jag har här så funkar självklart att ha svarta jeans eller leggings/strumpbyxor till detta.
Jag själv kommer nog matcha den här klänningen till mina höstkängor Dr Martens..
Jag gillar verkligen när man mixar coolt med sött. och för mig är ett par "hårda" kängor coolt men så mjukar man upp det med en kvinnlig snygg klänning. En riktig TipTop-outfit.

Hur hade ni stylat den här klänningen?

och just det, jag höll nästan på att glömma dagens sista plagg.. och det hade ju varit katastrof och ett riktigt i-landsproblem. Dagens nya färg på VILUCY! Idag kommer den i så himla fint leopard-mönster. Missa för guds skull inte att kika in på shoppen idag.. 11.00 ligger allt live och redo att hamna i din kundkorg.

Nu har jag väl fått med allt ...
Ha en helt fantastisk Fredag och njut av era helgdagar!
Kraam kraam

Pamela

Kommenterar sällan men måste ändå säga att dina blogginlägg alltid gör mig på gott humör. Du skriver härligt och personligt. :) Gillar verkligen din outfit här och håller med om att Dr Martens är snyggt till klänning...och allt annat också. :)

den 13 september 2019 @ 10:43

Jessica

Hej Pamela, Tack för att du tog dig tid att kommentera och vad kul att du gillar mina inlägg.. så roligt att få höra verkligen och dessutom så viktigt för mig att få den här infon/bekräftelsen som jag får genom att ni kommenterar.. då vet jag om jag gör ett bra jobb med mina texter eller ej =)
Så Tack! och jag håller med, Dr Martens kan man ha året runt, till allt ;-)
Ha en härlig dag!

den 13 september 2019 @ 13:04