Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Ny vecka

9 september 2019 10:03
  Shopping   

Godmorgon på Er,
Imorse kom jag till en bombaderad mejl-inkorg.. vad kul att ni är så många som vill komma till modell-castingen! Vi skall försöka gå igenom alla idag och återkomma till er så fort som möjligt så ha lite is i magen ;-)

Hoppas ni haft en helt underbar helg. Sen-sommarvärmen igår var ju helt fantastisk. Jag och sambon tog oss en cykeltur runt i Göteborg och hamnade på ett fik på deras uteservering och i lä.. jösses vad varmt det var.. man fick verkligen en stor dos av sommar igen och det är väl behövligt när vädret säger att regnet är här för att stanna =)
Jag gillar ju hösten väldigt mycket och speciellt när man får gosa in sig i mysiga höstjackor och halsdukar..
och därför kommer dessa nyheter upp idag.. ;)

Vår populära Vmcurl jacka som vi haft tidigare år och som vi brukar få beställa om och om igen för att den tar slut. Och vi förstår varför.. den är ju så fin i sin fuskpäls och kanon att ha både som kavaj-jacka och jacka-jacka ;D

Idag kommer även den här fina halsduken i ny färg - Golden Oak. Vi har sedan innan haft den i flera färger och än finns den i mörkblå, svart och grå.

Det kommer en helt fantastisk snygg väska som jag tror.. nej jag vet.. jag hoppas att ni kommer älska den här! Väldigt användbar och klassiskt snygg.

Och ser ni mönstret under jackan.. det är en blus i samma blom-mönster som kom i klänning i fredags!! Såå söt!

Ha en underbar måndag så ses vi om ett litet tag!

Kraaam

Anonym

Vilken storlek bär du på jackan Jessica?

den 9 september 2019 @ 10:57

Jessica

Jag har small på bilden här =) (kan ha XS också)

den 9 september 2019 @ 10:59

Tess

Kommer ni få in någon snygg väst i ”päls -fake fur.???

den 17 september 2019 @ 14:36