Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

T O R S D A G S N Y H E T E R

12 september 2019 10:14
  Shopping   

Godmorgon Godmorgon,

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Mandels Casting-dag hurra hurra hurra.. ;-)
Idag har vi massor av fina människor som springer runt här och plåtas i jakten på Mandels nya modeller. Superkul och lite annorlunda med så mycket folk som springer runt på vårat annars rätt lugna kontor där alla ananrs brukar få stå ut med mig som spexar och springer runt och sjunger.. konstant.. stackars mina kollegor! ;)

Men jag håller mig lite i bakgrunden idag och ser till att hinna få upp nyheter till er andra som sitter som på nålar, spända över vad som skall komma upp i shoppen idag. Kan det vara kläder?
Såklart.. och otroligt fina användbara - som alltid.

Idag kommer den här svarta fina toppen upp i shoppen. Den är stilren och enkel med fina puff-detaljer på ärmarna och i lite blank fin kvalité.

Även den stickade tröjan i plommon kommer idag.. så himla mysig och fin look. Den här kommer även i gammelrosa färg. Perfekta färger att ha nu i höst!

Dessutom kommer en grå tröja som vi haft liknande innan och som vi nu äntligen fått in igen.. Onlkleo heter den och är i grå fleexe-look.

och för er som väntat på fler skärp så kommer idag det här cognac-färgade skärpet som är flätat och så snyggt. Man sätter fast det i flätningen vilket gör att det passar dom flesta och gör att man kan välja om man vill ha det i midjan till tex klänning eller om man vill ha det på höften till byxor.

Vi ses om 20 min!

Ha en fantastisk Torsdag.. nu skall vi fortsätta leta modeller.. Kram Kram

Karin

Jättetrevliga inlägg du gör Jessica. Jag undrar bara en sak, vart har Charlotte tagit vägen?

den 12 september 2019 @ 11:23

J

Älskar dina inlägg Jessica, man blir bara så glad. Ha en toppendag.....

den 12 september 2019 @ 12:34

Jessica

Tack så mycket Karin, vad glad jag blir av att få höra detta =) Charlotte har slutat för ett par veckor sedan, hon har gjort ett inlägg om det om du bläddrar tillbaka lite. =) Kraam

den 12 september 2019 @ 13:41

Jessica

Åh så kul det är att höra detta, jag blir bara så glad jag med och tröttnar aldrig på era fina kommentarer! <3 Tack! Ha en härlig Torsdag J! =)

den 12 september 2019 @ 13:42

s

Håller med övriga - härliga och inspirerande inlägg du gör Jessica! Men vart har Ida tagit vägen? Kram!

den 12 september 2019 @ 14:22

Jessica

Tack S så himla roligt att höra! <3
Ida har slutat hos oss, och det gick rätt fort så Ida har tyvärr inte hunnit meddela detta själv :( Kraam

den 13 september 2019 @ 08:44